Quote Originally Posted by kingmob View Post
Καλημέρα παιδιά, είμαι ο Τάσος που έχει το CosmicRealms. Επειδή ένας φίλος μου επισήμανε ότι το όνομα μου αναφέρθηκε σε μια συζήτηση στο forum σας θα ήθελα να πω δυο πραγματάκια. Πρώτον, πόσο λογικό σας φαίνεται να αγοράζει κόμικ από ένα άλλο κατάστημα με κόμικ κάποιος που έχει κομιξάδικο;;; Και δεύτερο, δεν ξέρω αν μου έχει απαγορευτεί η είσοδος σε Πάμπλικ λόγω του ότι έχω κομιξάδικο; Δηλαδή όταν η παρέα θέλει να μπει στο Πάμπλικ ( και στο κάθε κατάστημα) εγώ θα πρέπει να στέκομαι έξω από την είσοδο; Krux, δεν σε γνωρίζω, αλλά πίστεψε με αυτός που είδες να ψωνίζει κόμικ ( και μάλιστα πρόσφατα!) από το Πάμπλικ ΔΕΝ ήμουν εγώ. Δεν έχω την ανάγκη να απολογηθώ για κάτι, όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ποιος και τι άτομο είμαι, άπλα δεν μπορεί να λέει ο καθένας ότι θέλει. Καλή συνέχεια!
εγώ σε θυμάμαι από τη σπηλιά και σε είχα δει στο πάμπλικ μια φορά, πριν ανοίξεις το μαγαζί, να χαζεύεις στο τομέα των κόμικς και μια δεύτερη πριν από 1-2 μήνες που καθώς εγώ έμπαινα εσύ έβγαινες με σακούλα. αν κάνω τόσο τραγικό λάθος σου ζητώ ταπεινά συγνώμη αλλά δύσκολα μπερδεύω φάτσες.
και για να λέμε τα πράγματα όπως έχουν, το θέμα μας εδώ δεν είσαι εσύ και πολύ κακώς σε ενέπλεξα σε αυτή τη συζήτηση αλλά θα πρέπει να καταλάβεις οτι ο φίλος σου με αυτά που λέει εδώ και ο οποίος λειτουργεί ως αντιδιαφήμιση για το μαγαζί σου, μας τα έκανε λίγο τσουρέκια για τον αν "πρέπει" να ψωνίζουμε από το πάμπλικ, για το αν "νιώθουμε" γενικά, έφτασε μέχρι και στο σημείο να μιλάει για μαύρες προπαγάνδες και ξέπλυμα χρημάτων και γενικά φάση Ελεύθερη Ωρα. Δε ξέρω βέβαια κατά πόσο ασπάζεσαι και εσύ ο ίδιος αυτή την οπτική. Προσπαθώ να πω γενικά οτι δε προσελκύεις κόσμο σε μια φάση με το να τους αποκαλείς άμπαλους, άνιωθους και πρόβατα. Είναι ηλίθιος μεταλοπατερισμός και κάνει κυρίως ζημιά σε εσένα που δεν ευθύνεσαι καθόλου για το συγκεκριμένο θέμα.
Θα σε παρακαλούσα λοιπόν αν μπορείς, γιατί αν παρακολουθήσεις λίγο το φόρουμ θα καταλάβεις οτι εμείς πλέον δε μπορούμε, να προσπαθήσεις λίγο να συμμαζέψεις το φίλο σου ο οποίος βρισκόμενος σε μια εκδικητική μανία απέναντι στο φόρουμ και τους χρήστες του, μας "τιμωρεί" με τα μοναδικά κατά την άποψη του όπλα, τα σπόιλερς και τη διαρκή προσπάθεια του να μας την πει για τις επιλογές μας.