Krux, για να τελειώσουμε λίγο με την παπαρολογία (αμφότεροι), ποτέ δεν είπα να ψωνίζει το φόρουμ από συγκεκριμένο μαγαζί. Σε προσωπικό τσατ με σένα σου ανέφερα από που ψωνιζω, όταν μου ειπες "δεν ξαναδενομαι με κομικσαδικο μετά την Σπηλιά". Ούτε την είπα σε κάποιον προσωπικά επειδή ψωνιζει από το Public.Αυτό που λέω και στο οποίο δεν θεωρώ ότι έχω άδικο, είναι ότι το Public δεν είναι κομικσαδικο και ότι καλό είναι να στηριζουμε τα εξειδικευμένα μαγαζιά που εμπορεύονται το αγαπημένο μας χόμπυ.
Όσο για τα ελευθερη ωρα κτλ, μπορείς κι εσύ να ψαξεις υπό τι συνθήκες πούλησε την αλυσίδα του ο Παντελής Γερμανός (ιδιοκτήτης των Public) και ποια η σχέση του με την κυβέρνηση του μπουλη Καραμαν-αλι.
Και επειδή δεν είσαι τρελός, ούτε σε θεωρώ χαζό, ο μόνος στον οποίο συστηματικά τη λέω, επειδή είναι γλοιώδης και ποταπός, είναι ο κόπανος ο Parasight. Τον λόγο τον δείχνουν τα archives και δεν χρειάζεται αναλύσεις.
Τα περί εκδικητικής μανίας είναι επίσης άκυρα. Ο Μισμανν, για παράδειγμα, με έβριζε τόσο στο τσατ, όσο και σε ποστς του. Αν διακατεχομουν από τη μανία που λες, θα προσπαθούσα να κάψει ολοσχερώς τον επεξεργαστή του. Λωλ δηλαδή...
Και ακόμα πιο γελοίο είναι να στιγματιζεις ένα μαγαζί, μια μπάντα, έναν δίσκο, ένα βιβλίο επειδή δε γουσταρεις τα μούτρα αυτού που τα πρότεινε.
ΥΓ. Κι εγώ ψωνισα πρόσφατα από το Public. Ένα ενσύρματο ποντίκι που είχε με 5 ευρώ. Αν με έβλεπες με τη σακούλα, θα πιστευες ότι αγορασα οπωσδήποτε κόμικς;![]()