Δε διαφωνησα καπου οτι εχει τα καλυτερα plays (αυτο με το μακραν της δευτερης μαλλον οφειλεται στο οτι δεν εχεις δει πολυ Clippers ή San Antonio ή ακομα και Golden State/Memphis, δεν εξηγειται αλλιως), μονο που αυτο που λεω εγω ειναι οτι ειναι πολυ ευκολο να εχει τα καλυτερα plays με το ροστερ που εχει. Κοινως, αυτο που κανει ο Spoelstra ειναι Basketball 101 οπως θα λεγαμε και στο Αμερικα εδω περα ειρωνικα, και νομιζω πως οποιοσδηποτε προπονητης που εχει φτασει σε σημειο να κοουτσαρει μια ομαδα του ΝΒΑ (για Νταντονι δεν παιρνω κι ορκο) μπορει να το κανει οταν εχει το καταλληλο υλικο.

Αυτο που λεω εγω ειναι πως σε διαχειριση υλικου, οι υπολοιποι προπονητες της οκταδας ειναι καλυτεροι (για μενα εστω, οπως βλεπω τις ομαδες). Γιατι εχεις τον Hollins να παιζει με Gasol, Randolph και αλλους απλα καλους ή και οχι τοσο καλους παικτες και να παιζει μεν ενα αντιαισθητικο μπασκετ σε σχεση με αλλες ομαδες, αλλα αποτελεσματικο δε. Εχεις τον Jackson να αποκλειει με μειονεκτημα εδρας τους πολυ φορμαρισμενους Nuggets οχι και τοσο δυσκολα, και με εκπληκτικο μπασκετ, αν και λιγο αναρχο σε κατι σημεια (εστω και χωρις Γκαλιναρι). Και γενικα μωρε, δε γινεται να μου λες τωρα οτι ο Spoelstra βγαζει καταπληκτικα plays με τον Lebron, τον Wade, τον Bosh, τον Βattier (εναν απο τους καλυτερους αμυντικους της λιγκας και εκπληκτικο τριποντακια), και τους αλλους. Ειναι λιγο φαση no shit sherlock...

Εγω ως προπονητες εκτιμω περισσοτερο αυτους που μπορουν να κανουν την υπερβαση με το μετριο και ελλιπες ροστερ που εχουν, παρα οποιον βγαζει "τα καλυτερα plays", τι να σου πω. Αλλα εγω ειμαι casual watcher, τι ξερω