Page 17 of 23 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast
Results 241 to 255 of 344

Thread: Warlord @ Αθήνα (Gagarin) 27/4/2013 & Θεσσαλονίκη (Μύλος) 24/4/2013

Senior Member atom_smasher's Avatar

λοιπόν Ρα τι θα γίνει; θα πεις κανα καλό λόγω στο μεταλ ντομν περινιον; προσκυνω κιριθ ουνγκολ και μανιλα. αντε ακομα περιμενω να με ενταξουν εκει μεσα να ποσταρω για τους σαβατατζ! θα μαι σοβαρος. εκει δεν εχει ικονοκλατς. το καινουριο 70.000 τονοι ατσαλι δεν το χω ακουσει ακομα. αλλα λες και θα ναι το μονο που δεν θα χω ακουσει...
    1) e4, c5
    2) Νf3

Quote Originally Posted by Krux View Post
    το έχεις καταλάβει όμως οτι ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν γίνονται πλέον μουσικές συζητήσεις στο φόρο είναι κάτι συμπεριφορές σαν την δική σου.
    γιατί σου λέει ο άλλος "άσε ρε που θα πάω να εκτεθώ γι αυτά που γουστάρω και μετά να έχω τον κάθε ουρακοτάνγκο να με χλευάζει".
    εγώ δεν βλέπω να έχεις συνεισφέρει κάτι στο τόπικ είτε θετικό, είτε αρνητικό προς τη μπάντα. είσαι εδώ για να κάνεις μόνο προσωπικές επιθέσεις. και δεν το λέω γιατί το έκανες σε μένα και το έχεις ξανακάνει στο παρελθόν. το λέω γιατί κάνεις το ίδιο πράγμα στους 9 από τους 10 χρήστες εδώ και 3 χρόνια που παρακολουθώ το φόρο. νομίζεις οτι είναι εξυπνάδα και φαντάζομαι νιώθεις τεράστιος και γαμάτος κάνοντας όλα αυτά αλλά η αλήθεια είναι οτι για τους υπόλοιπους βγαίνει το εντελώς αντίθετο.
    Συγνώμη αλλά θα γίνω μία τελευταία φορά ψυχολόγος: το μισό φταίξιμο όμως είναι δικό σου, που ψαρώνεις. Πρέπει να να μάθουμε να αγνοούμε το χλευασμό, όχι να τον ενστερνιζόμαστε (και, ω θεοί, το Ίαρ είναι σχολείο κανονικό σε αυτό). Δεν είδες τι γράφουν όλοι (και εσύ) για αυτά που μ' αρέσουν εμένα όπως οι Warlord/Lordian Guard? Πιστεύεις ότι πρέπει να αναθεωρήσω κάπως όσον αφορά αυτά που νιώθω? Δεν νομίζω ότι έχω εγώ το πρόβλημα, το πρόβλημα το έχει πάντοτε αυτός ο οποίος δε μπορεί να φτάσει να γουστάρει (και αυτό ισχύει εξίσου για αυτά που δε γουστάρω και εγώ).

Ιδιαίτερα με τη μουσική είναι απλά τα πράγματα, υπάρχει η καθεαυτή η μουσική εμπειρεία που είναι στα ΣΩΘΙΚΑ μέσα κατάβαθα και όλα τα υπόλοιπα που είναι εκλογικεύσεις. Η αφέλεια που μπορεί να βγάζει ο μουσικός, οι στίχοι, η παρουσίαση, το ίματζ ("κιτς") είναι όλα κομμάτια του δεύτερου, επιφανειακά, αδιάφορα. Κάποιος που δε γουστάρει ΨΥΧΙΚΑ τη μουσική που γουστάρεις (επειδή εκεί είναι η ουσία της διαφοράς) πιάνεται από τα δεύτερα συνήθως και προσπαθεί να σε κάνει να ντρέπεσαι για αυτό λες και είσαι κατώτερος. Αλλά δεν υπάρχει κανένα "κατώτερο" συναίσθημα η "γούστο". Ούτε το παιδιάρισμα και ο χαβαλές του Dol Ammad είναι κατώτερος (όχι ότι είναι μόνο έτσι η μουσική του) ούτε το παπαδίστικο ατσάλι του Τσάμης, ούτε τα χύμα όλα πουτάνα του πάνκη, η εγκεφαλικότητα των ηλεκτρονικοπερίεργα του ικόνοκλαστ, οι υπερβατικές ΦΛΩΡΙΕΣ τύπου Wintersun που ακούω εγώ, κλπ. Είτε προσπαθούμε να μπούμε μέσα σε αυτό το διαφορετικό συναίσθημα ας πούμε, είτε το απορρίπτουμε γενικώς και γινόμαστε φασιστομαλάκες του γούστου. Και δεν είναι τυχαία λέξη αυτή γιατί η βάση αυτής της κρίσης είναι ρατσιστικού είδους (για αυτό πονάει και ενοχλεί τόσο: όταν κάποιος απορρίπτει αυτό που γουστάρεις καθολικά, κατ' ουσίαν απορρίπτει και εσένα μαζί).
    Last edited by phthoggon; 12-04-2013 at 00:30.
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

