I'll bury you in your god's fucked garden
έλα να κάνουμε λίγο revive το τόπικ.
τι διαβάζετε αυτό το καιρό;
εγώ ξαναδιάβασα τα Promethea και league of extraordinairy gentlemen του Moore, συλλέγω μανιωδώς το DMZ του Wood (Northlanders) και πρόσφατα αγόρασα και αυτό το αριστούργημα και ανυπομονώ να πέσω με τα μούτρα πάνω του.
![]()
Free Comic Book Day χθες για τα κομικσάδικα απανταχού της γης και ενώ έχω σταματήσει εδώ και τουλάχιστον 4 χρόνια να παίρνω τα δωρεάν τευχάκια, πέρασα από το Cosmic Reals για να χαρώ κι εγώ με τη σειρά μου. Πολύ ωραίο το feeling του να βλέπεις το αγαπημένο σου κομικσάδικο γεμάτο από κόσμο που γουστάρει την 9η τέχνη. Βέβαια, όπως έχουν πει σοφότεροι άνδροι από μένα, "γάμα το feeling, εγώ αγοράζω κόμικς από ένα κατάστημα αχταρμά που άνοιξε ένας γκάνγκστερ για να ξεπλύνει λίγο χρήμα, όταν η νουδούλα του έκοψε τις μίζες για κάτι τορπίλες υποβρυχίων" Σεβαστό, άλλωστε κάποιοι πάντα ξέρουν καλύτερα.
Στα πολύ ωραία της κατάστασης που έστησε ο Τάσος για να συμμετέχει στο FCBD ήταν η παρουσία τριών καλλιτεχνών που σχεδίαζαν κατά παραγγελία και συνεχώς ό,τι τους ζητούσε το κοινό. Πάντα τέτοια, λοιπόν.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Έχεις δίκιο.. Απλά, δε χρειάζεται να πουλάς κάτι, πέρα από πνεύμα -που δεν έχεις. Σε πληρώνουμε για να ρουφιανευεις.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Χαλάρωσε Matt. Δε χρειάζεται να γίνεσαι Κόπανος
Lord Lucifer Morningstar
Χαλάρωσε λέμε. Είσαι σε κρίσιμη ηλικία και κάνεις εξίσου κρίσιμη δουλειά. Το έθνος σε χρειάζεται Matt.
Μα τώρα σοβαρά, was that supposed to be a threat?
Lord Lucifer Morningstar
ο Τάσος πάντως (γαμάτο λογοπαίγνιο) πρέπει να έχει πολύ διαφορετική άποψη από σένα για το θέμα του πάμπλικ αγαπητέ ονιμπότσο.
μια χαρά τον έχω δει δύο φορές (τη μία πρόσφατα κιόλας) να ψωνίζει κόμικς από το πάμπλικ.
συνέχισε εσύ τη σταυροφορία σου.
Κάθε ευκαιρία να γίνει καυστικός και να ρίξει το "φαρμάκι" του που πονάει. Παράξενο που δεν άδραξε την ευκαιρία να πει ακόμη μια φορά πόσο χάλια είναι ο Μπάτμαν του Νόλαν γιατί είναι πολύ ψαγμένος κομιξάκιας.
Σε άλλα νέα, τελικά μόνο amazon ρε γμτ. Στο Public εδώ έχει το American Vampire 5 (σε hardcover, τα έχω όλα έτσι από την αρχη) στα 30€, ενώ amazon βγαίνει 20![]()
με τα μεταφορικά το συγκεκριμένο βγαίνει στα 27,17€.
και χρεώνεις και τη πιστωτική.
Ναι, ρε. Εννοείται. Τα αγοράζει από εκεί για να τα πουλήσει μετά στο μαγαζί του. Γιατί να τα παραγγέλνει μέσω Diamond από Αμερική;
Matt, πάλι γίνεσαι Κόπανος και θα σε μαλώσω...
Όταν θεραπεύσεις μετατόπιση σπονδύλου με κρέμασμα από το ταβάνι, τότε θα μιλήσουμε για την εποποιία του Nolan.
Lord Lucifer Morningstar
τους εκμεταλευεται δηλαδη!
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."