O Τζίμις ο Πέιτζ είχε ζητήσει τον Βασίλη τον Παπακωνσταντίνου να πάει τραγουδιστής στους Rainbow.
Ισχύει ?
Last edited by cybernaut; 05-05-2014 at 21:49.
"I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."
www.monolith.gr
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Όταν πριν πολλάαα πολλάα χρόνια παιζόταν η 6η αίσθηση στο σινεμά, φήμες κυκλοφορούσαν ότι υπήρχε μία συμμορία η οποία φώναζε σε αυτούς που έμπαιναν στην αίθουσα για να τη δούνε "Ο ΜΠΡΟΥΣ ΓΟΥΪΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑ", με αποτέλεσμα να σποϊλεριάζουν όλο το concept της ταινίας.
Spoiler
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
φίλος μου βλέπει την 6η αίσθηση τη μία μέρα, μετά αποφασίζει να ξαναπάει να το δει λόγω παρέας την επομένη.
ο σινεμάς επαρχιακός, εισιτήρια με θέσεις και τέτοια δεν.
Πάει λοιπόν το λυκειακό τσούρμο, αμολάει τα μπουφάν του στις θέσεις που θέλει να κάτσει και βγαίνει στο φουαγιέ για τσιγάρο και αγορά νάτσος. Στο μινγουάιλ, ράντομ τύπος βάζει τα πράγματά του και κάθεται μόνος του στη μέση των πιασμένων θέσεων. εξηγεί λοιπόν ευγενικά το φιλαράκι μου, συγγνώμη κύριε, είμαστε παρέα, να πάτε αλλού άμα γίνεται κτλ.
ο τύπος δε συνεργαζότανε, έκανε το νταή στα 16χρονα μέχρι που τον πιάνει ο φίλος μου και του λέει να σου πω, ο Μπρους Γουίλις είναι νεκρός σ' όλη την ταινία
Πράισλες, ακούγεται σαν ούρμπαν λέτζεντ, δεν είναι όμως.
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
εχω ακουσει το ιδιο στορι αλλα μετο usual suspects
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Εννοείτα ρε! Μπιλλάρας παντού να 'ουμ!
Α, δεν την είχα δει στο σινεμά την 6η αίσθηση, την είδα χρόνια μετά, γιατί το μούλικο που έπαιζε ήθελε να φάει το ρόλο του Anakin στο Phantom Menace από τον γλυκούλι (τότε) Jake Lloyd και είχα γίνει μεγάλος και πράσινος από το θυμό μου (όχι Βενιζέλος, έτσι; )
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
αυτός που λέει το Julia αυτοκτόνησε όταν άκουσε στο ραδιόφωνο να τον μπερδεύουν με γυναίκα καθώς έπαιζε το τραγούδι.
"Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"
I must have some booze. I demand to have some booze
εγω ξερω για ανεβασμα κοντου σε παπι το οποιο ειχε ενα μικρο δοχειακι αντι για ντεποζιτο για να μειωσει το βαρος και ο κοντος αναβατης να οδηγαει την κοντρα ξαπλωμενος ευθεια στη σελα για μειωση αντιστασης αερα.
δεν εμαθα αν κερδισε κιολας.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
ειναι αυτο που στον πυργο στην καγκουρικη αργκο το λενε 'επεσε χελι'.
καποιοι το κανουν κιολας δεν ειναι urban legend