Για να μιλησουμε λιγο πιο σοβαρα, μιας και το θρεντ το σηκωνει, συμφωνω απολυτα με το τελευταιο. Παρολα αυτα, δε στηριζω το συστημα πινκ/μουτζες, γιατι μαζι με τα 5 ανουσια ποστ τυπου +1, "οτι ειπε", "λες μαλακιες", χανουμε και αλλα 20 ποστς απο τυπους που ισως υπο αλλες συνθηκες ειχαν περισσοτερη ορεξη για κουβεντα/διαλογο/διενεξη/ανταλλαγη αποψεων. Τωρα ξεμπερδευουν με ενα πινκ ή μια μουτζα. Μπορει και να ειμαι υπερβολικα αισιοδοξος για τη μοιρα αυτων των υποθετικων ποστς, αλλα αν δεν το δοκιμασεις, ε δε μπορεις να ξερεις. Γενικα ηλιθιο συστημα αυτο με τις μουτζες και τα πινκς, δεν εξυπηρετει τιποτα ουσιαστικο.
Οντως διασκεδαζω να πεφτω μεσα στο πως γινεται να υπαρχει κοσμος πανω απο 15 χρονων που εκνευριζεται/τσαντιζεται/αγχωνεται αν καποιος στο ιντερνετ γραψει κατι για κινηματογραφο/μουσικη με το οποιο διαφωνει, αλλα δεν ειναι αυτοσκοπος. Εχω πεσει στην παγιδα να "προσεχω" περισσοτερο τα ποστς μου για να φτιαξω καλο ratio πινκ/μουτζας, αλλα πλεον εδω και πολυυυυυυυυυ καιρο απλα γραφω οτι μου κατεβει χωρις να με νοιαζει και πολυ το αποτελεσμα. Καποιες φορες ειμαι και ειλικρινης δε!
Ισχυει, αλλα πολλες φορες παιζει και καταιγισμος λογω ακρατου fanboισμου και προβατισμου.... εχεμ εχεμ
+1
Ον τοπικ, το επομενο σου ποστ σε αυτη τη σελιδα με βρισκει απολυτα συμφωνο. Αλλο ενα +1 δηλαδη. Γενικα δε νομιζω οτι χρειαζονται πολλα πραγματα για να καλυτερεψει το ΕΡ, εδω που τα λεμε, με δεδομενη την πληρη απορροφηση των νεων ιντερνετικων χρηστων σε social websites, δε νομιζω πως ο κοσμος εχει την ορεξη, το χρονο ή το κινητρο για να ασχοληθει με ενα φορουμ. Ποσο μαλλον ενα φορουμ γεματο μπαοκια, μεταλλαδες, αριστερους και δηθεν μαλακες.