Page 46 of 54 FirstFirst ... 364445464748 ... LastLast
Results 676 to 690 of 807

Thread: Τουτού.

314222 Mitsmann's Avatar

Λοιπον, ποιο ειναι το μεγαλυτερο ποσο που μπορει να πετυχει καποιος με πωληση δικαιωματος αποσυρσης σε μαγαζι με μεταχειρισμενα?

μεχρι τωρα εχω βρει τα πιο πολλα χρηματα 400 ευρω απο τον Παζαροπουλο, αλλα επειδη ο Παζαροπουλος ειναι ο Πετρος Κωστοπουλος των αυτοκινητωνε στην ελλαδαρα, δεν με ψηνει.

πειτε.

εχω ενα νισσαν μικρα του 1992.

"Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Mazikeen Krux's Avatar

400 είναι το μεγαλύτερο
    I'll bury you in your god's fucked garden

Senior Member Sotos_The_Tequiler's Avatar

εγώ θα το κρατούσα, είναι συλλεκτικό
    κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!

χάλια Swollen's Avatar

απ'τη στιγμή που δε θες να το πουλήσεις, συνεχίζεις το ψάξιμο μέχρι να βρεις καλύτερη τιμή, ή όταν βαρεθείς το δίνεις έστω και στον μπαζαρόπουλο αν σε συμφέρει εσέ
    κοινώς αρχίνα τις γύρες στις μάντρες και ρώτα

υγ. ότι είπε ο σώτος
    Last edited by Swollen; 02-04-2014 at 22:34.
    I must have some booze. I demand to have some booze

314222 Mitsmann's Avatar

αν το κρατησω γιατι ειναι συλλεκτικο, θεωρω οτι μεχρι τον Ιουνη περιπου θα απογειωθει η μηχανη μονη της και θα μεινω με ενα συλλεκτικο κομματι μπετο (εκφραση ναυτικου), και με 300-400 ευρω μειον.

και για το μπατζετ που εχω, τα χρειαζομαι.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Χιογιοκάγια OniBocho's Avatar

Δύσκολα τα πράγματα. Όταν έδωσα για απόσυρση το δικό μου, επειδή πήρα υβριδικό και σε αυτά δεν έμπαινε το bonus της απόσυρσης, συζήτησα με τη Honda για το ενδεχόμενο πώλησης του δικαιώματος σε αυτούς, για κάποιον πελάτη που θα αγόραζε κάποιο αυτοκίνητο και δεν είχε απόσυρση. Φυσικά δεν με πήραν ποτέ τηλέφωνο, αλλά το μαξ που μου είπαν ήταν τόσα. Εντελώς χαριστικά, με έναν γνωστό που τότε δούλευε στο service της Mercedes, εκείνοι θα μου έδιναν 500 αλλά δεν το έκανα γιατί δεν ήθελα να είμαι υπόχρεος για 100 ευρώ. Οπότε τα 400 που σου λέει, είναι μάλλον ρεαλιστικά.

Τώρα που χρειάζομαι και πάλι αυτοκίνητο, λογικά θα χρησιμοποιήσω το δικαίωμα για την αγορά του.

Είχα και απέσυρα αυτό:

αγόρασα αυτό:

και τώρα λόγω οικογένειας, παρόλο που λατρεύω το CR-Z μου, σκέφτομαι αυτό:

ή αυτό:

για ακόμη περισσότερο χώρο. Τα CiviC είναι πλέον Diesel, οπότε για εκεί κλείνω... Αν έβρισκα και μερικά φράγκα άμεσα για να αποφύγω δόσεις, θα ήταν πολύ καλή περίπτωση...
    Last edited by OniBocho; 04-04-2014 at 11:58. Reason: typo
    "Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -

Lord Lucifer Morningstar

true overdriven's Avatar

Για να μην ανοίγω νέο τόπιτς, παρακαλώ τα φώτα σας για ραδιοφωνο αυτοκινήτου. Είπα να πάρω ένα καινούριο γιατί με τα cd δεν παλεύονταν άλλο η κατάσταση. Το συνέδεσα αλλά κλασικά δεν κρατάει μνήμες από τους σταθμούς και τα eq και την ώρα μόλις σβήσει η μηχανή.

Ως προς τη συνδεσμολογία, ήταν πολύ εύκολο να συνδεθεί γιατί είχε 2 φις που ταίριαζαν απόλυτα με αυτά του αυτοκινήτου. Τι πάει στραβά εδώ, ξέρει κανείς; Υπόψιν, είμαι εντελώς μπουνταλάς, αν φιλοτιμηθεί κανείς, ας τα πει όσο πιο απλά γίνεται.

