νομίζω εγώ γκρίνιαζα για τους σκρουντράιβερ![]()
νομίζω εγώ γκρίνιαζα για τους σκρουντράιβερ![]()
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Τους σκρουντάιβερ τους έκραξα επειδή έχουνε μαλακισμένους στίχους και από τον πρώτο δίσκο που δεν είναι φασιστικός. Αν νομίζεις ότι έκραζα εσένα, τότε έχεις πρόβλημα στο να δέχεσαι κριτική σε κάτι που ποστάρεις. Το βικέρνες και τους μπλακμεταλλάδες εν γένει τους έχω κράξει άπειρες φορές σε αυτό το φόρουμ. Τι ακριβώς παριστάνεις, διάβασες δύο λεπτά το θρεντ και νομίζεις ότι υπερασπίζομαι τον βικέρνες? Άσε τις μαγκιές και τα πάρτα ρχίδια μου επειδή εγώ τα παίρνω προσωπικά και δε τα γουστάρω καθόλου. Οκέι?
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
Το ποστ του tsimpouklano με καλύπτει.
Από κει και πέρα εγώ δε παρουσίασα τίποτα περίπου εξωφρενικό το να συλληφθεί ένα φιλήσυχο γατάκι, εκεί που κολλάω όπως και πολλοί άλλοι είναι πως με το έτσι θέλω τα ΜΜΕ τον παρουσιάζουν ως και συνεργάτη του Breivik τον οποίο έχει αποκυρήξει από την αρχή, και στα αρχίδια μου πως. Όπως επίσης και το γελοίο του πράγματος να βγάζουν την ιστορία με τον Euronymous για να τονίσουν το πόσο κακός και επικίνδυνος είναι ο Βίκερνες. Άσε που μακελειό με 4 τουφέκια για να σκοτώνεις λαγούς, που αγοράστηκαν μάλιστα νόμιμα, λίγο δύσκολο μου ακούγεται. Γενικά η σύλληψη, αν είναι όντως αυτοί οι λόγοι και οι υποψίες, είναι τραγική.
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
Δε γνωρίζω σχεδόν τίποτα από ζωγραφική αλλά ένιωσα δέος όταν είδα από κοντά αυτόν τον πίνακα. Όταν έμαθα πως ο Caravaggio ήταν φονιάς, φυγάς και έκρυθμος χαρακτήρας που αποφάσισε μια μέρα να κόψει τα αρχίδια ενός τύπου (Not nice bro!) δεν μπορώ να πω πως απέρριψα το έργο του λόγω αυτών των χαρακτηριστικών. Η αναλογία Varg & Caravaggio μάλλον είναι άτοπη αφού μιλάμε για άλλα μέσα έκφρασης, άλλες εποχές και πιθανότατα διαφορετικό πνευματικό και καλλιτεχνικό επίπεδο (αν μπορεί να συγκριθεί) αλλά η αποστασιοποίηση φαίνεται δυστυχώς να βοηθά για να εκτιμήσουμε αυτά που κρύβουν μέσα τους ακόμα και οι χειρότεροι του είδους μας. Και λέω δυστυχώς διότι είναι αδύνατο να αποστασιοποιηθείς όταν οι εγκληματικές πράξεις συμβαίνουν τώρα, όπως ήταν αδύνατο να αφήνουν τον Caravaggio να σφάζει και μετά να κινείται ανενόχλητος (για την ιστορία τον κυνηγούσαν από μέρος σε μέρος και η υπόθεση του θανάτου του είναι ακόμη ανοικτή).
Spoiler
phthoggon, πλάκα έχει που προσπαθείς να συζητήσεις![]()
section .text
global _start
_start:
xor ebx, ebx
mov eax, ebx
inc eax
int 80h
ret
15 χρόνια έκατσε, 3 παραπάνω από όσο έπρεπε. Και είναι μια ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετική ιστορία.
Φθόγκε, συγγνώμη για το όντως χαζό υφάκι μου περί Νάερ Μάταρον, έκατσα και το διάβασα και το άκουσα και όλα, αλλά με τον έναν ή τον άλλον τρόπο πάλι στα ίδια θα καταλήξω. Το κομμάτι μέτριο καταρχάς (μόνο το Discipline Manifesto μάλλον μ'άρεσε), τους στίχους τους διάβασα και δεν είναι άσχημοι (εξακολουθώ να γελάω με την εργατική τάξη). Είναι τεράστιο κόνσεπτ αυτό των ευαίσθητων στιγμών των φασιστών, και πιστεύω ότι δεν πρόκειται να διαφωνήσουμε σε τίποτα αν στρώσουμε αυτή την κουβέντα. Αρκετά ανώτεροι φασίστες από τους Νάερ Μάταρον έχουνε δώσει δείγματα άλλωστε. Το θέμα είναι, ότι στο τώρα δε μπορώ να χρησιμοποιήσω μία καλή καλλιτεχνική στιγμή του Καιάδα, που μπορεί να μ'αρέσει και να τη βάζω και δυνατά στα ηχεία μου, ως ελαφρυντικό για οτιδήποτε. Και αυτό λέω τόσην ώρα: Γουστάρετε Burzum όσο θέλετε. Απλά μη λέτε μαλακίες ότι ο τύπος είναι χαζός, ότι τρώει λάσπη, ότι δεν είναι επικίνδυνος (ενώ κινήθηκε ολόκληρη αστυνομία για να τον μαζέψει) και οτιδήποτε.
Ίσως το παίρνω πολύ προσωπικά, δεν ξέρω. Ο φασισμός χτυπάει τις πόρτες μας και μερικοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν τους νεοναζιστές με όρους χέβυ μέταλ φανμποϊσμού.
