Results 1 to 15 of 161

Thread: Ηλεκτρονικά Drums

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Χορχόδειλας BLiTzER's Avatar

Ξεθάβω, αλλά δεν υπάρχει λόγος για καινούριο θρεντ. Για πείτε. Έχω ρωτήσει γνωστούς και φίλους, αλλά δεν έχω καταλήξει και σκέφτηκα να πάρω καμιά γνώμη ακόμα.

Λίγη θεωρία: Παίζω λίγους μήνες, κάνω ένα μάθημα τη βδομάδα (σε ακουστικά, εννοείται) και επειδή αυτό το μάθημα είναι και η μοναδική μου μελέτη πλέον (βαρέθηκα το practice pad την πρώτη βδομάδα), αποφάσισα να αγοράσω το δικό μου κιτ. Αυστηρά ηλεκτρονικό, γιατί θα είναι στο σπίτι μου. Δε χρειάζομαι καθίσματα, ακουστικά, μπαγκέτες, έχω τα δικά μου. Επίσης, πιθανότατα θα αγοράσω κάποιον μεταχειρισμένο εγκέφαλο από ebay ή κάτι. Τέλος, θα αγοράσω διπέταλο και επιπλέον θέλω το πετάλι του hi-hat να είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΕΤΑΛΙ ΗΙ-ΗΑΤ και όχι να νιώθω λες και παίζω racing sim.

Δε θέλω μια πολύ φθηνή λύση. Ο σκοπός είναι να πάρω κάτι που θα μου χρησιμεύσει σε κάτι περισσότερο από απλή εξάσκηση, κάτι που ίσως χρησιμοποιήσω σε κάποια σπιτική ηχογράφηση ή κανά μικρό gig αργότερα. Από την άλλη, δε θέλω να φτάσει και στα 2 χιλιάρικα. Θέλω, δηλαδή, αλλά δεν περισσεύουν. Επίσης όσο πιο "μαζεμένο" και στιβαρό, με σταθερά πετάλια, τόσο καλύτερα. Κάτι σαν αυτό: http://www.thomann.de/gb/news_msg_mi...kifiziert.html . Οπτικά, θεωρητικά μου φαίνεται μια χαρά. Δεν ξέρω τι λέει από ήχο και αίσθηση, βέβαια.

ΟΠΟΤΕ, ακούω προτάσεις σε εγκεφάλους, διπέταλα και kits. Οτιδήποτε δοκιμασμένο έχετε να προτείνετε, μου κάνει. Φχαριστώ :*

ΥΓ. Mesh ή rubber?!
    Last edited by BLiTzER; 11-09-2013 at 19:47.
    Life begins at 45°.