Quote Originally Posted by Roswell47 View Post
φιλος μου λεει οτι οταν πηγαν 5ημερη ηπιαν πολυ και πεταξαν καρεκλα απο το μπαλκονι του 3ου-4ου οροφου. η καρεκλα πετυχε τον σωκρατη μαλαμα που βρισκοταν απο κατω στην πισινα
Προφανώς δεν τον πέτυχε αρκετά...

Quote Originally Posted by Art In Haste View Post
Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post
δεν ξέρω την ιστορία με το μανιτάρι και τους νάνους

Αλλά αυτό με την Βίσση ισχύει, μου το είπε ο μπατζανάκης του θείου του ξάδερφου του κολλητου μιας φίλης της ανηψιάς της ξαδέρφης που η μάνα της ήταν συνταξιούχος νοσηλεύτρια στο Συγγρού , και τα μαθαίνει όλα
Αρχίδια ξες αγάπη, Θεσσαλονίκη παίχτηκε η φάση.
Ε ναι, τιμημένο Παπανικολάου!

Quote Originally Posted by Deggial View Post
Αυτό με τον Μπονάτσο μου θύμησε πως είχα ακούσει και για Καραμανλή-Ζαχόπουλο.
Μπα, Καραμανλής - Βιλδιρίδης ήταν το ζεύγος και ίσως να μην ήταν urban legend. Το ότι τα δίδυμα δεν είναι του Καραμαν-αλή όμως;

Το αρκετά γνωστό με τον ποδοσφαιριστή της Καβάλας που είχε πόνους στη ροδέλα και πήγε στον γιατρό ο οποίος του είπε "έλα, μη με δουλεύεις, αφού τον παίρνεις και φαίνεται" και ο άλλος του ορκίζονταν ότι δεν, οπότε ένα βράδυ αποφάσισε να μην πιει το γάλα που του ετοίμαζε η γυναίκα του (το οποίο περιείχε υπνωτικό) αλλά το έπαιξε κοιμισμένος κι όταν έφτασε στο σπίτι ο γκόμενός της, αυτή του ζήτησε να πηδήξει πρώτα τον άντρα της και μετά αυτήν και μετά αυτός ξύπνησε και τους πλάκωσε κτλ κτλ κτλ