Results 1 to 15 of 8081

Thread: Μια ακόμα πιο εξαιρετική εποχή.

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

Quote Originally Posted by OniBocho View Post
    Ο τύπος στο γκισέ τώρα, κάνει μια δουλειά που ναι μεν δεν είναι εύκολη (καμία δουλειά που έχει να κάνει με εξυπηρέτηση κόσμου δεν είναι), αλλά χωρίς να το παίζω εξυπνάκιας οι πιθανότητες να την πήρε αξιοκρατικά είναι λίγες και κατά πάσα πιθανότητα, όπως οι περισσότεροι δημόσιοι συνάδελφοί του, βρίσκει πολύ εφευρετικούς τρόπους να την κάνει ευκολότερη, plus ότι έχει τη γνωστή συμπεριφορά "έχω πιάσει το θεό απ' τα αρκίδια και με έχετε ανάγκη, puny humans". Δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω, πέρα από το εξής: στη συγκεκριμένη περίπτωση που αναφέρω, ανεξαρτήτως ΟΛΩΝ των άλλων που έγραψα, είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ο τύπος στο γκισέ άκουσε την καλημέρα του και με αρκετή σαφήνεια κι ευγένεια την ερώτησή μου. Όπως και να το κάνουμε, είσαι λίγο κόπανος όταν ο άλλος σου μιλάει όμορφα κι ωραία και εσύ έχεις μούτρα "μη μου σπας τα αρχίδια ευγενικό φλωράκι" γιατί δεν είναι και πολύ δύσκολο να σε περάσει κάποια στιγμή κανένα φλωράκι ΜΕΣΑ από το τζάμι του γκισέ.

Σωστά;
    Πήρες τη μούτζα σου επώνυμα και δικαιωματικότατα, δεν περίμενα και κάτι άλλο, άλλωστε EINAI ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ όλοι οι δημόσιοι είναι οι βολεμένοι της σημερινής κοινωνίας, όλοι μπήκαν από το παράθυρο, γράφουν στ'αρχίδια τους τους πολίτες, δεν έχουν τρόπους, και πάνω απ'όλα είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για το πού εχει φτάσει αυτή η χώρα

edit:
    Α ναι, και επίσης ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ο κάθε πολίτης πηγαίνει σε δημόσια υπηρεσία με το χαμόγελο στο στόμα, αδημονώντας να προφέρει λουλουδιαστές καλημέρες με βελούδινη φωνή σε όσους τον εξυπηρετούν εκεί γιατί άλλωστε δεν είναι προκατειλημμένος λόγω των γαμημένων κλισέ για τους δημοσίους υπαλλήλους που ανέφερα παραπάνω.
    Last edited by Parasight; 07-03-2014 at 12:47.