Page 212 of 231 FirstFirst ... 112162202210211212213214222 ... LastLast
Results 3,166 to 3,180 of 3463

Thread: World of Warcraft

Chef Wannabe Clockwork Orange's Avatar

οι 2 μας παντα διαφωνουσαμε στο wow. εμενα μου φαινεται λες και ελειπα παρα πολυ καιρο. σε μιση ωρα ειδα 2 νεα mounts και ενα quest για warlocks που δεν εχω ιδεα τι ειναι και πως και γιατι.
    Και ακομα δεν εχω παει καν στο νεο raid,δεν εχω παει καν σε νεα σεναριο,δεν ξερω αν εχουν βαλει νεα πετς,νεα φυτα για την φαρμα και μπλα μπλα μπλα και κατα τα αλλα δεν υπαρχει τπτ νεο... Ο Κ!
    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ

Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!

Χορχόδειλας BLiTzER's Avatar

Τίποτα νέο για άντρες*. Εντάξει αν θεωρείς κάτι "νέο" τα 2 mounts και τα 3 φυτά, η συζήτηση τελειώνει εδώ ε.

Επίσης, αυτό που εννοούσε είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα που δεν περιμέναμε. Πάντα έχουμε ένα μεγάλο patch με νέο raid instance, μετά ένα μικρό, κοκ. Καμία έκπληξη.
    Life begins at 45°.

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Quote Originally Posted by Clockwork Orange View Post
    οι 2 μας παντα διαφωνουσαμε στο wow. εμενα μου φαινεται λες και ελειπα παρα πολυ καιρο. σε μιση ωρα ειδα 2 νεα mounts και ενα quest για warlocks που δεν εχω ιδεα τι ειναι και πως και γιατι.
    Και ακομα δεν εχω παει καν στο νεο raid,δεν εχω παει καν σε νεα σεναριο,δεν ξερω αν εχουν βαλει νεα πετς,νεα φυτα για την φαρμα και μπλα μπλα μπλα και κατα τα αλλα δεν υπαρχει τπτ νεο... Ο Κ!
    Δεν είναι καν θέμα απόψεως. Είναι θέμα ότι βαριέσαι να διαβάσεις μερικά patch notes. Αν οι διαφορές ενός content patch -που δεν έχει καμία διαφορά με όλα τα content patches από την κυκλοφορία του Cataclysm- σε κάνουν να νομίζεις πως έλειπες καιρό τότε κάτι κάνεις λάθος. Να πω ότι είναι και δύσκολο να μάθεις τι άλλαξε για να μην σε βρει κάτι προ εκπλήξεως αντε να πάει στο διάολο αλλά κοιτα να δεις: Ήρθες μετά από 3 μήνες και για να παίξεις πάει να πει πως κατέβασες το νέο patch, όσο αυτό κατέβαινε τα patch notes ήταν εκεί φάτσα κάρτα. Δεν τα είδες, οκ. Άνοιξε τώρα τον launcher και έχει ολοκληρο κουμπί για να τα δεις όποτε θες. Δηλαδή δεν χρειάζεται καν να ψάξεις σε sites.

Δηλαδή τώρα εσύ θες να κάτσει κάποιος άλλος και να ξεχωρίσει μόνο τις αλλαγές που βρίσκεις εσύ ενδιαφέρουσες -λες και νοιάστηκε κανείς ή ξέρουν όλοι τι θα ήθελες να μάθεις- και θες και να μας την πεις απο πάνω. Μήπως θες και καμιά πίπα τώρα που γυρνάει;

2 νεα mounts και φυτά λέει...λολ. Συνταρακτικές αλλαγές Θα γυρίσουν πίσω όλοι όσοι σταμάτησαν!
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

Ρωτησα αν ψηνεται κανεις να μου πει. Δες τι ρωτησα.
    Αλλο να διαβασω τα πατς νοτς αλλο να τα κουβεντιασω με αλλους 2-3 καμμενους.
    Γαμημενη κακεντρεχεια ρε πουστη μου!
    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ

Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!

