Μεγάλη, Αγία και Επίκαιρος Χριστιανική Έκδοσις
- κάθε Μεγάλη Παρασκευή βρέχει, έστω και λίγο
- άμα πάρεις στο τηλέφωνο το 666 τα μεσάνυχτα πολλές φορές μπορεί να βγει ο σατανάς (αυτό μου το λέγανε κάτι θεούσες συμμαθήτριες που είχα στα αγγλικά όταν ήμουν καμιά 9-10 και το είχα πιστέψει. είχα χεστεί πάνω μου μέχρι που το δοκίμασα). Οι ίδιες μαλακισμένες σκατόχοντρες μου είπανε και ότι
- οι ευχούληδες είναι παιχνίδια του σατανά (αυτό δεν το πίστευα γιατί είχε προηγηθεί το άλλο)
- το αυτό ισχύει βέβαια και με το φέρμπι που είναι στο βιντεάκι που όλοι έχουμε δει
- κάπου στη ρωσία επιστήμονες (άρα προφανώς ύποπτοι) σκάψανε ένα βαθύ λαγούμι και βρήκανε μία τρύπα, από την οποία ακούγονταν υπόκωφες κραυγές. ήτανε φυσικά η κόλαση και οι κραυγές αυτές ήτανε των βασανιζόμενων ψυχών. το βράδυ από το λαγούμι αυτό εξεράγη μία πύρινη φλόγα, που ήτανε λέει ένας δαίμονας που ξέφυγε από την κόλαση
- οι εβραίοι έζησαν περίοδο αιχμαλωσίας στην αίγυπτο (στην πραγματικότητα οι εβραίοι δεν ήταν ποτέ στην αίγυπτο. δεν αναφέρω καμία άλλη από τις προφανείς εξωφρενικότητες της θρησκείας γιατί τις θεωρώ οφτόπικ και γιατί χεστήκαμε, απλά αυτό το αναφέρω γιατί πρόσφατα έμαθα ότι είναι μούφα)
- ο πατέρας Παϊσιος σε χαιρετούσε την πρώτη φορά που σε έβλεπε με το όνομά σου χωρίς να σε ξέρει
- το aids είναι η κατάρα/τιμωρία του Θεού για τους ομοφυλόφιλους και το κόλλησαν gay επιστήμονες που κάναν σεξ με μαϊμούδες
- άμα μια γυναίκα βιαστεί στα αλήθεια δεν πρόκειται να κάνει παιδί, αλλιώς άμα κάνει πάει να πει ότι ήθελε και λίγο και δεν ήτανε βιασμός
- από τη Θεία Κοινωνία δεν κολλάνε ασθένειες, ούτε καν γρίππη
Και φυσικά, το αγαπημένο μας σ' αυτό το φόρουμ
- Το ΜΑΙΤΑΛ (μαζί με τον Πανούση, τη Μαρινέλλα (???) και τον Νταλάρα) είναι μουσική σατανιστική. Κι επειδή μιλάμε με ντοκουμέντα, πάρτε κι ένα μικρό blast from the past
Spoiler