Quote Originally Posted by Phantom Duck View Post
αισθάνομαι λίγο άσχημα που θα το πω αλλά έχει δίκιο σε μερικά πράγματα ο περιπτεράς, και μη συγκρίνετε ρε μαλάκες τα κωλοδεκάλεπτα με το επίδομα που πάει να ζητήσει ο άλλος με την αγωνία για το αν θα τη βγάλει με το νεογέννητο, έλεος.
Quote Originally Posted by 12 stars circle your brow View Post
Θέλετε να σταματήσετε να του σπάτε τ'αρχίδια γενικότερα; Εντάξει το καταλάβαμε ότι δεν χωνεύετε πάνω από τα μισά που λέει κι ότι είπε δέκα μαλακίες και μπήκε στο μάτι κάμποσων διαφορετικών χρηστών και ότι μουτζώνουμε όλα του τα ποστς επειδή είναι ο ονιμπότσος. Δεν είναι απαραίτητο να πετάγονται όλοι να ρίξουν άλλη μια πετρούλα στον μαλάκα τον ονιμπότσο.
Σωστός ο ένας σωστός και ο άλλος. Γενικά στα αρχίδια μου η διαμάχη αν και του έχω ρίξει και γω τις μούτζες του όποτε έκρινα. Αλλά...

Quote Originally Posted by OniBocho View Post
Εγώ σαν πατέρας το δικαιούμουν από το ΤΕΒΕ, αλλά όπως ευθαρσώς μου είπαν "ωχούουουου, από το Νοέμβριο το κόψαμε αυτό". Το παιδί γεννήθηκε Φλεβάρη, έτσι; 3 μήνες μετά δηλαδή, όχι 3 δεκαετίες όπως μοιάζει να πέρασαν από αυτό που μου είπαν, όπως το είπαν.

Για το ΙΚΑ δε θυμάμαι ακριβώς τι ισχύει, ήθελε κάποιον αριθμό ενσήμων, αλλά επειδή δεν είχε καμιά ελπίδα η Σοφία να το πάρει με τα ένσημα του '12, δεν το ψάξαμε παραπάνω...
Ε ναι ρε φίλε, έχει κοπεί από τον Νοέμβριο, το παιδί - να σας ζήσει - γεννήθηκε 3 μήνες μετά. Τι ακριβώς δε καταλαβαίνεις; Και μία μέρα μετά να ήταν ΔΕΝ το δικαιούσαι!!! Αλλά φταίει αυτός επειδή είναι δημόσιος υπάλληλος κτλ κτλ κτλ.