Quote Originally Posted by Clockwork Orange View Post
    Ρωτησα αν ψηνεται κανεις να μου πει. Δες τι ρωτησα.
    Αλλο να διαβασω τα πατς νοτς αλλο να τα κουβεντιασω με αλλους 2-3 καμμενους.
    Γαμημενη κακεντρεχεια ρε πουστη μου!
    Τι κακεντρέχεια μωρέ; Δε φταίω εγώ που δε προσπαθείτε καν. Το είδα. Και δες τι απάντησα: Αφ'ενός όπως είπα τίποτα, γιατί για εμένα όλα τα αποπάνω είναι τίποτα*, αφ'ετέρου απάντησα και στο δικό σου με το "μ'αρέσει κιόλας που του απαντάτε". Το Warlock quest το είχα ξεχάσει γιατί όσο να'ναι αν δεν είσαι warlock χέστηκες οπότε το πέρασα στα ψιλά.

*: aka είναι υποκειμενικό γι αυτό άλλη φορά: patch notes. Πρώτα κάτσε μάθε τι άλλαξε και μετά μπορεί να έρθεις να κάνεις κουβέντα με κάποιο καμμένο πάνω σε μια αλλαγή. Σύγκριση/ουση υποκειμενικών απόψεων πάνω σε μια αντικειμενική αλλαγή. Αλλιώς τι κουβέντα να κάνεις.
    Last edited by SpiritCrusher; 04-04-2013 at 23:18.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra

Ρε αγορι μου μπορουσες να απαντησεις πχ "Ε μπηκε ενα νεο raid.αυτο! Α! κατσε κανε εκεινο το quest δινει γαματο mount"
    Τοσο δυσκολο ειναι? Πολλα ζηταω?

For Science,You Monster. Ethereal's Avatar

για πειτε την ιστορια για μας που εχουμε χασει επεισοδια

Oompa loompa Roswell47's Avatar

πολυ συνοπτικα, ο Thrall αφοτου εγινε το Cataclysm, ορισε τον Garrosh αρχηγο της Ορδης. Κανεις δεν ηταν συμφωνος με αυτο απο τους αρχηγους των υπολοιπων φυλων, αλλα ο Thrall πιστευε πως ηταν ο καταλληλος. Ε και οταν ανακαλυφτηκε η ηπειρος της Pandaria, ο Garrosh εψαχνε τις αρχαιες σκοτεινες δυναμεις που υπηρχαν εκει για να καταφερει να γινει πιο δυνατος. Στην προσπαθεια του αυτη, βρηκε εμποδια και απο horde και απο alliance. Στην πορεια εβαλε να δολοφονήσουν τον Vol'Jin (πλεον αρχηγος των troll), αλλα απετυχε χωρις να το ξερει.

Τωρα λοιπον που καταφερε να βρει αυτον τον θυσαυρο που δειχνει στο βιντεο, γινεται εντελως corrupted και στο raid που ξεκιναει απο Pandaria, καταληγεις μεσω portal να κανεις ντου στην Orgrimmar για να σκοτωσεις τον Garrosh.

For Science,You Monster. Ethereal's Avatar

μαλιστα,thanks.

Το pvp system με τα ladders του θυμίζει κάτι από τα παλιά...

Για πείτε τι παίζει με το pvp; Premades γίνονται καθόλου; Ο κόσμος νιώθει, γιατί όταν τα παράτησα, η κατάσταση είχε απογίνει με το "lets go to pew pew fuck bases/flag/defenseeee!!!!111"; Tα καινούργια bgs τι λένε; Από battlegroups τι προτείνετε;
    All alone, or in twos,
    The ones who really love you
    Walk up and down outside the wall.
    Some hand in hand
    And some gathered together in bands.
    The bleeding hearts and artists
    Make their stand.
    And when they've given you their all
    Some stagger and fall, after all it's not easy
    Banging your heart against some mad bugger's wall.

α) Το αν γίνονται premades είναι καθαρά θεμα server/community. Δύσκολο να πούμε.
    β) Dunno.
    γ) Καλά είναι. Κατα τη γνώμη μου τα Silvershard Mines δεν είναι και τόσο διασκεδαστικά, γιατί όσο να'ναι πρέπει να ξέρεις και 2-3 tactics για να κερδίσεις και συνήθως με randoms είναι λίγο /facepalm. Αν σκαμπάζουν είναι πολύ καλό και με ωραίο tactical teamplay. Το Temple of Kotmogu είναι ουσιαστικά Capture and hold με κάτι orbs και είναι πολύ διασκεδαστικό γιατί όλα γίνονται γρήγορα. Είτε πας με tactics είτε πας χύμα έχει γέλιο.
    Τέλος το Twin Peaks είναι πρακτικά Warsong Gulch 2.0 . Αυτό δεν είναι κακό γιατί είναι τουλάχιστον το ίδιο καλό με WSG και γενικά πολύ καλοφτιαγμένο CTF map.
    δ) ΔΞ/ΔΑ

