αγαπας...
το ΗΞΕΡΑ οτι εισαι ανθρωπος
αουρλαιφροξ
αγαπας...
το ΗΞΕΡΑ οτι εισαι ανθρωπος
αουρλαιφροξ
Έντονα πολιτική χροιά και επαναστατική διάθεση, είχε η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο λιμάνι Κατακόλου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.
godflesh eishthriaki. axti edw kai dekaetia.
ps.Krinontas apo Broadrick 2006 sto An to synaylidi 8a gamhsei.
τελικά δεν είναι κάτι μόνιμο η πίεση του αίματος που παρατηρήθηκε από τον γιατρό και οι εξετάσεις είναι οκ αν εξαιρέσεις σοβαρή έλλειψη βιταμίνης D
1) e4, c5
2) Νf3
είπαμε σκοτάδι ο βορράς αλλά όχι κι έτσι
απ τον οκτωβρη εχω δει ηλιο 10 μερες. τις 4 ημουν στην Αθήνα. μου πε να διπλασιασω την δοση των χαπιων με βιταμίνες που παίρνω και να κάτσω περισσότερο στον ηλιο το καλοκαιρι..
1) e4, c5
2) Νf3
Εδω παντως φιλε εχει τοσο καλο καιρο που ουτε αυτοι το πιστεουν. Ηλιος σχεδον καθημερινα, για αρκετη ωρα. Πλεον ακομα και βραδυ γενικα βγαινεις χωρις μπουφαν, με μια μακρυμανικη κ ενα πουλοβερ ξερω γω
Let The Freak Flag Fly!
χωρίς μπουφαν. χαχαχαχαχα. δεν υπάρχει ποτέ εδώ αυτό. παίζει να χω βγει 2 μερες χωρίς μπουφάν ...στα 5 χρόνια. και την 1 να το μετάνιωσα κιολας.
1) e4, c5
2) Νf3
vidna p eisai ollandia;
Έντονα πολιτική χροιά και επαναστατική διάθεση, είχε η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο λιμάνι Κατακόλου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.
Τι φάση; 2 φορές που έχω πάει Νορβηγία - οκ το ένα είναι καλοκαίρι και ίσως να μην πιάνεται, αλλά για 25 μέρες έκανα ντους και περπατούσα μόνο με την πετσέτα από κάτω για να πάω στο δωμάτιο να ντυθώ, που ηταν καμια κατοστή μέτρα και βράδυ - αλλά τον Μάιο ας πούμε, κυκλοφορούσαμε μια βδομάδα με κοντομάνικο και οι Νορβηγίδες έκαναν ηλιοθεραπεία στα γρασίδια.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
εγώ δεν έχω ζήσει τέτοιες φάσεις εδω. μπορεί να σαι θερμοαιμος και γω ακομα καλομαθημενος. αλλά αμα φυσάει...που φυσάει 8 μήνες τον χρόνο εκτός του χειμωνα, ή άμα βρεθείς σε καμιά σκιά, περάσει κανα συννεφο και πέσει ο ήλιος μπουφάν χρειάζεται. ή άμα βρέχει...γενικά όμως η φάση είναι μπουφάν και απο κάτω το αντιστοιχο ρουχο για την σεζον. κοντομάνικο καλοκαιρι. φουτερ ανοιξη/φθινωπορο το ίδιο είναι άλλωστε ο καιρός πανω κατω και απο κει και περα στρώματα ρούχων.
1) e4, c5
2) Νf3
scream for me bulgaria και δεν ειμαι καλα
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
οχι 16 ιουνη θα ειμαι λιιιγο πιο βορεια!!!!! χαχαχαχα
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band