Page 18 of 71 FirstFirst ... 816171819202868 ... LastLast
Results 256 to 270 of 1054

Thread: MOTOSAKO

A rock, an island Drumsick's Avatar

Δε χτύπησα, όχι. Ήταν πολύ λαητ πέσιμο. Πλακώθηκα στα φρένα και άρχισε να κλωτσάει η μηχανή, κι αντί να αφήσω το φρένο να στρώσει, πανικοβλήθηκα κι έπεσα =\ .
    Ζημιά ένα τζαμάκι φλας και κάτι γρατζουνιές. Μακάρι όλες οι μελλοντικές τούμπες να είναι έτσι!

Resident Κύπριος The Donnn's Avatar

Μακάρι να είναι πρώτη και τελευταία.

Έχω φίλους που οδηγουν 20+ χρόνια και δεν έχουν πέσει ποτέ...εμένα μου έχει πέσει η μηχανή 2-3 φορές αλλά σε αστεία χαμηλές ταχύτητες, σε σημείο που πρόλαβα απλά να πηδήξω και να σταθώ (10 points). Φυσικά έχω και ένα θείο που πήγε απλά να μετακινήσει 2 μετρα την shadow ace του στο γκαραζ και γλύστρισε, του έπεσε και έσπασε το πόδι του σε 2 τόπους, τί να πείς.

Χορχόδειλας BLiTzER's Avatar

Καμία έκπληξη για τους φίλους σου. Με τις ταχύτητες και το ύψος των Harley, σε περίπτωση στραβής, απλά πατάς τα πόδια σου κάτω και στέκεσαι όρθιος.

Περαστικά και μη σε αποθαρρύνει το γεγονός. Η πρώτη μου και τελευταία τούμπα από φρένα (τονίζω το "από φρένα", γιατί έχω φάει κι άλλες ) ήταν στον παγόδρομο της Κωνσταντινουπόλεως. Σύρθηκα αρκετά μέτρα και σταμάτησα κάτω από τον κώλο ενός αυτοκινήτου. Σφηνωμένος.
    Life begins at 45°.

Ξανάπεσα την επόμενη μέρα.. @!&^$#@!#$@^!!#@$
    Μπήκε νεκρά αντί για πρώτη και μέχρι να το πάρω χαμπάρι ακινητοποιήθηκε η μηχανή, έγειρε, και έπεσε... Χτύπησα και το γονατάκι μου =(
    =|

edit: Και βασικά να σας πω, επειδή δεν έχω κανέναν που να ξέρει από μηχανές, ψήνεται κάνας καλός ηαρίτης να με βοηθήσει στην αγορά?
    Last edited by Drumsick; 11-04-2013 at 10:49.

Mazikeen Krux's Avatar

μήπως να το ξανασκεφτείς για κανα τέτοιο που πατάει σταθερά ;

I'll bury you in your god's fucked garden

Kazeshini Narzul's Avatar

Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    Ξανάπεσα την επόμενη μέρα.. @!&^$#@!#$@^!!#@$
    Μπήκε νεκρά αντί για πρώτη και μέχρι να το πάρω χαμπάρι ακινητοποιήθηκε η μηχανή, έγειρε, και έπεσε... Χτύπησα και το γονατάκι μου =(
    =|

edit: Και βασικά να σας πω, επειδή δεν έχω κανέναν που να ξέρει από μηχανές, ψήνεται κάνας καλός ηαρίτης να με βοηθήσει στην αγορά?
    Αφου εχεις ξερο κεφαλι , και θα παρεις αυτο που ειναι πιο ομορφο (για σενα) , γυναικα εισαι αφου.

Την βοηθεια τι τη θες? -P
    best value for money disk

09:21 <FIXXXER> ειναι εγωκεντρικος ναρκισσιστης και παρανοικος

Έχω καταλήξει στο μοντέλο. Βοήθεια θέλω στο να μην μου πουλήσουν κάνα σαράβαλο.

Kazeshini Narzul's Avatar

Οτι και να παρεις , για να μεταβιβαστει , πρεπει να εχει περασει κτεο .

Απο κει και περα πριν αγορασεις το οτιδηποτε , θα το πας σε γνωστο σου μηχανικο (ή κατα προτιμηση σε μηχανικο της αντιπροσωπειας τηε μηχανης) να του ριξει ενα ματι. (το πολυ να φιλεψεις και κανα 10ρικο αν δεν εχεις γνωστο)
    best value for money disk

09:21 <FIXXXER> ειναι εγωκεντρικος ναρκισσιστης και παρανοικος

χάλια Swollen's Avatar

αυτό βασικά. δεν θες ερίτη. μηχανικό καλό θες (αν είναι κ γνωστός ακόμα καλύτερα) αλλά αν ρωτήσεις τους σωστούς ανθρώπους θα σου πούνε

τι παίζει με κτέο? βρίσκω ημερομηνίες που θέλουνε μέχρι κ του '06. οι '07 δεν έχουμε θέμα δλδ?
    για πείτε μη φάμε κάνα πρόστιμο μέρες που'ναι

τρίτη δίνω οδήγηση γω. αν πάνε όλα καλά θα είμαι κ νόμιμος από δω κ πέρα
    Last edited by Swollen; 11-04-2013 at 15:50.
    I must have some booze. I demand to have some booze

Quote Originally Posted by Swollen View Post
    τρίτη δίνω οδήγηση γω. αν πάνε όλα καλά θα είμαι κ νόμιμος από δω κ πέρα
    Δεν είχαμε πάει βόλτα πριν 5-6 χρόνια εμείς? Μόλις είχα πρωτοκαβαλήσει μηχανάκι, θυμάμαι. Οδηγούσες χωρίς δίπλωμα?!

