eida oniro me fovero budget efe diasimotites drama agonia ap'ola eixe

araza se ena misogremismeno spiti me kati filarakia kai vlepame paidiki ekpompi me parousiasti kai kala ton jean michel jarre kai petaxtike apo to pou8ena o mitsmann kai arxise na leei oti tora fanike to talento tou kai oti prin evgaze mono vlakies
meta vre8ikame se ena dromo opou ginotan xamos apo kapiou idous e3egersi kai trexame skiftoi guro apo ama3ia mexri pou skaei kati san kapnogono kai vgenoun apo mesa o steve buscemi kai o nick nolte ntimenos gunaika kai arxizoun na pirovoloun pantou
egw pirovolisa ton nolte sto podi kai meta ir8e ena ama3i kai mas pire olous mazi kai o nolte fonaze pios tou eri3e sto podi ki egw den elega tipota
kai meta vre8ika me paralages se kati faveles fasi kai htan nixta kai perimename epi8esi
exoume kriftei se ena steno kai vlepoume na erxonte arga apo makria kati tipakia me opla
kano noima se ena filo na er8ei pio piso kai skivw kato apo ena ama3i gia na vlepw
kai 3emitizei o protos apo kati skales kai vlepw to prosopo tou
ton simadevw me to kalasnikof pou eixe dioptra me kokkini voulitsa (katalipa apo call of duty) kai tou skaw mia sto kefali alla to oplo akoustike san na eixe sigastira
kai meta akougontousan fones oti o tupos pe8ane kai oti htan mono ena paidi kai oti prepei na ekdiki8oun

prepei na kopso tis polles tainies to alkool kai na tsekarw ti kanei o jean michel jarre tora teleftea