Results 1 to 15 of 69

Thread: Αισθητικές αξίες και σχετικισμός

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Φιλελεκές Λεκές's Avatar

Quote Originally Posted by 00i00 View Post
    βασικα να ξεκαθαρισει ο θρεντσταρτερ τι ακριβως θελει...
    την γνωμη μας ή μια πλατφορμα για να απλωσει τα οσα εχει μαθει τον τελευταιο χρονο
    ειναι εξωφρενικο αυτο που κανεις Λακε....το να εκτροχιαζεις το ιδιο σου το θρεντ πλατιαζοντας σε ''κυτταρικες δομες'' και ''κοινους νουδες'' για το αν ο καημος σου (δηλαδη το obscure χιεβι) ειναι οκ ή οχι....ε δεν ειναι ρε φιλε πως να το κανουμε
    Μου είπες ακριβώς τα ίδια στο τσάτ και σου είπα πως λυπάμαι που το βλέπεις έτσι. Επιλέγεις να με αγνοήσεις και να δημοσιοποιήσεις την άποψη σου και στο θρεντ. Ας έχει, κριμα είναι να χαθούν μερικά εύκολα πινκς. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο λοιπόν, έχω κανει 3 θρεντς που σίγουρα δεν συνιστούν προσπάθεια αυτοπροβολής. Επίσης, όπως φαίνεται και απ'το signature, διατηρώ μπλογκ που γράφω τις απόψεις μου εκει. Υποθέτω έκανα το λάθος να ρωτήσω κάτι σχετικά πιο σύνθετο σε ένα φόρουμ που στο θέμα των εκτενών συζητήσεων φαίνεται να φυτοζωέι. Και επειδή πολύς κόσμος ασχολείται με την τέχνη, περισσότερο από μένα, υπέθεσα πως θα υπάρχουν αξιόλογες τοποθετήσεις (που υπάρχουν). Επιλέγεις να επιτεθείς στις δικές μου όμως που είναι μόνο ένα μέρος της κουβέντας. Αυτό βγάζει εμπάθεια.

Το ποστ σου δεν το κατάλαβα. Δε νομίζω πως έχει ιδιαίτερη σχέση με τα όσα συζητιούνται εδώ. Τα οποία έχουν πάρει μια τροπή και προσπαθούμε να φτάσουμε κάτι αλλά με αυτόν τον 'εμπρησμό' δυσκολεύομαι να συμμετέχω.

Φθόγκον, θα απαντήσω λιγάκι αργότερα.
    Last edited by Λεκές; 09-03-2014 at 14:17.

Tags for this Thread