Quote Originally Posted by Drumsick View Post

Ότι είπαν τα παιδιά παραπάνω. Έναν καλό μηχανικό, που εμπιστεύεσαι, θες (γιατί, γενικότερα, είναι όλοι μεγάλα αρχίδια). Αλλά και πάλι, δεν είναι πανάκεια. Μη νομίζεις ότι είσαι 100% καλυμμένη, επειδή το είδε μηχανικός. Τα μηχανικά προβλήματα δύσκολα, αν καθόλου, ανιχνεύονται. Το μεταχειρισμένο θα είναι ΠΑΝΤΑ λαχείο (εκτός αν το αγοράζεις από τον αδερφό σου). Βέβαια, σίγουρα κάποιος πιο έμπειρος αναβάτης από δω μέσα θα προσέξει περισσότερα πράγματα από σένα, αλλά αν έχεις μηχανικό, προτίμησέ τον.
    Life begins at 45°.

A περί ΚΤΕΟ, ναι, μέχρι τέλος του έτους πρέπει να έχουν περάσει όλες οι μοτοσυκλέτες εντός Αττικής, με ημερομηνία πρώτης άδειας μέχρι και 31/12/2006. '08 είναι το δικό μου. Όταν έρθει η σειρά μου (μάλλον μέσα στο επόμενο έτος), τη γάμησα.
    Life begins at 45°.

Ναι βρε παιδιά μου, προφανώς να το δει και μηχανικός, αλλά εγώ σε αυτή τη φάση καλά καλά δεν καβαλάω μηχανή, θα ήθελα μαζί μου κάποιον με δίπλωμα που οδηγεί και θα μπορέσει να κάνει μια πρώτη εκτίμηση.
    Από κει και πέρα, πως στο διάολο γίνεται η φάση με τον μηχανικό? Δηλαδή έστω και βρίσκω κάποιον γνωστό, τι κάνω? Πάω και παίρνω τη μηχανή απ'τον ιδιώτη στη Νίκαια και τη φέρνω στη Γλυφάδα να τη δει ο δικός μου? Γιατί να βρω μηχανικό που θα έρθει και μαζί μου, ε δεν παίζει.. Εδώ δε βρίσκω μηχανόβιο.

χάλια Swollen's Avatar

όπως το'πες βσκ. θα συνενοηθείς με τον άνθρωπο να συνταντηθείτε για να το πάτε στον μηχανικό σου να το δει. αν σου πει όχι, απλά μην το πάρεις.
    όπως κ να'χει έμπειρους αναβάτες έχουμε. άσε που συμβουλή μου είναι να μη βιαστείς να πάρεις. καλύτερα περίμενε να περάσει το καλοκαίρι. πέφτουν λίγο οι τιμές
    κ θα'χεις κ μέχρι τότε με κάποιον τρόπο μια εμπειρία

Quote Originally Posted by BLiTzER View Post
    Δεν είχαμε πάει βόλτα πριν 5-6 χρόνια εμείς? Μόλις είχα πρωτοκαβαλήσει μηχανάκι, θυμάμαι. Οδηγούσες χωρίς δίπλωμα?!
    κόρνιθο για λάηβ mods-utmost-bohemian-stalker () αλλά οδηγούσα το αμάξι κ ναι είχα δίπλομα. κάτι φίλους είχα μαζί με μια χάρλευ κ ένα ντουκάτι 1000s

Quote Originally Posted by BLiTzER View Post
    A περί ΚΤΕΟ, ναι, μέχρι τέλος του έτους πρέπει να έχουν περάσει όλες οι μοτοσυκλέτες εντός Αττικής, με ημερομηνία πρώτης άδειας μέχρι και 31/12/2006. '08 είναι το δικό μου. Όταν έρθει η σειρά μου (μάλλον μέσα στο επόμενο έτος), τη γάμησα.
    έχει τίποτα πάνω ή μόνο φέρινγκ?;P βσκ δεν ξέρω κ τι έχεις πλέον. ένα γυμνό θυμάμαι είχες αλλά ποιο? Z ήτο?
    I must have some booze. I demand to have some booze

Που είναι το μηχανάκι που θες να δεις? Συνήθως δίνεις ραντεβού με τον πωλητή στο συνεργείο, όπου γίνεται ο έλεγχος. Προφανώς, δε δέχονται όλοι, οπότε, ναι, είναι δύσκολο γενικά. Σίγουρα μην πας μόνη σου.
    Life begins at 45°.

κόρνιθο για λάηβ mods-utmost-bohemian-stalker () αλλά οδηγούσα το αμάξι κ ναι είχα δίπλομα. κάτι φίλους είχα μαζί με μια χάρλευ κ ένα ντουκάτι 1000s
    Ναι Οκ δεν τα θυμάμαι πολύ καλά τότε. Θυμάμαι ότι ήταν 2-3 μηχανάκια, νόμιζα καβαλούσες κι εσύ. Το δέχομαι

έχει τίποτα πάνω ή μόνο φέρινγκ?;P βσκ δεν ξέρω κ τι έχεις πλέον. ένα γυμνό θυμάμαι είχες αλλά ποιο? Z ήτο?
    Duke 690 ρε. Τι ΖΗΤΑ ναπούμε?! Τα πάντα έχει. Το θέμα είναι τι ΔΕΝ έχει.
    Life begins at 45°.

Tags for this Thread