Quote Originally Posted by mourning apocalypse View Post
Κοιλιά καθόλου δεν είμαι αυτής της άποψης.
Παράλληλα όμως από τη στιγμή που είμαι αντίθετος και στην τιμωρία αλλά και στο μηχανισμό που την επιβάλλει είναι λογικό να βλέπω με συμπάθεια όποια προσπάθεια αντίδρασης ,εστω και σπασμωδική, γίνεται από τον τελευταίο βαρυποινήτη έως τους πολιτικούς κρατουμένους.Από τη στιγμή που περνάει νομοσχέδιο μέσα στον επόμενο μήνα που ουσιαστικά προβλέπει την ίδρυση ιδρύματος λευκών κελιών στο δομοκό ,τέτοια σκηνικά είναι λογικό να πολλαπλασιαστούν στο εξής και πολύ καλά θα κάνουν.
Την ιδανική κοινωνία ας την αφήσουμε για άλλη φορά, προέχουν άλλα πραγματα.
Ρε φίλε , γενικά είναι γνωστή η άποψη μου κατά της βίας, όπως επίσης και που "κινούμαι" πολιτικά.
Ακόμα και αν υπάρξει βία μπορεί να μην συμφωνήσω, αλλά πιθανά θα προσπαθήσω να κατανοήσω τα αίτια της. Εδώ , στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν νομίζω ότι θα διαβάσουμε από τον τύπο κάποιο μανιφέστο για τα δικαιώματα των κρατουμένων. Μια κίνηση εκδίκησης ήταν , μπορεί τυφλής μπορεί και όχι. Δεν πρέπει να συγχέεται αυτό το πράγμα με τον αγώνα για κάτι καλύτερο, και βάζοντάς με να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου δεν ξέρεις καν τι τύπος είναι αυτός, τι συμπεριφορά έχει απέναντι στους συγκρατούμενούς του , πόσο τον νοιάζει το γενικότερο καλό.
Εκεί είναι η πιο μεγάλη ένστασή μου και από εκεί μου βγαίνει το "εχθρός του εχθρού". Αν έσπρωχνε πρέζα , αν γαμούσε τον αδύναμο, αν πούλαγε προστασία ούτε το ξέρεις / ξέρω, και πιθανότατα δεν θα το μάθουμε και ποτέ.

Την ιδανική κοινωνία δεν την αφήνω για άλλη φορά, η ιδανική κοινωνία ξεκινάει από ιδανικούς ανθρώπους, αν δεν είσαι εσύ , εγώ ο δίπλα θα το αφήνουμε πάντα για άλλη φορά γιατί θα προέχουν άλλα πράγματα ... τα οποία δεν μπορώ να ανακαλύψω στην παρούσα.