All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
η συνέλευση αποφάσισε
Γ ΕΘΝΙΚΗ
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
να μαστε καλα να τη θυμομαστε![]()
![]()
before i pine away
τι μαλακες που δεν πεσαμε κι εμεις! ζηλευω αεκ τωρα!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
τώρα είναι η στιγμή για μια πραγματική σωτηρία
Απλά κρατάμε μικρό καλάθι, οι κλακαδόροι έχουν δώσει ρεσιτάλ , μέχρι να δω συνθέσεις ΓΣ κρατάω πισινή να σου πω την αλήθεια.
Το θέμα είναι αν πέσεις υπάρχει αυτός ο "κάποιος" να σε πιάσει από το χεράκι, να σε κάνει "ομάδα" και να σε ανεβάσει? Γιατί έχουμε πήξει στα λαμόγια.
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
auto pou eprepe na ginei apo to 2004.
Elpizw mono na exoume 3emperdepsei apo lamogia, allwste den emeine kai kanena pou na mhn perase apo thn omada
Se alla nea:
Fuge apo dw, fuge apo dw,
kai phgaine mounopano ston olympiako
Vicariously I live while the whole world dies
Much better you than I
πινκαρα με παθος.. ιδια ελεγα στο φρικ οτι διαβαζω το ρεπορταζ της ΑΕΚ και νομιζω οτι σε μια βδομαδα παιζουμε τελικο τσουλου... για Γ ουτε λογος![]()
before i pine away
Δεν υπάρχει ΑΕΚ με ντούσαν μπάγεβιτς.
Γιατί έχετε φάει τέτοιο κόλημα με Μπάγιεβιτς 18 χρόνια μετά?
Kill the wise one!
εδώ που είμαστε μου ακουγετε γελοιο να εχουμε τετοιου είδους απαιτησεις, αλλα ουτε εγω τον παω καθολου...
before i pine away
Ρε παιδί μου οκ, το καταλαβαίνω ότι τότε ήταν πολύ δύσκολο να το χωνέψει κάποιος, αλλά δεν ήταν και παράλογη κίνηση αν σκεφτείς τις συνθήκες τότε.
Ακόμα και αν δεν το δεχτούμε αυτό, έχουν περάσει 18 χρόνια από τότε, έχει ξανάρθει 2 φορές από τότε, έχει ανεχτεί σχεδόν τα πάντα και τώρα τον φέρνει ο Μελισανίδης. Είναι ο τελευταίος προπονητής με πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, έχει δώσει πολλά σε αυτή την ομάδα και δεν ήταν μόνο δικιά του ευθύνη που έφυγε από την ΑΕΚ. Ακόμα και δικιά του να είναι, μου φαίνεται γελοία πλέον η "προδοσία".
edit: Μου φαίνεται πιο λογικό να πούμε "Μελισανίδη έδωσες την ΑΕΚ τότε και την διάλυσες ουσιαστικά και για αυτό έφυγε και Μπάγιεβιτς" παρά αυτό. Δηλαδή να έμενε με ποιόν? Με τον Τραχανά? Να κάνει τι? Να δεί μια άψογη ομάδα να διαλύεται?
Last edited by animae; 17-05-2013 at 15:05.
Kill the wise one!