σβήνω ποστ γιατί είναι μαλακία να μπούμε στην διαδικασία "όταν σου έκαιγα τα μηχανάκια εσύ έτρεχες να σωθείς"
Δεν θα κάτσω να μπω σε αυτήν την διαδικασία , έχω υπάρξει μάχιμος γηπεδικός για αρκετά χρόνια , έχω πάει σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας έχω φάει πέτρες φωτοβολίδες και ψαλίδια. Έχουν πετάξει μέσα σε πούλμαν δακρυγόνο μπάτσοι και όπως βγαίναμε μας κλωτσάγανε στα μούτρα, έχω βρεθεί να κυνηγάω έξω από την Κατερίνη αλλόθρησκους , έχω βρεθεί να κάνω τον μάγκα σε ένα λεωφορείο γεμάτο γαύρους και να κατεβαίνουν όλοι και εγώ να γλυστράω σε κάτι λάσπες και να περνάνε ΟΛΟΙ από πάνω μου.
Πάνε αυτά δεν είναι πλέον κάτι που καμαρώνω και κοκορεύομαι , προτιμώ την μπαλίτσα, οπότε και το πόστ μου ήταν μαλακία και το έσβησα.
Αυτά.

Και σαν μην έφτανε η πίκρα μου , άρχισαν και οι εκπομπές στη TV για "το τι έγινε".
Όποιος είδε την ΝΕΤ να τον ενημερώσω ότι εκτός από τον τυφλό , όλοι οι άλλοι είναι ή εγκάθετοι ή γραφικοί ... στα "οπαδικά φόρα' των ΑΕΚτζίδων γελάνε με τοποθέτηση Μανωλά. Για τον Χήνα τι να σας πω, εντάξει εμείς γελαμε, μην νομίζετε δλδ ότι τον έχουμε και σε καμιά υπόληψη.