Πάντως αν ενδιαφέρεσαι για αυτόματο σύστημα ελέγχου φωτός / θερμοκρασίας / υγρασίας / πίεσης να με στείλεις πι-εμ γιατί έχουμε στήσει κολλεκτίβα και είμαστε πολύ φτηνοί.
Έχουμε στήσει σύστημα για σαλιγκάρια
Πάντως αν ενδιαφέρεσαι για αυτόματο σύστημα ελέγχου φωτός / θερμοκρασίας / υγρασίας / πίεσης να με στείλεις πι-εμ γιατί έχουμε στήσει κολλεκτίβα και είμαστε πολύ φτηνοί.
Έχουμε στήσει σύστημα για σαλιγκάρια
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Όχι μωρέ εντάξει, μια σακούλα έχω, όχι μονάδα παραγωγής. Έχω βρει καλό, δροσερό σποτάκι κι έτσι είναι εύκολο να πετυχαίνω σωστές συνθήκες. Θενκς πάντως, το καταγράφω για κάθε ενδεχόμενο.
η μελιγκρα μου τα τσακισε. ψεκασα και καθαρισα με το χέρι σήμερα, άντε να δούμε
Vielen Dank für alles was mal war
Καλημέρα ηαρ.
![]()
μιαμ... τα ίδια κ εδώ. κάθε μέρα τρώω ψητά λαχανικά για να μην χαλάσουν![]()
Rock or Nothing
επειδή ζήλεψα, η σημερινή συγκομιδή
και ένα "κολοκυθάκι"
bonus η παντόφλα. πάντα στη μόδα...
και να μοιραστώ ένα πρόβλημά μου με τους γνώστες. η παρακάτω μαλακία τρέφεται από τα φύλλα της μελιτζάνας και τις γαμάει:
ο πατέρας μου το αποκαλεί "δορυφόρο" και τα σκοτώνει κάθε μέρα με το χέρι. υπάρχει κανας άλλος τρόπος (οικολογικής) αντιμετώπισης?
Rock or Nothing
an 8es na ma8eis to onoma tou ka8e mpampoura kai pos na parei poulo h drumsick sou exei thn lush
http://axirokipos.blogspot.com/2013/...post.html#more
pink gia zarzavatika alla perisotero gia pantofla
Yippee-ki-yay, motherfucker.
Σας ζηλεύω τόσο και τους δύο, εμείς έχουμε τόσα προβλήματα που ώρες και στιγμές απελπίζομαι =|
Ρέιβεν, ο δορυφόρος θα έπρεπε να είναι μία από τις δέκα πληγές της Αιγύπτου, γιατί [απ’ όσο ξέρω] δεν μπορείς να κάνεις τίποτα φιλικό προς το οικοσύστημα, πέρα από το να τον μαζεύεις καθημερινά με το χεράκι σε μπουκάλια –καθόλου ηθικά ευχάριστη διαδικασία. Μας επισκέφτηκε πέρσι στις πατάτες κι έμεινε, είχαν βρει τον επίγειο παράδεισό τους, φαγητό, σεξ, πάρτυ και ύπνος και τίποτα άλλο, τα σμήνη πολλαπλασιάζονταν με ταχύτητες φωτός. Αν οι καλλιέργειές σας είναι οι μοναδικές βιολογικές στην περιοχή, θα έχετε δορυφορικές παρέες μέχρι το φθινόπωρο, προσέξτε τις πατάτες σας.
Αυτό ερχόμουν να ποστάρω.
Ρέιβεν, φημολογείται πως το εκχύλισμα από πολυκόμπι βοηθά στην καταπολέμηση/απώθηση του δορυφόρου. Δοκίμαστε και κάνα εντομοαπωθητικό διάλυμα γενικής χρήσης, όπως αυτό που αναφέρω στην παράγραφο του τετράνυχου. Κάπου διάβασα επίσης πως και ο βάκιλλος της θουριγίας ενδέχεται να σκοτώνει τις προνύμφες του, αλλά δε μπόρεσα να το διασταυρώσω. Επιφυλάσσομαι βέβαια, επειδή ο βάκιλλος δρα γενικά στο πεπτικό των προνυμφών των λεπιδόπτερων, ενώ ο δορυφόρος ανήκει στα κολεόπτερα, οπότε ίσως να μην έχει αποτέλεσμα. Είναι όμως απολύτως οικολογικό (ένα βακτήριο είναι στην ουσία), οπότε δε χάνεις κάτι να δοκιμάσεις.
Δείτε κι αυτό btw, εξαιρετικό. Περιγράφει τον σχεδιασμό βιώσιμων δασόκηπων, χρησιμοποιώντας τις αρχές της περμακουλτούρας.
Last edited by Drumsick; 10-07-2013 at 17:05.
τα μυρμήγκια τρώνε τη μελίγκρα, αυτό ανακάλυψα φέτος
ερώτηση: όταν τα φύλλα της ντομάτας σκουριάζουν, να ανησυχήσω σοβαρά; (μάλλον μύκητας πρέπει να είναι)
Τα μυρμήγκια όχι απλώς δεν τρώνε τις μελίγκρες, αλλά τις "εκτρέφουν" και τις προστατεύουν, ώστε να τρώνε το μελίτωμα που αυτές αποβάλλουν.
Για τα φύλλα που λες, δε μπορώ να καταλάβω. Ανέβασε φωτογραφίες.
μηπως τότε δεν έχω μελίγκρα, αλλά ψύλλους; δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς είναι η μελίγκρα. οι καπουτσίνοι γεμίζουν αυτά τα μαύρα όμως και είδα μυρμήγκια να τα τρώνε. θα ανεβάσω φώτος