Originally Posted by
sekitouroum
Παρατηρώ ότι κάποιοι λένε πανω κάτω, ότι γουστάρουν κιόλας που το ροκενρολ τους είναι μπίζνα. Μάλιστα. Τελικά τέτοια γκρούπ καλά κάνουν και ξανάρχονται, όπως και οι προμότερς καλά κάνουν και φέρνουν τα ίδια και τα ίδια με ακριβά κιόλας εισιτήρια. Αφού υπάρχει "κοινό".
Καϊλέσα Θεσσαλονίκη 70 εισιτήρια κσερογο, Κοσμικ Ντεντ Θεσσαλονίκη 45 , Μαρς Ρεντ Σκάι Λαρισσα / Θεσσαλονίκη μαζί με το ζόρι αν έφτασαν τα 60 εισιτήρια , Αθήνα να έκοψαν 90?
Οπότε εφόσον δεν είσαι η Ολγα Κεφαλογιάννη (

) να κάνεις events με λεφτά άλλων αποδέχεσαι την πραγματικότητα, κάποια events για τους promoters είναι για την "οικονομική μαγιά" για να φέρουν και άλλα όχι τόσο γνωστά πράγματα. Από την στιγμή που για την δική μου την Αθηναϊκη καμπούρα μιλώντας βλέπω στα λάιβ τους ίδιους και τους ίδιους , ναι καταλαβαίνω γιατί θα φέρουν ξανά τους κλατς που τελικά ΚΑΙ ΣΊΓΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΕΜΠΟΡΙΚΉ ΜΠΆΝΤΑ .
Στο κάτω κάτω οι promoters δεν είναι όλοι Ντέμης ιλεβεν προντάξιονς να βαράει μια δυο κανονιές και να χάνεται. Ούτε είναι και DiDi να έχουν την πολυτέλεια του δικούς του χώρου και τα χιλιάρικα του κάθε μεγαλέμπορα που θα διαφημίζεται στο καλός ή κακός σούπερ αναγνωρίσιμο Rockwave.
Και με βάση αυτό πετάω και μια ιδέα, ψήνεστε να κάνουμε μια "φάση" συνέντευξη με ερωτήσεις στους προμότερς από την πλευρά μας σαν κοινό , τι θέλουμε τι μας νοιάζει , τι γουστάρουμε τι μας πωρώνει και τι μας χαλάει ?
Εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου σαν δομή και σαν πραγματικότητα , ώστε να πάρουμε ειλικρινείς απαντήσεις και όχι απαντήσεις για να μας χαϊδέψουν τα αυτιά.