Στράτο, το όλο στορυ θυμίζει ρούλη 2004.
Μπούκα οπαδών στην ΠΡΩΤΗ αφορμή, διακοπή στην δεύτερη.
Τέτοια κόλπα, μόνο εκ των έσω γίνονται....
Αν είχαν αφήσει κάποιοι το παιχνίδι να συνεχιστεί, μπορεί να γινόταν και το 1-1, ακόμα και αν έχανε το αεκ θα είχε ελπίδες για παραμονή.
Τώρα με την διακοπή, καμία ελπίδα, έπεσε, τέλος.
Άρα?
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
ston skai leei 8a synexistei to paixnidi
Last edited by Fireknight; 14-04-2013 at 22:20.
πουτσοφτυματαΖήτησαν νίκη στην Τούμπα
Οι φίλαθλοι του Άρη χειροκρότησαν το λάθος του Διούδη, ζητώντας από τον Σάκη Τσιώλη να κερδίσει στην Τούμπα την Τετάρτη τον ΠΑΟΚ για τον θεσμό του Κυπέλλου.
Οι ΚΑΘΑΡΟΙ ρε Μαικ.
Οι "εκτός κέντρων αποφάσεων".
Γαμώ το είναι τους....
Σαν πολύ θετική αύρα να μαζεύει ο αστέρας ενόψει του ημιτελικού με τον παοκ, συνασπισμένοι αρειανοί και αντισαββιδικοί οργανωμένοι παοκτζήδες μαζί για τον τίμιο αποκλεισμό του δικεφάλου, οι μεν για να αποφύγουν το ομολογουμένως αβάσταχτο θέαμα της εκδρομής παοκιων στην αθήνα κρατώντας την μπόσικα που κατέχουν μόνο οι ίδιοι ακόμα, οι δε πάλι για την αποφυγή της εκδρομής αλλά στο όνομα της άσπιλης ακεραιότητας της ομάδας τους και της αποτροπής του οπαδικού ξεφτυλίσματος από μελαγχολικούς ολυμπιακούς που έχουν βαρεθεί αισίως να παίρνουν τα πρωταθλήματα από τον μάρτη σε όλα τα αθλήματα και έχουν μόνο κάτι δημοσιογράφους στο καραϊσκάκης να παίζουν.
Στην μέση ο Ιβάν που από επόμενος μεγάλος δυνάστης του ελληνικού ποδοσφαίρου ενδύεται μόνο μέσα σε κάτι μήνες τον ρόλο του μοναχικού στάρετζ απέναντι σε εχθρούς και φίλους,αναβιώνοντας υποδόρια και διαλεκτικά το γνήσιο παοκτζήδικο πνεύμα αντίστασης απέναντι σε όλους.
High Comedy
jazz εσύ τι ομάδα είσαι πουλάκι μου?
Ε ντάξει σου φταίνε και λίγο... Δηλαδή από το πουθενά και λόγω κάποιων συνθηκών βρέθηκαν στην ΑΕΚ από κει που ήταν στα αζήτητα. ΟΚ, είσαι άμπαλος, αντικειμενικά. Σκύψε το κεφάλι, παιξε μπαλίτσα και μάτωσέ την και μην κάνεις κωλοπαιδαριές και τατουάζ, άστα αυτά για αργότερα. Δηλαδή μέχρι πέρσι δεν τους ήξερε η μάνα τους και φέτος μέσα στο γήπεδο συμπεριφέρονταν λες και είναι δεν ξέρω κι εγώ ποιος.
Κάτι σαν αυτό που είχε πει ο Μπάρκογλου στην αρχή της χρονιάς (νομίζω για του Άρη τους παίκτες, δε θυμάμαι)
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
Εδώ κολλάνε οι μανατζαρέοι που είπε ο κοιλιάς και ποια κριτήρια επέλεξαν αυτούς τους παίχτες το καλοκαίρι.
Όταν έρχεται ο Τσιάρτας και σου λέει εγώ θα κάνω τον τεχνικό διευθυντή τσάμπα και φέρνει 5 παίχτες στους οποίους είναι μάνατζερ και τους κάνει 3ετή κλειστά συμβόλαια και όταν έρχεται ο άλλος μάνατζερ και σου λέει γιατί παίζει ο Γιάγκο και όχι ο Μπουγαϊδης(και μετά ως δια μαγείας εξαφανίζεται ο Γιάγκο και γίνεται βασικός ο "κάνω 3 γκέλες ανά ματς" Μπουγαϊδης) τι περιμένεις?
ενημερωτικα...
την μεγαλυτερη παρουσια εχτος εδρας την εχει ο ΠΑΣ Γιαννενα (25 χιλιαρικα στην Λεωφορο το 70κατι)
αυτο για να καταλαβουν καποιοι γιατι τα 23 χιλιαρικα που πηρε σκουληκι και βαζελα γινηκαν 25, 28 και τελικα 30 χιλιαρικα (μερικοι, στο τελευταιο σταδιο ζομπισμου, λενε για 33), παραδοξως μονο απο τα σκουληκια
διοτι οι βαζελες βαριοταν να πανε στο γηπεδο λολ
σύντροφε κλόκγουορκ σε άλλο θρεντ δήλωσα και γω την αποποίησή μου από τα του Άρεως
Η θερμή αγκαλιά του Απόλλωνα Λιτοχώρου σας περιμένει όλους
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
αν θέλετε μεγάλη ομάδα μπορείτε να γίνεται και Αιγάλεω.
1) e4, c5
2) Νf3
ποιος σκατιμαλακας μουτζωνει αυτο με τις μεγαλυτερες εκδρομες εχτος?
οκ ο ενας ειναι ο φασιστακος η ατροπος, ο αλλος?
ολα οσα γραφω ειναι με στοιχεια και ντοκουμεντα ρε προνυμφες
αφρατος Χρυσανθος
κλαιω...ΚΛΑΙΩ απο τα γελια
εχω ΔΑΓΚΑΣΕΙ το γραφειομ