John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
Το στέκι εδώ έφερε ένα μπουκάλι από την βότκα του Dan Aykroyd. Δοκιμάσαμε ένα σφηνάκι έτσι να πάρουμε γεύση, γενικά δεν είμαι φαν της βότκας αλλά κατέβηκε πολύ όμορφα..
![]()
και μονο για τον ορισμο "η βοτκα του Νταν Ακροηντ" παιρνεις ποντο.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
πρώτη φορά τη δοκίμασα, δεν είναι άσχημη, από ΑΒ
![]()
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
Βγάζουν μπύρα οι Baratheon;;;
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Στη λόλα στα πετράλωνα. Είχα ακούσει πολλές φορές, πρώτη φορά δοκίμασα. Τιμιότατη, κυρίως λόγω τιμής, αλλά και σε γεύση καλύτερη από πολλές σουβλακόμπυρες.
Επίσης η μόνη που έχω πετύχει σε πλαστικό μπουκάλι στην Ελλάς.
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
Αμστελ λεμόνι? Κι όμως, πολύ καλύτερη απ'οτι περίμενα.
Ο χυμούλης του καλοκαιριού.![]()
<FIXXXER> λοιπον οταν φτιαξω μπαντα θα ονομασω το πρωτο μου αλμπουμ "Ψυχολογικα Τεστ με τη
Ραδιενεργεια"
την είδα στα ράφια αλλά δεν τόλμησα να πάρω, είδα ότι έχει και 2% αλκοόλ.
Γενικά κάτι μπύρες με φρούτα είχα πιει και στη γερμανία παλιότερα αλλά δε μου γέμιζαν το μάτι. Απορώ για τους γερμανούς πάντως...
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
Πάντως για όποιον θέλει να την αγοράσει Αθήνα λιανική, ξέρω κάβα που την φέρνει. Στείλτε pm, δεν θα τους κάνουμε και μεταλλική διαφήμιση.
Deafening, painstaking, BB King
Ραδιενέργεια αν δεν βγάλεις άκρη με τον Γκόνζο πες μου αλλά από μένα βλέπω μόνο για άδειο μπουκάλι. Και θα πρέπει να περιμένεις όταν ξανάρθω στα πάτρια.
<FIXXXER> λοιπον οταν φτιαξω μπαντα θα ονομασω το πρωτο μου αλμπουμ "Ψυχολογικα Τεστ με τη
Ραδιενεργεια"