5 στους 21 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.
Είναι γνωστό βεβαίως πως το 10% της Χ.Α είναι όλο στον ΠΑΟΚ......
Α ναι....
Δεν ξεχνώ το 2006 που στήθηκε στο νιόνιο για να μη βγώ Ευρώπη.
Δεν ξεχνώ που φέσωνε για να πάρει Ριβάλντο κι εγώ έπαιζα με Κουτσόπουλο-Καραδήμο, κι έτρωγα ντόρτια κι ήμουν "πελατάκος" κι η Τούμπα "εξοχικό"
Δεν ξεχνώ το οτι φέτος άλλαξε ο νόμος και θα έπεφταν 2 μόνο ομάδες.
Δεν ξεχνώ το οτι φέτος άλλαξε ο νόμος και οι ομάδες που δεν πήραν αδειοδότηση δεν έπεσαν, αλλά μάλιστα μπορούσαν να κάνουν και μεταγραφές.
Δεν ξεχνώ την ασυλία που δίναμε στους αεκτσήδες, και αυτοί το έπαιρναν σαν αδυναμία. Και φουσκώνουν σαν παγώνια για φωτό με "αετούς" και "ποντικούς"....Γαμημένες κουμπαριές....
Δεν ξεχνώ πέρσυ που στα πλέη οφφ με τον βάζελο κατέβασαν "αδιάφοροι" τα 16χρονα....
Δεν ξεχνώ το πρωτάθλημα που τους επέτρεψα να πανηγύρισουν στην Τούμπα, εμείς εν καιρώ αποχής, και τα χανούμια κορδώνονται τώρα μετά από 20 χρόνια για "κατάληψη" και λοιπές αρχιδιές.
Γενικά, όσοι ΠΑΟΚτσήδες έχουν συμπάθεια στην αεκ, για εμένα είναι ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΠΟΥΦΟΙ. Γαμώ και τις κοινές ρίζες/καταγωγές και μαλακίες....
Α, και περί "αντιφά" και αναρχίας, τα χανούμια το ρίξαν στην αναρχία για τον ίδιο λόγο που το έκαναν και οι γριές....Για να μαζέψουν/καυλώσουν πιτσιρικάδες. Και "ασυλία" στα Εξάρχεια, στα Εξάρχεια που τα χανούμια εκεί έχουν χτυπήσει πάμπολλες φορές αναρχικούς (ψέμματα και αυτό ε?).
Και επίσης, περί φασισμού, ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ, ΚΑΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, πλην του Ηρακλή, δεν πρέπει να μιλάει....όλοι έχουν τον πυρήνα τους, άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο.
Στα τάρταρα και κακό ψόφο. Χίλιες φορές βάζελοι και γάβροι, παρά τα σκουλήκια της Αθήνας.
Last edited by Reject; 15-04-2013 at 21:07.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.