Won't Bow Neron's Avatar

Quote Originally Posted by overdriven View Post
    Για να μην ανοίγω νέο τόπιτς, παρακαλώ τα φώτα σας για ραδιοφωνο αυτοκινήτου. Είπα να πάρω ένα καινούριο γιατί με τα cd δεν παλεύονταν άλλο η κατάσταση. Το συνέδεσα αλλά κλασικά δεν κρατάει μνήμες από τους σταθμούς και τα eq και την ώρα μόλις σβήσει η μηχανή.

Ως προς τη συνδεσμολογία, ήταν πολύ εύκολο να συνδεθεί γιατί είχε 2 φις που ταίριαζαν απόλυτα με αυτά του αυτοκινήτου. Τι πάει στραβά εδώ, ξέρει κανείς; Υπόψιν, είμαι εντελώς μπουνταλάς, αν φιλοτιμηθεί κανείς, ας τα πει όσο πιο απλά γίνεται.
    Στα καινούρια ράδια έχουν βάλει ανάποδα κάποια καλώδια.
    Άρα αν έχει εξωτερικά καλώδια, πρέπει να βάλεις το κίτρινο στο κόκκινο και το κόκκινο στο κίτρινο.
    Αν δεν έχει καλώδια, τότε πρέπει να κάνεις το ίδιο με το παραπάνω στα καλώδια του αυτοκινήτου.
    "Don't sweat the petty things and don't pet the sweaty things".
    George Carlin

true overdriven's Avatar

Τελικά το έκαψα, έκαψα και 3 ασφάλειες του αμαξιού και ησύχασα.

Funeral Frog Mayhem's Avatar

σύνηθίζεται σε πολλά μαγαζιά που πουλάνε τέτοια να στα βάζουν κιόλας, χωρίς χρέωση

Χορχόδειλας BLiTzER's Avatar

Υποτίθεται ότι από πέρσι έκαναν διασταύρωση αυτοκινήτων που δεν έχουν καταθέσει πινακίδες και δεν είναι ασφαλισμένα και θα έστελναν τα πρόστιμα ταχυδρομικώς στον ιδιοκτήτη, χωρίς να χρειάζεται να βεβαιωθεί με τον παραδοσιακό τρόπο η παράβαση, αλλά δεν έχω ιδέα αν εφαρμόστηκε ποτέ.
    Life begins at 45°.

Πραγματικά δε γνωρίζω γιατί ακούγονταν πολλά, για να τρομάξουν τον κόσμο και αμφιβάλλω αν άλλαξε κάτι.

Αυτό που ξέρω 100% είναι ότι πλέον οι ασφαλιστικές δε σε καλύπτουν για 30 ημέρες μετά τη λήξη του συμβολαίου. Η ασφάλεια σου ισχύει από τη στιγμή που την εξοφλείς και λήγει με τη λήξη της (αν δεν έχει προπληρωθεί η ανανέωση).

Επίσης αν εμπλακείς σε ατύχημα ανασφάλιστος (είτε είσαι υπαίτιος, είτε όχι) έχει έξτρα 2 χρόνια αφαίρεση άδειας/διπλώματος ^^
    Life begins at 45°.

Ναι, έτσι θέλουν να το κάνουν. Κάποτε έπρεπε να βεβαιωθεί η παράβαση με έλεγχο τροχαίας και μόνο. Πλέον θέλουν να στέλνουν πρόστιμα με απλή διασταύρωση αδειών/ασφαλιστηρίων μέσω των βάσεων δεδομένων. Ξαναλέω, ΔΕΝ ξέρω αν δουλεύει στην πράξη αυτό, αλλά ναι, το έχουν σκεφτεί.

Το αν το κινείς ή όχι, λίγο τους αφορά. Είναι ανίκανοι να διενεργήσουν σωστούς ελέγχους, οπότε βρήκαν το κόλπο για ακόμα μία φορά.
    Life begins at 45°.

Custom User Title ari-m's Avatar

Quote Originally Posted by BLiTzER View Post
    ...
    Το αν το κινείς ή όχι, λίγο τους αφορά. Είναι ανίκανοι να διενεργήσουν σωστούς ελέγχους, οπότε βρήκαν το κόλπο για ακόμα μία φορά.
    den nomizw oti to sygkekrimeno exei na kanei toso me tous elegxous oso me to na mazepsoun fragka ...
    When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself.
    Hi, I 'm a signature Virus. Plz add me to your sig and help me conquer the world.
    ALERT! Signature Infected by Unknown Virus.
    Click Me

Το ίδιο λέμε. Περισσότερα φράγκα με λιγότερους ελέγχους.
    Life begins at 45°.

Tags for this Thread