Σοβαρά με το παιχνίδι έχω να ασχοληθώ από το bc, και ίσως λίγο από wotlk. Pvp πάρα πολύ επί vanilla, είτε σε bgs είτε world, και αρκετό επί bc που μπήκε και η αρένα. Στη συνέχεια χάθηκα, λίγο από δω λίγο από εκεί, πάντα ακολουθούσα το παιχνίδι, μα όχι και τις εξελίξεις. Το παιχνίδι έγινε πιο απρόσωπο, άσχημα επαγγελματικό, σε καμια περίπτωση δεν αναπολώ "περασμένα μεγαλεία", αλλά από ένα σημείο και ύστερα συχάθηκα. Για αυτό ρωτάω, πως είναι πλέον τα πράγματα, δλδ πως το νιώθετε όσοι παίζετε ακόμα (κυρίως γύρω από το pvp στρέφεται η ερώτηση, αλλά μια γενικότερη άποψη περί wow στο σήμερα μονο καλό θα έκανε). Αξίζει να ασχοληθώ σοβαρά πλέον με pvp; (περισσότερο η ερώτηση πάει για bgs και world pvp, παρά για αρένες) Ο κόσμος νιωθει ή απλά στα αρχίδια του χασει/κερδίσει; Βοηθήστε έναν πρώην χρήστη να ξανακυλήσει.
    All alone, or in twos,
    The ones who really love you
    Walk up and down outside the wall.
    Some hand in hand
    And some gathered together in bands.
    The bleeding hearts and artists
    Make their stand.
    And when they've given you their all
    Some stagger and fall, after all it's not easy
    Banging your heart against some mad bugger's wall.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Κατά Οκτώβρη πιθανόν επιστρέφω, για pve με τους κουλούς φίλους μου. Δλδ δεν καθαρίζουμε τίποτα πριν το 10ο νερφ.
    Το MoP είναι για μένα το καλύτερο εξπάνσιον γιατί απευθύνεται σε τύπους σαν και μένα , κουλούς που απλά διασκεδάζουν.
    Το pvp η άποψή μου είναι ότι αξίζει το κάψιμο μόνο για αρένες. Για κάζουαλ πλέι το βρίσκω βαρετό. Για world pvp τώρα σε όλες τις κροσντ σερβερ ζόουνς , και ιδικά σε συγκεκριμένα σημεία στο δικό μου γκρουπ γινότανε της πουτάνας , έφτανες σε σημεία log off γιατί απλά τα κουεστς ήταν απίθανο να γίνουν.

Συμπερασματικά, αν είναι να καείς με το pvp αλλά όχι με αρένες βρες κάποιο άλλο παιχνίδι.
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Senior Member babality's Avatar

Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post
    Κατά Οκτώβρη πιθανόν επιστρέφω, για pve με τους κουλούς φίλους μου. Δλδ δεν καθαρίζουμε τίποτα πριν το 10ο νερφ.
    μουφυγε ο καφες απτο στομα
    Μην ξεχνάς το 3ο γράμμα...

Φρικαλέο Τέρας Heimaa's Avatar

Quote Originally Posted by tsimpouklano View Post
    Αξίζει να ασχοληθώ σοβαρά πλέον με pvp; (περισσότερο η ερώτηση πάει για bgs και world pvp, παρά για αρένες) Ο κόσμος νιωθει ή απλά στα αρχίδια του χασει/κερδίσει; Βοηθήστε έναν πρώην χρήστη να ξανακυλήσει.
    Μπες σε μεγάλο pvp server, βρες και guild για rated battlegrounds και μια χαρά θα παίξεις και θα ευχαριστηθείς.
    Τώρα, αν μπεις χύμα σε bg, ε, είναι ανάλογα την περίπτωση.
    Άλλες φορές άνοιωθο pew pew (που είναι και οι περισσότερες φορές), άλλες γίνονται πολύ ωραία παιχνίδια με στρατηγική από κόσμο που παίζει πρώτη φορά μαζί. Καθαρή τύχη δηλαδή, όπως ήταν πάντα, μην περιμένεις αλλαγές σ'αυτό.

Νομίζω πάντως ότι αυτό που ψάχνεις είναι guild για Rated Battlegrounds, καλύτερο από το να ψάχνεις random premades.

Επίσης ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις ορδές από πιτσιρίκια ε
    Εξωκοινοβουλευτικό Μπλάκμεταλ