http://doge2048.com/ παίζω αυτό το λίγο πιο ψυχεδελικό και έφτασα στα 3188 κατά τύχη την πρώτη μέρα που το έπαιξα (22 ΤΟΥ ΜΗΝΑ) και έκτοτε το παλεύω.
http://doge2048.com/ παίζω αυτό το λίγο πιο ψυχεδελικό και έφτασα στα 3188 κατά τύχη την πρώτη μέρα που το έπαιξα (22 ΤΟΥ ΜΗΝΑ) και έκτοτε το παλεύω.
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
best so far:
To παιχνίδι είναι μεγαλειώδες, εκεί που λες είμαι τελειωμένος ξαφνικά βλέπεις ένα pattern όπου όλα αθροίζονται και οδηγούν σε ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα και φτάνεις σε άλλο λεβελ.
Δύο πρόχειρα εμπειρικά τακτικ: Δίνεις βάση στη μια γωνία και προσπαθείς να αθροίζεις τα πάντα εκεί, δεν παίζεις και με τις τέσσερις κατευθύνσεις, μέχρι τώρα πχ εγώ προσπαθώ να κεντράρω πάνω δεξιά και δεν χρησιμοποιώ ποτέ το κάτω βελάκι. Προσπαθείς όσο γίνεται να ελέγχεις στρατηγικά τους δορυφόρους για να φτάσεις στο μεγάλο και δεν κάνεις ευκαιριακά μεγάλα αθροίσματα σε περισσότερες απο δυο μεριές. Πχ αν έχεις ένα 512 και δορυφόρους του, κεντράρεις στον ένα από αυτούς και προσπαθείς όσο γίνεται να τον κρατάς κοντά με το 512.
Καλό κάψιμο.
![]()
Last edited by ikonoklast; 26-03-2014 at 00:29.
Μεγάλο κόλλημα. Πρώτη προσπάθεια:
![]()
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
ίσως και με λίγη κωλοφαρδία, τη δεύτερη φορά που έπαιξα:
δε θέλω άλλο όμως
tt0274518
Ισχυει, κανω το ιδιο ακριβως με την κατω μερια του ταμπλο. Προσπαθω να παταω το πανω βελακι οσο λιγοτερο γινεται. Επισης νομιζω πως αν και στην αρχη κοιτουσα να κραταω τα μεγαλα νουμερα στις γωνιες, τελικα ισως να ειναι καλυτερο να τα εχεις στο κεντρο. Δεν εχω αποφασισει ακομα. Το μονο σιγουρο ειναι πως μαλλον το παιχνιδι ειναι τοσο χαοτικο οσον αφορα τις παραμετρους, που δε θελω να μπω στον κοπο να ψαξω/βρω/διαβασω αλγοριθμο, αν υπαρχει.
Μεγάλο μέρος των παραμέτρων φαντάζομαι είναι rand, αλλά ακόμα κι έτσι μπορείς να ανταπεξέλθεις με μεθόδους. Ένα ακόμα τακτικ - βοηθάει πάρα πολύ μαζί με τα άλλα που είπα να κρατάς μια συστοιχία από 4 κουτιά με αύξοντα αριθμό, πχ 16, 64, 128, 512, στην κορυφή του πίνακα.
Αυτό το τελευταίο ήταν μάλλον και ο καταλύτης, i call it a day.
![]()
πρώτη πρωινή απόπειρα.
https://www.dropbox.com/s/nlmjedzd74...2009.51.32.png
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
![]()
λευτερώθηκα χάρη στις συμβουλές ικόνοχλατς. στο απλό πήρα άλλους 700 πόντους και έχασα, στο σαηκεντέλι πήγα 23908, over and out.
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
καλύτερο παιχνίδι έβερ.
a monkey in silk is a monkey no less
Δύο μέρες χαμένες, και κάποιες χιλιάδες καμένα εγκεφαλικά κύταρρα:
Δοκίμασα να μαζεύω στη γωνία, αλλά τελικά η στρατηγική που μου έπιασε ήταν η εξής:
Μάζεμα στην πάνω πλευρά στο κέντρο (όχι γωνία) και κινήσεις κυρίως δεξιά-αριστερά (λιγότερο προς τα πάνω, ποτέ προς τα κάτω)
Το πόιντ είναι να έχεις μαζεμένα τα κουτιά στο μισό του τεραίν (ακα να έχεις ελεύθερες δύο σειρές) όταν πετύχεις το 1024 και πας για το 2048. Εκεί μου έβγαλε την πίστη.
χτες δε προλαβα αλλα ευελπιστω σημερα να ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΩ
μια νεα ελπιδοφορα μερα 2048 ξεκινα.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
http://imgur.com/loLFJLn
Αφου σταματησα να ασχολουμαι με το να τακτοποιω τα νουμερακια και συγκεντρωθηκα στο να στιβαζω σε ενα τα αθροισματα, οσο μικρα κι αν ηταν, βγηκε με την πρωτη. Το μονο σιγουρο ειναι οτι πρεπει να παιζεις αριστερα δεξια και φυσικα πανω, αλλα για να μη χασεις το μπουσουλα και δημιουργηθουν "τρυπες" απο δυαρια, να μην πηγαινεις κατω.
Το εδειξα σε φιλο χημικο μηχανικο. Μου ειπε οτι ειχε γινει μοδα στη σχολη τους και καποια στιγμη καηκαν κι εσπασαν τον αλγοριθμο του, οποτε απο εκει και περα με στανταρ επαναληψη κινησεων εβγαινε. Αφου τον εβρισα που μου χαλασε τη χαρα του παιχνιδιου, θυμηθηκα οτι οι μαθηματικοι θα φερουν το τελος του γνωστου κοσμου και συνεχισα να παιζω.
Lord Lucifer Morningstar
Kai klasika eno ola itan panemorfa organomena se simeio pou na pistevo oti mporo na kano 4096 (!!!!), ena dyari mas gamise....
Den peirazei, espasa to rekor tou ikonoklast, de noeitai na theorei eauton pio eksupno apo mena.
Ki an to ksanaspasei, tha ton peraso ksana. hodor hodor
![]()