Senior Member 00i00's Avatar

Quote Originally Posted by phthoggon View Post
    (για αυτό πονάει και ενοχλεί τόσο: όταν κάποιος απορρίπτει αυτό που γουστάρεις καθολικά, κατ' ουσίαν απορρίπτει και εσένα μαζί).
    οκ...

Anti-Hero Reject's Avatar

bonus:

Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Quote Originally Posted by phthoggon View Post
    Και δεν είναι τυχαία λέξη αυτή γιατί η βάση αυτής της κρίσης είναι ρατσιστικού είδους (για αυτό πονάει και ενοχλεί τόσο: όταν κάποιος απορρίπτει αυτό που γουστάρεις καθολικά, κατ' ουσίαν απορρίπτει και εσένα μαζί).

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ

Όχι στο πως το εκλαμβάνεις εσύ, στο πως το εκλαμβάνει αυτός, το έπιασες τώρα?
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

ποσο ακομα να το χειροτερεψεις?

Δεν συμφωνώ, είναι πως το εκλαμβάνει η γειτόνισσα η κυρία Σούλα.

Είστε ντουβάρια εντελώς ε?

Δείξε μας το Φως μέσα από Ουράνια Μηνύματα, δεν λαμβάνουμε εύκολα εμείς οι Κοινοί Θνητοί.

Senior Member atom_smasher's Avatar

ντουγανια ειμαστε.
    1) e4, c5
    2) Νf3

H ειρωνεία σου μόνο τη δικιά σου ανεπάρκεια κατανόησης καθρεπτίζει, αλλά εντάξει, είπαμε, έχω μάθει στο χλευασμό, ευχαριστώ το ίαρ για αυτό.

Πως να στο θέσω αλλιώς να καταλάβεις. Το εσωτερικό συναίσθημα που βγάζει μία μουσική/τέχνη επηρεάζει ψυχολογικά έναν άνθρωπο και όταν φτάνει σε ένα αρκετά μεγάλο βαθμό, ταυτίζεται ψυχικά με αυτό, το είδος των συναισθημάτων που τον εκφράζουν, το χαρακτήρα του. Όταν σκας και του εξισώνεις αυτό με κάτι αρνητικό/κατώτερο, το κάνεις αυτό και για τον ίδιο. Εσένα σου φαίνεται ότι λες την μοναδική αντικειμενική αλήθεια, όχι ότι μπορεί να ενοχλήσεις κάποιον έτσι, αλλά και ο άλλος νομίζει ότι νιώθει την μοναδική αντικειμενική αλήθεια (πως μπορείς να νιώθεις κάτι "λάθος"?). Το αποτέλεσμα είναι ότι καταλήγει να νιώθει μαλάκας που γουστάρει κάτι που η ιντελλέκτουαλ πλειοψηφία απορρίπτει. Εγώ έχω νιώσει έτσι, ο Κρουξ έχει νιώσει έτσι, εσένα στις αρχιδάρες σου επειδή είσαι σκληρός, αλλά αρχίδια, και συ θα το χεις νιώσει όσο υπεράνω και να το παίζεις. Οπότε ήρεμα με τις κρίσεις γενικώς, αυτό λέω.

Πολύ νιώσαμε και θα μας πούνε και φλώρους τώρα.

ανεπαρκεια κατανοησης....

Meth Swastika Lyse's Avatar

φλώροι

Φθόγγε, απλά έλεος.....