Quote Originally Posted by alaiah View Post
Quote Originally Posted by cloud View Post
Quote Originally Posted by Elfstone View Post
O Tyrion να σηκωθεί να πάει που ρε συ cloud? Δεν έφυγε όταν ήταν ετοιμοθάνατος και τον παρακαλούσε η γκόμενα γιατί εδώ ανήκει, και φυσικά αν φύγει παραιτείται από την κληρονομιά του που όπως είδαμε είναι κάτι που τον ενδιαφέρει πολύ.
Τώρα έχει 1 (ή 2) λόγο παραπάνω! Τεσπα δεν είναι εκεί το θέμα, απλά είναι ξενέρωτο που το πήρε έτσι χαλαρά.
ρε μου κάνει εντύπωση που το χεις δει έτσι. Επι 3 σαιζόν τα λανιστερόπαιδα γλιτώνουν ή προσπαθούν να γλιτώσουν από οποιοδήποτε μπλέξιμο, επικαλούμενοι τον πατέρα τους και τα λεφτά του. θα σηκωθεί να φύγει ως πουθενάς έχοντας χέσει τη γνώμη του πατέρα του, δηλαδή ξεκρέμαστος, και ταυτόχρονα γνωρίζοντας ότι είναι αναγνωρίσιμος σε όλη την υφήλιο; Και ναι ικανός είναι γενικά, αλλά ξέρει ότι είναι μάγκας με τα λεφτά του μπαμπάκα του.
Ναι το κάνουν. Μάλλον μόνο εγώ περίμενα περισσότερα από τον Τύριον. Βασικά περίμενα πως μετά από όλα αυτά θα είχε καταλάβει πως δεν θα κερδίσει ποτέ την εύνοια του πατέρα του που τόσο προσπαθεί. Αλλά πάλι ίσως να το ξέρει και απλά να βολεύεται όπως λες.

Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
Διαδικτυακε μου φιλε, θα ηθελα απλα να σε ενημερωσω οτι το σημειο που μπολνταρα ηταν και το πλεον ακυρο στον συλλογισμο σου. Μπορεις ανα πασα στιγμη να δεις πως κανονιζαν τους γαμους στον (πραγματικο) Μεσαιωνα, και ποιες γνωμες ακριβως ρωταγαν.
Ε ναι προφανώς το σκέφτηκα αυτό όταν το γραφα.