Μιτς, δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου, θα έγραφα μεγάλο κείμενο αλλά στη μέση κατάλαβα ότι δεν προλαβαίνω και λέω μόνο τα εξής και γρήγορα:

Το ποστ μου ήταν ευθεία απάντηση στα όσα έλεγε ο Φιξ. Το ποστ μου έλεγε ότι με νοιάζουν τα οικονομικά της ομάδας μου και να γιατί. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ινβάλιντ.
Ειναι αστείο να συζητάμε αν τα 5εκ είναι πολλά ή λίγα. Είναι κάτι παραπάνω από ένας Φέισα και αν δε θες να τα βάλεις από την τσέπη σου κύριε Ολυμπιακέ, πάνε παίξε χωρίς κόφτη. Δεν καταλαβαίνω πότε προλάβαμε να καλομάθουμε από το Μαρινάκη ώστε τέτοια ποσά να μας φαίνονται ως "εντάξει μωρέ, δεν τρέχει και τίποτα". Ούτε εγώ λέω ότι αν περάσει ο ΠΑΟΚ θα βρεθούμε στο χείλος της οικονομικής καταστροφής αλλά ένα τσακ θα σφίξει η Φάση.
Το πραγματικό ζήτημα όμως είναι ότι ο ΚοιλιάΣαμπρέλας είπε ότι δε γουστάρει να πάρει τα 5 ο Μαρινάκης/Ολυμπιακός και θίχτηκες ουσιαστικά επειδή "και τι τον νοιάζει αυτόνανε" λες και άπαξ και δεν ανταγωνίζεται άμεσα τον Ολυμπιακό, ένας ΑΕΞ δεν μπορεί να έχει άποψη.

Γενικά, Λιούμπο Ομόδοξε Αδερφέ Μείνε.