Δεν είναι κοντή μνήμη αυτό, δεν είναι καν επιλεκτική μνήμη. Ειλικρινά είσαι χαοτικός. Το έχω παρατηρήσει και στις συζητήσεις σου στο τσατ αυτό.
Μιλούσα με τον πάρασαητ στο τσατ για αγορές από το πάμπλικ, χώθηκες και μας την "είπες" και όταν σου εξηγήσαμε με επιχειρήματα (τιμές, ποσότητα, πόντους κλπ) πέταξες τη μπάλα στη κερκίδα ξεκινώντας μια συζήτηση για το πως αναγκάστηκες να κόψεις τίτλους για να μην στερήσεις το γάλα από το παιδί σου και γενικά πράγματα τρομακτικά άσχετα με αυτό που συζητούσαμε.
Μετά πήγες και έγραψες αυτό στη προσπάθεια να μας τη "ξαναπεις"
και για κερασάκι κάνεις και μια περασιά από το Constantine threadΠολύ ωραίο το feeling του να βλέπεις το αγαπημένο σου κομικσάδικο γεμάτο από κόσμο που γουστάρει την 9η τέχνη. Βέβαια, όπως έχουν πει σοφότεροι άνδροι από μένα, "γάμα το feeling, εγώ αγοράζω κόμικς από ένα κατάστημα αχταρμά που άνοιξε ένας γκάνγκστερ για να ξεπλύνει λίγο χρήμα, όταν η νουδούλα του έκοψε τις μίζες για κάτι τορπίλες υποβρυχίων" Σεβαστό, άλλωστε κάποιοι πάντα ξέρουν καλύτερα.
Dangerous Habits κι ο,τι άλλο έχουν γράψει Enis/Dillon. Αρκεί να τα αγοράσεις από τον Γερμανό.
Δηλαδή δε ξέρω τι άλλο να πω...