Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Όλοι οι μεταλλάδες τα ξέρουν αυτά, εσύ δεν ξέρω αν είσαι. Ούτε είπα πως ξέρω την ιστορια, απλά ισχυρίστηκα πως εσύ δεν την ξες, έχεις πει ήδη 1-2 πράγματα που δείχνουν πως δεν. Ιστορία που φυσικά ΠΟΤΕ δε θα μάθουμε τι συναίβει ακριβώς αφού ο ένας σαπίζει και ο άλλος έχει πει την εκδοχή του όπως και πολλά άλλα. Η λογική λέει πως τα λεφτά, η γκόμενα, οι φόβοι του Euronymous, δεν έχουν καμμία σχέση με Breivik, μακελειά κτλ Τεσπά.
Στο θέμα μας, δεν χρησιμοποιώ κανένα εξ'ορισμού αναρχοαριστερό επιχείρημα "η αστυνομία είναι μουνιά-διεφθαρμένη-πιάνει τους λάθος-κλπ" για να υπερασπιστώ τον Vikernes, ούτε έχω πει πως ο Vikernes είναι αθώος κτλ κτλ κτλ Εσύ μάλλον τα φαντάζεσαι αυτά, κυνήγι μαγισσών κι έτσι. Την αστυνομία εσύ την ανέφερες και γω σχολίασα το ολόκληρη που χρησιμοποιήσες,
Από την αρχή της κουβέντας αυτό που λέω και κατακρίνω είναι τα ΜΜΕ και πως παρουσίαζουν το θέμα, Breivik, Euronymous, μακελειό με 4 τουφέκια που αγοράστηκαν νόμιμα κτλ κτλ και είπα πως αν η σύλληψη έγινε όντως επειδή τον παρακολουθούσαν γιατί έλαβε το μανιφέστο του Breivik, όπως πολλοί άλλοι, και τον συνέλαβαν επειδή αγόρασε η γυναίκα του τα όπλα τότε ναι είναι η τραγική και τον βλέπω να βγαίνει όταν συμπληρωθούν οι 96 ώρες της κράτησης. Αυτό, κουράστηκα. Αν εσύ θεωρείς πως για αυτούς τους λόγους πρέπει να ξαναμπεί μέσα, και να ξαναχρεωθεί τον φόνο του Euronymous τότε πάω πάσο. Αλλά μάλλον έτσι είναι, οι μούτζες συμφωνούν μαζί σου, έχω άδικο.
Όπως πολύ σωστά είπε ο wom πλάκα έχει που προσπαθώ να συζητήσω.