Όχι , δεν έχω καμιά ένδειξη για τον Αρκτούρο για το αν είναι κρυφοεθνίκια ή απατεώνες.
Αφενός ήταν το ένα λάθος πίσω από το άλλο , πρώτον η αποδοχή απο την χα και δεύτερον η διευκρίνιση περί "εθνικότητας".
Ήταν από τις οργανώσεις που σε κάθε ευκαιρία προ-2010 έδινα τον οβολό μου , συνειδητά γιατί σεβόμουν απόλυτα και τον σκοπό και το έργο τους.
Αλλά θεωρώ ότι αφορά εμένα η ανακοίνωση και όλους τους σαν εμένα που τώρα δεν δίνουν "φράγκο" και γιαυτό εκνευρίστηκα. Και τελικά η προσέγγιση ήταν πολύ τσαμπουκαλεμένη (ακόμα και για τον φοιτητή με τους 35 καφέδες), για ένα φιλοζωικό σωματείο.
Αν θες να τους αγγίξεις δεν τους προσβάλλεις, βρίσκεις κάτι πιο θεμιτό.
Λεκέ με λες λαϊκιστή , μπορεί , λαϊκός άνθρωπος είμαι, έχω μεγαλώσει σε μια λαϊκή οικογένεια σε μια λαϊκή γειτονία. Η δουλειά μου μέχρις ένα ατύχημα ήταν ο ορισμός της "λαϊκάτζας". Ένα λύκειο είπαμε έχω τελειώσει , αλλά σε καμιά περίπτωση δεν το κάνω για να "νικήσω". Είμαι ήδη νικητής στην ζωή μου και στην συνείδησή μου, οπότε το να μου πει κάποιος σε ένα φόρουμ "έχεις δίκιο με τάπωσες" , "έχεις άδικο σε τάπωσα" είναι το τελευταίο που με νοιάζει. Δεν νομίζω άλλωστε να έχω δώσει ποτέ την εντύπωση ότι κάνω το κοκοράκι.