Σωστά όλα που γράφεις με τη διαφορά ότι μια χαρά θα έχει 4 input (τα 2 μπροστά είναι mic/line in, τα δύο πίσω line in), καρφιά θα βγάζουν και τα ψηφιακά τύμπανα του (από τι είδα στο άλλο θρεντ έχει καλό πράγμα, οπότε θα έχει πολλά outputs) οπότε μπορεί να κάνει μία υποτυπώδη μίξη. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι τα 4 είναι ένα κάπως άχρηστο ενδιάμεσο, άμα ηχογραφείς πράγματα που θα πάνε για κάνα δίσκο/ντεμάκι έστω (6 ή 8 κάνουν τη δουλειά για τύμπανα). Από την άλλη, αν δεν έχεις άμεσα σχέδια για κάτι τέτοιο, τα πολλά inputs είναι κλασικός ψυχαναγκασμός. Ένα παράδειγμα να πω (έτσι να κάνουμε συζήτηση), η κάρτα μου την οποία την πήρα (πριν 10 χρόνια και ακόμα αντέχει!) με 10 in/out με το σκεπτικό ότι καάποτε θα ηχογραφούσαμε τύμπανα ή rehearsal στο προβάδικο με την μπάντα μου. Ε την μία φορά που έγινε αυτό, απλά έφερε ένας άλλος τη δικιά του κάρτα με λαπτοπάκι, επειδή που να κουβαλούσα desktop εγώ. Long story short, αν παίζεις μόνος σου ή δεν μαζεύεστε με τη μπάντα σπίτι σου (να γράψεις 2 out τύμπανα, ένα μπάσο και μία κιθάρα ας πούμε χωρίς να χρειάζεσαι μίκτη) τα πολλά in/out θα κάθονται άχρηστα και άρα θα έχεις δώσει και κάποια τζάμπα λεφτά (καλύτερα ακριβότερη κάρτα με 2in/out). That being said, οι κάρτες με τις πολλές εισόδους γαμάνε για τον εξής λόγο: μετά από τόσα χρόνια και άπειρα ουγκ βαζοβγαλσίματα, έχει χαλάσει ένα input και ένα output για phones και απλά συνεχίζω να την χρησιμοποιώ, επειδή έχει τόσα άλλα![]()