Page 98 of 257 FirstFirst ... 488896979899100108148198 ... LastLast
Results 1,456 to 1,470 of 3846

Thread: Game Οf Thrones

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Quote Originally Posted by Κωλαράκι Τορνευτό View Post
    Δεν ακυρωθηκε το ποστ μου, το ιδιο ακριβως το ηξερα κι εγω απο ατομο που εχει διαβασει τα βιβλια (ειστε παντου!!).
    Οπως ειπα και πριν, αν δε σαρεσε αυτο, κριμα. KLAPSE ή κατι παρεμφερες. Γιατι δηλαδη να πρεπει να ειναι κατι αλλο?
    Ότι να'ναι όμως. Υποτίθεται διάβασες και τα προηγούμενα ποστ, όπου λέω πως δεν είναι ανάγκη όλα να βγάζουν νόημα και ότι δεν είναι όλο το ep έτσι (hint: 3/4 ), απλά με τόσο υλικό που κόβεται αν θέλουν έχουν αρκετά για να είναι τα ανούσια στο 1/4 και όχι τούμπαλιν. Το προηγούμενο πάντως ήταν απλά ένα παράδειγμα για μια από τις άθλιες σκηνές. Στην αρχική μορφή του ποστ είχα γραμμένα και για τις σκηνές που ανέφερες κι εσύ, χωρίς την πετυχημένη αναφορά Stallone, αλλά κοπηκαν στο μοντάζ. Μετά υποτίθεται κάνουμε μια κουβέντα γύρω από μια σκηνή, τίποτα το "klapse" ή "supermarket". To πρόβλημα κατα εμε είναι πως το μεγαλύτερο κομμάτι του ep ήταν έτσι. Κάθε ep εχει μερικές αλλά ποτε σε τέτοιο πλειοψηφικό βαθμό.

Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    spirit, ξερεις πως εξελισσεται ο χαρακτηρας Theon, αν στον εμφανιζε σε καποια φαση οπως στα βιβλια, πως ακριβως θα το εξηγουσανε τηλεοπτικα πως και γιατι εξελίχθηκε ετσι;
    Εχει "flaying" και πιο κοντά σε εκείνα. Σε μερικά χρόνια δηλαδή. Απλά με τόσο υλικό που έχουν να καλύψουν και τόσα σκηνικά που θα αφήσουν απ'έξω, πιστεύω πως είναι προτιμότερο να το ρίξουν πχ. σε κάναν Jaime που

Spoiler
    πρέπει να τον γυρίσουν σε γαμάτο στο πιο εγγύς μέλλον και θα είναι και λιγο περίεργο γιατί η ψυχολογία του φαίνεται μόνο από εσωτερικούς μονόλογους. Δε νομίζω να κάνουν διηγηματικό voiceover οπότε μάλλον θα χρειαστούν παραπάνω χρόνο θέασης τώρα με Brienne;
    Last edited by SpiritCrusher; 07-05-2013 at 21:57.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

Subspecies: Κώλος Κωλαράκι Τορνευτό's Avatar

Οκ αρα συμφωνουμε γενικως, απλα εσυ χαλαστηκες λιγο εως πολυ περισσοτερο ισως, νο προμπλεμο ντικγουοντ, που λεει κι ο Γκαβενεητορ

Senior Member Kasrith's Avatar

Spoiler

Senior Member bhoy's Avatar

Quote Originally Posted by Κωλαράκι Τορνευτό View Post
    Υπαρχει κι ενα πραγμα που λεγεται αναπτυξη χαρακτηρων οπως επισης κι ενα πραγμα που λεγεται απλα "λεμε την ιστορια (πια εμετε)".
    Δε χρειαζεται καθε σκηνη να μας δινει πληροφοριες και γνωση, δεν ξερω γιατι κολλησες τοσο πολυ με το να αποκτησεις γνωση.
    Αν ηταν ετσι, ας μην εδειχνε Blackwater Bay Battle, ας μας τα εξιστορουσε μετα καποιος μαλακας, ελεος.
    Θα δεις ακριβως ποια ηταν η σκοπιμοτητα του ψυχολογικου πολεμου απο τον τυπο που κραταει τον γκρεητζοη, οπως θα το δω κι εγω.
    Και καποιες φορες, ναι, η ψυχολογικη βια και ο σαδισμος της σκηνης ειναι το ΜΟΝΟ που ηθελαν να δειξουν. Αν δε σαρεσε, ε κριμα.

Προσυπογράφω ότι έχει γράψει το κωλαράκι!
    Αλλά σχετικά με το καημενούλι τη Σάνσα;Γιατί καλέ; Θα την παντρευτεί κι ο λατρεμένος νάνος...ή μήπως όχι;
    Το καράβι που κοίταζε ήταν του Λόρας;

Γενικά θεωρώ την ενότητα των 3 επεισοδίων..4/5/6 μέχρι στιγμής πολύ σφιχτοδεμένη!
    Το 5ο τράβηξε μια χαρά από το 4ο - επιτέλους είδαμε και τη φαμίλια του οπαδού του Θεού Φωτιάς.Μαθαίνουμε και τις περιβόητες ιδιότητες του Θεού...η αδελφότητα αποδεικνύεται πως έχει κάποιον από πάνω της...κι εν πάσει περιπτώσει κάπου θα πάει η ιστορία με τους Μπαράθεον,τώρα που προμηθεύτηκε και τον μπάσταρδο.
    Η γιαγιά γαμεί ρε!!!

