ό,τι καλύτερο έχει υπάρξει
ένα παιχνίδι μάλλον της fisher price που λεγόταν "Μαθαίνω τη Πόλη" το θυμάται κανείς; Δεν βρίσκω πουθενά ούτε φώτο.
I've got an infinite number of places to go, the problem is where to stay
με αφορμή αυτό
θυμήθηκα μια εκπομπή στα κρατικά κανάλια που έπαιζε συνήθως Σαββάτο ή Κυριακή απόγευμα
και έδειχνε αποσπάσματα από τέτοια 'σοβαρά' κινούμενα σχέδια, ανιμέισο, κλειμέισο κτλ
το παρουσίαζε μια κοπελίτσα νομίζω
Λίστα με τραγούδια που έχουν ακουστεί σε διαφημίσεις μέχρι και πριν 10 χρόνια, νομίζω, αν κρίνω από μερικά τραγούδια.
Έχει φάση να κατεβαίνεις την λίστα και να θυμάσαι.
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
It is clear that e-mail is spreading rapidly ... s. Many letters also now contain an e-mail address.
Note here that whilst test problems can be (and often are) distributed by floppy disk, the method is time-consuming for the distributor (copying to disk the required files), expensive (cost of disks and postage) and slow (often taking weeks between the request being sent and the test problems being received). By contrast, distributing test problems via e-mail can be highly automated, is usually free to the users (as costs are met centrally) and is relatively quick.
24 Χρόνια πίσω.
Ναι,το παρουσιαζε η κοπελιτσα που επαιζε και σε μια μουφα σειρα του αντεννα,σκηνοθετημενη απο τον μαστορακη και μαλλον η μοναδικη ελληνικη που ειχε fake γελιο. Ηταν ενα συγκεκριμενο "σοβαρο" animation που το επαιζαν πολυ συχνα,μαλλον επειδη δεν ειχαν πολυ υλικο και εδειχνε την διαφθορα που υπηρχε σε μια πολυ μικρη κοινωνια,σαν χωριουδακι που ολοι πηδιοντουσαν κρυφα με ολους κλπ. Παπαδες,καλογριες,ολοι. Νομιζω μου αρεσε και η μουσικη του του συγκεκριμενου,αν καποιος θυμαται ή αν του φαινεται γνωριμη η περιγραφη,ας δωσει καμια πληροφορια.
95-96 μεσημέρια στην ΕΤ2
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !