μολις τωρα καταφερα να το τελειωσω λογο στρατου και δεν εχω λογια ποσο μαλλον να πω κατι που δεν ειπατε...απλα
inb4 50 μουτζες απο προβατα
Ειδα επιτελους τα δυο τελευταια επεισοδια.
Πολυ καλο το προτελευταιο. Για πεταμα το τελος.
Μονο η φαση με την πατεντα με το πορτμπαγκαζ ελεγε.
Ολο το αλλο ανεμπνευστο, προβλεψιμο, συμβατικο και ανουσιο.
Ενα ανταξιο τελος δηλαδη αυτης της σειρας.
Ξαφνικα μεσα σε λιγους μηνες ο Γουολτ ΕΙΔΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ και απο σουπερ αρχιδι καθαρμα μουνοπανο, εγινε ο Σωτηρας. Τραγελαφικη η απεικονιση του χαρακτηρα.
'Breaking Bad' Wins Best Drama at Golden Globes 2014
![]()
Σημασία έχει να φάει 50 μούτζες για τη μαλακία που είπε![]()
μπεεεεεεεεεεεεεεε
Δεν βάζω σπόιλερ, έχει τελειώσει εδώ και καιρό!
Τελικά το είδα και εγώ
Μπορώ να πω ότι ήταν μια σειρά που την ευχαριστήθηκα όσο λίγες 5 κύκλοι νεράκι (ναι ρε μουνια 45 λεπτά πρέπει να είναι το μαξ σε μια σειρά). Όλοι μου έλεγαν οι 2 πρώτοι κύκλοι μέτριοι μετά παίρνει φωτιά κλπ. Εγώ μπορώ να πω ότι με βάση αυτά που ζητάω από μια σειρά, οι 3 πρώτοι κύκλοι με εντυπωσίασαν και με ενθουσίασαν. Αν υπάρχει κάτι που λατρεύω είναι πάντα οι υποστηρικτικοί ρόλοι, όσο πιο ενδιαφέροντες είναι τόσο πιο πολύ γουστάρω.
Το BB λοιπόν το είχε, και το είχε σε βαθμό πέραν του ικανοποιητικού, και δεν λέω μόνο για χαρακτήρες που είχαν τόσο μεγάλη σημασία στην εξέλιξη της ιστορίας , όσο ότι απλά υπήρχαν, με αποκορύφωμα τους 2 φίλους του Τζέσι , τον Μπάτζερ , και τον Σκινι Πιτ, που σε κάνουν να τους δεις σαν δικούς σου φίλους. Mε το κόλλημα με το sci-fi, με την φάση που πάνε να πουλήσουν ντρόγκιες στο κέντρο απεξάρτησης και "καθαρίζουν" με αποκορύφωμα το επεισόδιο που ο Μπατζερ "κάνει επεισόδιο για το σταρ τρέκ".
Για τους "απλά" δευτερεύοντες ρόλους από που να αρχίσω και που να σταματήσω, από τον Σαούλ και τον Μάικ μέχρι τον Σαλαμάνκα και τον Τοντ.
Μιας και είπαμε Τοντ, εδώ ήταν μια μεγάλη σεναριακά στιγμή , όπου εμφανίζει το "κανονικό" κακό, σε σχέση με τον Γουωλτ που είναι σε μια πιο ας πούμε πολιτική ματιά η εκδίκηση του αστού.
Γενικά είναι από τις πιο προσεγμένες σειρές που έχω παρακολουθήσει , με ίσως την καλύτερη σκηνοθεσία.
Είχα την τύχη να την δω μονορούφι, οπότε δεν έπεσα στην φάση κλιφχάνγκερ.
Καλύτερή μου σκηνή νομίζω η φάση με το δηλητήριο στο μέχικο.
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