Quote Originally Posted by Keeper Of The Seventh Son View Post
Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
Νομίζω ότι, πραγματικά, κάνεις δεν ενδιαφέρεται για τα μουτζοπινκς εκτός απο τους 3 που το λέτε σε κάθε τέτοιο θρεντ.
to stirizeis kapou auto? giati emena mou rxontai arketoi pou exoun stravwsei k to xoun grapsei. episis an den endiaferetai kaneis vgalte ta
Πουθενά, συγκεκριμένα, είναι η αλήθεια. Απλά μετά από τόσο καιρό που υπάρχει σα σύστημα και έχοντας όλοι οι χρήστες διαμορφώσει μια αίσθηση του τι περίπου θα είναι controversial ή αυτόματα αγαπητό, είναι ελαφρά τραβηγμένο να σε ενοχλούν τόσο πολύ. Επίσης εγώ θα σου πω ότι στις μούτζες παίζει ρόλο περισσότερο το ύφος που λες κάτι παρά το αν θα κοντράρει την πλειοψηφία. Ο φίξερ για παράδειγμα όταν βγαίνει και λέει κάτι στο σινεμα, για περίπου οτιδήποτε λολ, ξέρει ότι θα κοντράρει και θα πάρει μούτζες και νομίζω ότι το διασκεδάζει κιόλας. Τα ποστς που παίρνουν καταιγισμούς μουτζών συνήθως τα θέλει ο κώλος τους, και αυτό το παρατηρώ πρώτα στα δικά μου πιο μουτζωμένα. Από την άλλη δεν έχουμε χρήστες που εσκεμμένα προσπαθούν να μαζέψουν πίνκς (όπως θα συνέβαινε πχ αν είχαμε καρμα, gold ή κάποια άλλη μαλακία όπως στο ρεδδιτ), οπότε ούτε και αυτό ενοχλεί ιδιαίτερα.