Ο O'Neal πλέον δεν μπορεί ούτε να πανηγυρίσει... Ποτέ δεν τον χώνεψα σαν παίχτη ρε πούστη. Μαγκιά, κλανιά, γκανγκστεριλίκι και από μπάσκετ μετριότητα.

O Russ σίγουρα είναι + για τους Thunder, αλλά δεν είναι point guard ο κερατάς. Με τον τρόπο που παίζει, δείχνει ότι θα ήθελε να είναι Small Forward, απλώς του λείπει το ύψος. Έχει τσαμπουκά, αλλά είναι ακόμα ανώριμος, όταν πρόκειται για δύσκολες αποφάσεις. Σουτάρει και πολύ περισσότερο απ' όσο μπορεί ή "θα έπρεπε". Από προσόντα όμως, είναι πολύ καλό πακέτο κι ευτυχώς έχει πέσει σε καλό προπονητή, που έπαιζε και στη θέση του, οπότε ελπίζω ότι θα σιάξει.

Οι Rockets πλάκα πλάκα, έχουν πάρει όλα τα "μεγάλα" παιχνίδια που τους ήρθαν. Θα γίνει μάχη για τα play off στη Δύση λέμε. Οι Warriors όντως θα πάνε μπροστά, έχω δει σχεδόν όλα τα φετινά τους παιχνίδια και μου αρέσουν. Και δε νιώθω ότι τους λείπει η καλαθομηχανή Monta Ellis.

Η Νέα Υόρκη έχει παιχτούρες, αλλά με τον Pringles Man στον πάγκο, πραγματικά, ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ;

Φίλε, δεν ξέρω που κατατάσεις τον Griffin, εγώ ξέρω ότι 3 χρόνια τώρα, δυο κινήσεις δεν έχει προσθέσει στο ρεπερτόριό του. Όχι πολλές ρε Blake. Δύο. Άσε τα μούσκουλα, καλά έιναι. Μπάσκετ θα παίξουμε, γαμώτο; Έχεις και τον νταλικέρη Deandre Jordan εκεί δίπλα, μάθε λίγο μπαλίτσα. Δε βλέπω σοβαρότητα στους Clippers. Αν τους στρώσει ο Rivers μπορεί να προχωρήσουν ως το δεύτερο γύρο, αλλά για young challengers, δεν...