Δεν ξερω ποιος ειναι ο κοπανος ή τι τρεχει μεταξυ σας αλλα αρκετα ψημενοι οι the stalin.
Δεν ξερω ποιος ειναι ο κοπανος ή τι τρεχει μεταξυ σας αλλα αρκετα ψημενοι οι the stalin.
Χαλάρωσε ρε.Δεν κάνω πλάκα,δεν προσπαθώ καν,σοβαρά μιλάω.Δεν αμφισβητώ την ιστορία και την ποιότητα των The Stalin που ήταν και είναι μακράν η καλύτερη μπάντα της Ιαπωνίας και η πιο κάφρικη σε θέματα ζωντανών εμφανίσεων.Εξάλλου.Είπα.Μου "αρέσει" ο δίσκος,μα πάρα πολύ.Έίναι ένας από τους πρώτους Hardcore δίσκους που άκουσα ποτέ μου.Απλά θα μου άρεσε περισσότερο αν ήταν τόσο γρήγορα όλα τα τραγούδια.ΤΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙΣ?Σε ενοχλεί του ότι έχω απλά διαφορετική άποψη?
Όσο για τα κλαρίνα που προφανώς δεν γουστάρεις και που γουστάρω.Μπορείς να τα συναρμολογήσεις εκεί που δεν σε βλέπει το φως του ήλιου.Αν και δεν πιστεύω ότι οι θρηνητικές μελωδίες θα ακουγόντουσαν το ίδιο καλά εκεί μέσα.Εφόσον δεν μπορείς να απαντήσεις σαν άνθρωπος.
Υστ.Ευχαριστώ για τα λινκς πάντως.
Με ενοχλεί που είσαι fake profile ενός βλάκα, που του θίξαμε τα κλαρίνα, και το παίζεις Reject.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
Αλεξ απλα δεν απαντας...
δεν υπαρχει ελπις
Μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου μαν και το λήγω εδώ.
Πάω να ακούσω τα κλαρίνα μου μαζί με Stalin.
φιλε Δε Κοπανε με αναγκαζεις να ξαναεκθεσω τις ραγαδες μου...
Spoiler
μερες που ειναι κριμας να πιανουμε τα στυλα ξανα ε?
σαρανταεξι νουμερο φοραω
το μάστοντον με κάνει να πιστεύω ότι υπάρχει ακόμα μέτσαλς
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
αρχίδια
ΚΑΛΩ ΤΟΝ ΛΕΚΕ
Τι πρέπει να ξέρω για και τι ακούω από Silkworm;
Είμαι γρήγορος δεν μπορείς να πεις.
Καλό είναι να ξέρεις πως είναι απ'τις πολύ καλές indie rock μπάντες της δεκαετίας του '90 στον Αμερικάνικο χώρο που με μεγάλη συνέπεια ηχογράφησε από καλά μέχρι άψογα άλμπουμ μεταξύ 1992-2004. Στα περί άλμπουμ πας 'In the West' & 'Libertine' απ'την πρώτη περίοδο κ 'Lifestyle' & 'Italian Platinum' απ'τη δεύτερη. Στα πρώτα δύο συναντάς τραχύ, ευθυτενές κ υπερμελωδικό indie rock, στα τελευταία δύο τα ίδια αλλά κάπως πιο επαγγελματικά.
Διέλυσαν αφότου πέθανε ο ντράμμερ τους, κ οι υπόλοιποι συνεχίζουν σαν Bottomless Pit. Αυτούς τους έχω αφήσει στο πρώτο LP που λέγεται 'Hammer of the Gods'. Καλό είναι!
Έχει γυριστεί κ ένα documentary για την μπάντα.
Αστραπή! Ξεκινώ από τους δίσκους που αναφέρεις, συνεχίζω με ντοκιμαντέρ και καταλήγω με μελέτη δισκογραφίας, θενξ![]()