Ρε παίδες πάντως, μόνο εγώ έχω την εντύπωση ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε δει μπάντες (και με κόσμο) που στο παρελθόν ούτε που φανταζόμασταν?

Παρατήρησή μου είναι ότι τα τελευταία χρόνια στη χώρα (Αθήνα μιλώντας, για πάνω δεν ξέρω) υπάρχει ένα συνεχώς αυξανόμενο target group που τιμάει (άλλοτε λιγότερο και άλλοτε περισσότερο) τέτοιου είδους μπάντες. Έχει δημιουργηθεί και ένα ρευματάκι (με μαμά τη σπιναλόγκα) και από εγχώριες μπάντες στο ίδιο μήκος κύματος μουσικής. Ε, αυτός ο κόσμος θα αναδείξει και μπάντες που θα κάνουν και πολύ μεγαλύτερο hype. Οι Clutch ξεπήδησαν από αυτό, και έγιναν "μόδα". Από τις εγχώριες, οι Planet of Zeus κάναν το ίδιο ξερω 'γω. Σκεφτείτε λίγο, οι Nightstalker μάζευαν πάντα τα μιλούνια που μαζεύουν την τελευταία 3ετία? Θυμάμαι το 2010 planet και στόκους στο ΑΝ παραμονή χριστουγέννων και να χωράμε όλοι ανετότατα! Αυτή τη στιγμή το ΑΝ είναι μικρό για να τους χωρέσει. Φέτος έφαγα και πόρτα λόγω του ότι ήταν φίσκα. Θα γέμιζαν πριν κάποια χρόνια οι Graveyard το gagarin πχ?

Γενικά είναι ένα ωραίο topic για καινούριο θρεντ αυτό, σε σχέση με την Ελλάδα, τον toxic babies in rock 'n' roll land εγχώριο ήχο που ξεπηδάνε συνέχεια διαμαντάκια, το target group που τώρα τα τιμάει και τα ακολουθεί και που πριν 5-10 χρόνια δεν υπήρχε. Τουλάχιστον αυτή είναι η εικόνα που έχω εγώ. Παύλε, σαμπρέλα, ικόνο και λοιποί δώστε φώτα.

Ντισκάς μοφος