υ.γ.(1)
    ο Σνόου γλυφομούνι; Αυτά βλέπουν και στο οneman και γράφουν τα πελώρια άρθρα τους...
    υ.γ. (2)
    οι διαβάζοντες τα βιβλία μπορούν να μας πουν αν το πουλί με τα 3 μάτια,αναφέρεται ως κουρούνα ή ως κοράκι;Oι αγγλομαθείς επίσης να διαφωτίσουν σχετικά με Raven VS Crow;;;
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις άνωθεν ασημαντότητες.

Το καραβι ειναι του Baelish προφανως, ο οποιος μιλουσε στη σκηνη που το εδειχνε, και ελεγε πως εχασε την ευκαιρια της η κοπελιτσα... η οποια ειναι εντελως ηλιθια ως τωρα (ομορφαινει ομως).

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τι εμποδιζει τη Sansa να παει να τα πει στη γρια, να κανουν εναν εξπρες γαμο με το Loras και να ξεμπερδευει
    Vielen Dank für alles was mal war

Chef Wannabe Clockwork Orange's Avatar

οτι ειναι αβουλο πλασμα μαλλον!
    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ

Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!

εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τι εμποδιζει τη Sansa να παει να τα πει στη γρια, να κανουν εναν εξπρες γαμο με το Loras και να ξεμπερδευει
    Η Ολενα νομιζω πως πλεον συμφωνησε για Λορας - Σερσει γαμο ε. Δηλαδη τι νομιζω, σιγουρος ειμαι, αφου το δειξε
    Δεν ηταν τυχαια η χρονικη επιλογη που εκανε ο Ταηγουην για να της το πει, ακριβως την ιδια στιγμη που ο Τυριον το λεγε σε Σανσα.

Senior Member cloud's Avatar

Αφού η Ολένα συμφώνησε με τον Τάιγουιν, λάθος κατάλαβα; Όχι ότι εμποδίζει την Σάνσα αυτό αλλά δε θα άλλαζε τίποτα. Απλώς δεν έχει ιδέα τι παίζεται.

edit: βέβαια κανείς δεν έχει ιδέα τι παίζεται γιατί όλοι νομίζουν τα αδέρφια Σταρκ νεκρά. Γι' αυτό αγαπάμε GoT.
    Last edited by cloud; 08-05-2013 at 18:54.

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

εγω νομίζω οτι λάθος καταλάβατε οτι η Olenna συμφωνησε με Tywin
    Vielen Dank für alles was mal war

εγω νομίζω οτι λάθος καταλάβατε οτι η Olenna συμφωνησε με Tywin
    True that. Αλλιώς γιατί να σπάσει το φτερό;

. Ghoul's Avatar

τη στιγμή που έσπασε το φτερό, ο τάιγουιν ήταν έτοιμος να γράψει επιστολή για ένταξη του σερ λόρας στη βασιλική φρουρά. σε αυτό διαφώνησε. κατά τ' άλλα είναι λίγο ασαφές, αλλά δεδομένου ότι ο κοντοπούτανος ανακοίνωσε τα ευχάριστα στη σάνσα, λογικά συμφώνησε και η κωλόγρια. θα μάθουμε στο επόμενο υποθέτω. οι διαβαστεροί θα ξέρουν ήδη βέβαια.

We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.

ρινς antimusic's Avatar

τη στιγμή που έσπασε το φτερό, ο τάιγουιν ήταν έτοιμος να γράψει επιστολή για ένταξη του σερ λόρας στη βασιλική φρουρά. σε αυτό διαφώνησε.
    yup.
    Talking monkey, yeah, yeah. Came here from the future. Ugly sucker, only says "ficus".

Senior Member cloud's Avatar

Πάντως να πούμε κάπου εδώ πως όλο αυτό το συνοικέσιο είναι από αστείο έως τραγελαφικό, ειδικά επειδή σε αυτό το ep είχε τη μεγαλύτερη βαρύτητα. Και όσο γαμάτοι κι αν είναι Τάγουιν/Ολένα είναι λίγο τραβηγμένο να κανονίζουν αφήνοντας απέξω όλους τους εμπλεκόμενους. Και άντε πάνε στα κομμάτια τα τσουτσέκια, αλλά και ο Τύριον να το δεχτεί;

ρινς antimusic's Avatar

σωστά. μπορεί να χρησιμοποιήσει τα λεφτά του πατέρα του για να την πέσει στον πατέρα του.
    Talking monkey, yeah, yeah. Came here from the future. Ugly sucker, only says "ficus".