Quote Originally Posted by Doomsayer View Post

Αυτό που θέλω να μείνει σε όσους σκοπεύουν να πάρουν Ι5 (κάτι που λέω με χίλια να το κάνετε) είναι τα εξης:

1)Πάρτε χαρτί ψυχίατρου.Βοηθάει τρελά για να μην πω κάνει όλη τη δουλειά.Όποιος θέλει έχω γιατρό να τον παραπέμψω και να τον βοηθήσω ο οποίος είναι χρόνια στο κουρμπέτι και έχει βοηθήσει πολύ κόσμο να πάρει το γιωτόχαρτο χαλαρά.
2)Please,please,please ακούστε με εδώ με προσοχή :Όσο κι αν θεωρείτε ξενέ και δεν ξέρω κι εγώ τι τους γονείς σας,πάρτε τους μαζί 'η έστω τον ένα από τους δύο όταν θα πάτε όλες τις φορές επειδή έτσι θα δουν οι γιατροί και λοιποί ότι έχετε ανάγκη και σοβαρό θέμα υγείας.ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΜΕ ΦΙΛΟ 'Η ΜΟΝΟΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
3)Προετοιμάστε χαρτιά,σούξου μούξου καιρό πριν.Και όταν λέω καιρό πριν εννοώ 1-2 'η και περισσότερα χρόνια.ΜΗΝ το αφήσετε για τελευταία στιγμη γιατί μπορεί να σας νοσηλέψουν σε δικό τους νοσοκομείο (στρατιωτικό) και δεν θέλετε κάτι τέτοιο.
4)Πάρτε λίγο φαρμακάκι (θα σας πει ο γιατρός δοσολογία) να είστε ολιγον τι κοτόπουλα.Βοηθάει και αυτό.Και μην πάει κανείς μοδάτος 'η σαν βλαξ ντυμένος.
5)Καλό είναι να πετύχετε κόσμο επειδη αυτοί που υπογράφουν τα χαρτιά είναι σε φάση "άντε να τους περάσουμε όλους να την κάνουμε" και θα σας θεωρησουν άλλον έναν στο ποσοστό και δεν θα σας κάνουν ερωτησεις ούτε θα ασχοληθούν μαζί σας.

Αυτά λοιπόν.Απορίες,κτλ 'η βοηθεια σχετικά με το πώς να το πάρετε στείλτε μου Inbox.
το μόνο που σε βοήθησε και σου δωσε την απαλλαγή είναι το χαρτί του γιατρού.τ άλλα είναι στο μυαλό σου.εγώ και μόνος πήγα, και χωρίς έξτρα κακομοιριά, χωρίς μούσια εβραίου προφήτη, χωρίς 10 ζάναξ για πρωινό και ξεμπέρδεψα και τις δύο φορές (αναβολή και απαλλαγή) σε 2 λεπτά.