τον μυστηριο?
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
ΠΑΟΚαρα έπαιξε για την ιστορία της με την Ελευσίνα? Περιστέρι με Ρόδο το ματσάκι βρώμισε όταν όποιος έβαζε τρίποντο ο κόουτς τον έκανε αλλαγή.
Γαμώ τους "επαγγελματίες" λέμε.
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
βασικά είσαι 3ος και κατεβαίνεις με σκοπό "για ότι καλύτερο"
Εκεί είναι η αναστολή μου. Άλλωστε στο μπασκετάκι με 2-3 ατυχίες, και 1-2 καλές ελλείψεις είναι εφικτά όλα τα αποτελέσματα.
Επίσης έχει βρομίσει ο τόπος με τα αποτελέσματα της Ελευσίνας (άλλος ένας παράγοντας για το σχόλιό μου)
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
και πριν απο αυτο το εχει χασει μονος του ο παουελ
τραγικα ποσοστα , ο παο απλα εκανε τα βασικα και επαιξε και φοβερη αμυνα μεσα στη ρακετα
I swear on tomorrow, if you take this chance
Our lives are this moment, the music - the dance
And here in this labyrinth of lost mysteries
I close my eyes on this night and you're all that I see
Δυσφήμιση του αθλήματος. Ο χειρότερος τελικός Α1 που θυμάμαι.
They say we've got a lifetime, but we know that ain't true.
Licenced to Chill.
pamighrhsa omorfa me freak sthn candela. wraia vradya
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Φάτσα Γιαννακόπουλου στο replay της τάπας Gist... Αξία ανεκτίμητη.
Licenced to Chill.
"Η δική μου βαθιά πεποίθηση είναι ότι σήμερα στο Μαρούσι θα τους καθαρίσουμε. Γιατί δεν έχουν κανένα ειδικό βάρος, ούτε υπόβαθρο ως ομάδα, που να μπορούν να διαχειριστούν μία νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και να επιτύχουν σε δύο μέρες μία δεύτερη σερί. Και η διαφορά δυναμικότητας Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού είναι χαώδης σε όλα τα επίπεδα, από όποια οπτική γωνία το αναλύσει κανείς."
Πίκουλας στον "Γαύρο" σήμερα.
Με τις υγείες σου παλικάρι μου.
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
κ κλάμα η κυρία
Rock or Nothing