overdriven μάνα μου, αλλού είναι το νόημα της κατάστασης, αλλά δεν υπάρχει λόγος να το αναλύουμε τώρα. όποιος κατάλαβε τι έγινε κι από πού ξεπήδησε πάλι αυτή η ιστορία, κατάλαβε. Στην τελική, έχω μάθει να δίνω στον άλλο την επιλογή για το αν θα κάνει τη μαλακία ή όχι. Κι αν την κάνει και περνάει από το χέρι μου, θα το νιώσει.

croissant, περιμένω ενημέρωση την επόμενη φορά, ε; (κέρνα και τίποτα αν σ' έχω καλοτυχίσει τόσες φορές ωρέ!)

Σαμπρέλα, όχι αν σκεφτείς ότι είναι σπορ αυτοκίνητο και χειροκίνητο κιβώτιο. Βασικά, οι τιμές που έδωσα δεν είναι της Honda ή οι ιδανικές. Είναι η κατανάλωση που κάνω εγώ, με τη χρήση που κάνω εγώ. Όλοι ξέρουμε ότι οι εταιρείες υπερβάλουν λίγο στις τιμές τους και μιλούν για ιδανικές (σχεδόν απίθανες) συνθήκες. Σου λέω το πιο απλό: διαδρομή από Θεσσαλονίκη για Αρχαία Ολυμπία, μέσω Ιωαννίων - Άρτας - Αμφιλοχίας - Αντίρριο - Πάτρα - Ολυμπία, 620 χιλιόμετρα μετρημένα, πηγαίνοντας με όση ταχύτητα μπορεί να δώσει ο δρόμος (εγνατία 130+ ) φτάνουμε έχοντας ξοδέψει 32 λίτρα βενζίνης.

cyber, στα είπα και στο ΠΜ. Ψάχνω οικογενειακό. Αλλιώς δεν το έδινα το CR-Z με τίποτα. Κι αν κέρδιζα πολλά λεφτά (θα μου πει ο κρουασάν τον τρόπο) θα το κρατούσα χωρίς δεύτερη σκέψη.