Quote Originally Posted by commissar View Post
epic troll is epic

Petros Gaitanos
April 3
Όταν ρωτάω κάποιον τι ακούει και μου λέει βυζαντινή μουσική η επόμενη ερώτησή μου είναι ποιος είναι ο αγαπημένος του υμνογράφος, και τι έκπληξη αλήθεια, σχεδόν πάντα η απάντηση είναι "Κασσιανή" και σχεδόν πάντα η κουβέντα σταματάει εκεί. Η σκηνή της βυζαντινής μουσικής έχει δυστυχώς γεμίσει, ας μου επιτραπεί η έκφραση, posers. Θυμάμαι δέκα χρονώ μόλις αμούστακο παλικαράκι ακόμα να ανταλλάζω γραμμένες κασσέτες με ύμνους του Ιερού Φώτιου του Υμνογράφου και του Ιωάννη του Μαυρούπους και να στέλνω αλληλογραφία σε φανζίν εκκλησιαστικής μουσικής του εξωτερικού, καλύτερα έτσι, ας είμαστε λίγοι και καλοί που ξέρουμε να απολαμβάνουμε τον πλούτο της ορθόδοξης μουσικής μας.

Quote Originally Posted by Apostolos Vavylis ;
ΠΕΤΡΟ ΜΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΕΡΒΑΛΛΕΙΣ. ΕΝΑΣ ΦΤΩΧΟΔΙΑΒΟΛΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ, (ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΔΙΣΚΩΝ ΚΛΠ), ΟΧΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ. ΕΛΕΟΣ! ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΚΡΑΙΑ.

Quote Originally Posted by Petros Gaitanos ;
Σεβασμιώτατε Απόστολε Βαβύλη, πρέπει να καταλάβετε ότι εμείς οι καλλιτέχνες για να βγάλουμε τα προς το ζειν πρέπει όπως και η Υπεραγία Εκκλησία μας να βγάζουμε δίσκο. Φανταστείτε την στιγμή της Θείας Λειτουργίας που γίνεται η περιφορά του δίσκου να υπήρχε ένας έγχρωμος που να κυκλοφορούσε με ψεύτικο δίσκο ανάμεσα στους πιστούς και να μάζευε πενηντάευρα, δε θα το διώχνατε από το ναό; Είναι τουλάχιστον υποκριτικό να με κατακρίνετε.