buzz απο home alone, stimac παιχτης μαλαγα
buzz απο home alone, stimac παιχτης μαλαγα
I swear on tomorrow, if you take this chance
Our lives are this moment, the music - the dance
And here in this labyrinth of lost mysteries
I close my eyes on this night and you're all that I see
βρέθηκε ο ναυαγός αδερφός του Πανούση
http://www.lifo.gr/now/world/41759
Spoiler
![]()
![]()
Οι αρχές των νήσων Μάρσαλ εκφράζουν πάντως αμφιβολίες για την πιστότητα της ιστορίας του Αλβαρένγκα, καθώς ο 37χρονος ναυαγός δεν είναι αδύνατος από τις κακουχίες όπως θα ήταν φυσιολογικό, δεν έχει δηλαδή την κινηματογραφική εικόνα που είχε ο Τόμ Χάνκς στη γνωστή ταινία. Πηγή: www.lifo.gr
Last edited by Sotos_The_Tequiler; 16-02-2014 at 22:18.
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
ο Γιατσένιουκ που τελικά ΔΕΝ χαιρετά ναζιστικά
με τον εκσυγχρονισμό
![]()
Auto to moro me ton Onibocho an mia fotografia pou eixe valei prin kati vdomades itan ontos o idios...
![]()
Ελπίζω τουλάχιστον να εννοείς το αριστερά μωρό, που εντάξει, μια χαρά είναι, αλλά εγώ ήμουν μια χαρότερα:
Spoiler
Ρε μπρο, αυτός έρχεται και παίρνει καμιά φορά τσιγάρα από το περίπτερο να 'ουμ (είμαστε και δίπλα στη σκουληκοφωλιά) και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να χαμογελάσει με τίποτα. Το στόμα του είναι ΜΟΝΙΜΩΣ έτσι... (Η μούτζα δική μου ήταν, ελέω γαμάτης οθόνης του μυθικού τάμπλετ μου. Για πίνκ πήγαινε...)
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
στην πραγματικότητα δεν μοιάζουν, αλλά εγώ γέλασα
![]()
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
ο νταλάρας στα νιάτα του
με τον λευτέρη ελευθερίου
"Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"