Edit: Art In Haste, συγγνώμη ρε αδερφέ, ξέρεις περισσότερα από τον εισαγγελέα που έστειλε την αστυνομία στην πόρτα του επειδή διάβαζες το Metal Invader στα 90s; Δεν το δέχομαι.
Το στυλάκι της άποψης χωρίς να γνωρίζεις την ιστορία είναι λίγο εκνευριστικό ξέρεις. Το ότι σκότωσε κάποιον 20 χρόνια πριν, για λόγους που ποτέ δε θα μάθουμε ακριβώς, και σε αυτοάμυνα όπως δηλώνει ο ίδιος, και ο εισαγγελέας βρήκε να του χρεώσει και όλες τις εκκλησίες που είχαν καεί στην Νορβηγία τότε - αλλά ναι εγώ δε μπορώ να ξέρω περισσότερα επειδή ΔΕΝ διάβαζα Metal Invader - τον κάνει άκρως επικίνδυνο τώρα για τους ίδιους λόγους που όμως δεν έχουν απολύτως καμμία σχέση. Και για αυτόν τον λόγο κινήθηκε ΟΛΟΚΛΗΡΗ αστυνομία για να τον μαζέψει. Ενώ αυτούς που δεν είναι επικίνδυνοι τους μαζεύει η μισή αστυνομία ή άλλοι εκτός αστυνομίας.
WHAT THE FUCK??????????????????
Όχι σοβαρά....
WHAT THE FUCK?!?!?!?!?!?!?!?!
Δεν τα έχω με τους παιδεραστές αλλά με τους βιαστές παιδιών;;;;; Ο Βαργκ είναι θύμα του metal invader;;;;
WHAT THE FUCK??????????
σταμ: όλα καλά, το ειρωνικό ποστ με τα greeklish δε το κατάλαβα ακόμα τι το θελες. Συμφωνώ με αυτό, καλή/συμπαθητική μουσική κάνει ο καιάδας, μακάρι να μην ήταν φασίστας. Δε νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα συναισθηματικό αυτό, στο βικέρνες υπάρχει πιο πολύ αυτό το πράγμα ναι. Η αλήθεια είναι επίσης ότι σε αυτούς που το βλέπουν φανμποϊστικα υπάρχει και ένα ψιλο-απολιτίκ υπόβαθρο (στατιστική παρατήρηση αυτό, μην αρπάζεστε).
The Donnn: Λίγα ποστ πιο κάτω να διάβαζες, θα καταλάβαινες τι εννοούσα, που δε το πα πολύ σωστά. Μη το κάνεις αυτό, κρίμα είναι.
Αρκετά από εμένα, όταν βλέπω 5/7 πινκ σε ένα ποστ που με βρίζει κάποιος, συγνώμη αλλά καιρός να αραιώνουμε.
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
Στο λιώμα θρεντ έπρεπε να γράψω...μαι μπαντ...
Ποια ιστορία δε γνωρίζω; Τα περί Νορβηγίας και μπλακ μέταλς; Όλοι οι μεταλλάδες τα ξέρουν αυτά.
Τι εννοείς για λόγους που δεν ξέρουμε ακριβώς; Τώρα μόλις είπες ότι υποτίθεται ότι ξέρεις την ιστορία.
Πού ξέρεις εσύ αν οι τότε λόγοι δεν έχουνε καμία σχέση με το τώρα; Γιατί γινόμαστε όλοι δικαστές; Γιατί νομίζεις ότι ξέρεις καλά έναν άνθρωπο, πόσο μάλλον έναν διαταραγμένο Νορβηγό στην άλλη άκρη του κόσμου; Γιατί βγάζεις δικαστικό πόρισμα για μία υπόθεση; Και, το χειρότερο κατά τη γνώμη μου, γιατί χρησιμοποιείς το εξ'ορισμού αναρχοαριστερό επιχείρημα "η αστυνομία είναι μουνιά-διεφθαρμένη-πιάνει τους λάθος-κλπ", για να υπερασπιστείς ένα κοπρόσκυλο σαν τον Βικέρνες, λες και μιλάς για τον Σακκά;
Θα σου πω εγώ γιατί: γιατί δεν πιστεύεις ότι ένας άνθρωπος που γράφει μουσική που σ'αρέσει ενδέχεται και να είναι ένας επικίνδυνος μαλάκας. Γιατί έχεις δεθεί συναισθηματικά, με λίγα λόγια. Δε λέω, μπορεί το δικαστήριο να τον αθωώσει και να τον αφήσει ήσυχο. Αυτό όμως δε δικαιώνει το σκεπτικό σου - ο άνθρωπος είναι μαλάκας, έμπλεξε με τα πίτουρα και κανείς δεν είναι υπεράνω των κοτών για να μη χρειάζεται να μπλέξει.
Δε νομίζω να είναι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετική ιστορία, όταν ο ίδιος σε συνεντεύξεις του ανήγαγε τη δολοφονία σε πολιτική πράξη (όταν δεν έλεγε ότι ήταν αυτοάμυνα, λολ) επειδή ο τύπος των Mayhem ήταν "κομμουνιστής, μπάσταρδος Νορβηγός". Eπίσης αν θυμάμαι καλά κάπου το 2004 ο Βίκερνες είχε επιχειρήσει να αποδράσει με εξοπλισμό ΟΥΚ που του είχαν προμηθεύσει οι φίλοι του οι νεοναζί. Τέσπα, πάω για μπάνιο να αυξήσω τη μελανίνη στον οργανισμό μου \m/