Page 26 of 42 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast
Results 376 to 390 of 630

Thread: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2012-2013

Anti-Hero Reject's Avatar

4 στους 5 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Ότι είπε ο τσιμπούκλανος....Ακριβώς.

Γίναμε ΠΑΟΚ για τον κόσμο του, τον κόσμο όμως τον σωστό, όχι τους φίογκους του 2007....
    Θα μπορούσαμε να γίνουμε γάβροι. Και αυτοί είχαν σωστό κόσμο, αλλά η ομάδα προκαλούσε αντιπάθεια.
    Θα μπορούσαμε να γίνουμε βάζελοι. Δεν γίναμε γιατί δεν είμαστε Αθηναίοι. Γιατί Αθήνα=Βάζελος, μην γελιόμαστε..

Δεν θα μπορούσαμε να γίνουμε χανούμια, γριές, σκουλήκια. Άλλη φάση τελείως. Σε νοοτροπία βασικά....

Αυτό που γίνεται στον ΠΑΟΚ είναι ολική αλλαγή DNA. Έρχονται σε λίγο και σε εμάς ο "στρατός Σαββίδη" (σαν τον στρατό Κόκκαλη), έρχονται οι αυστηρά επαγγελματίες οπαδοί, έρχεται ο νόμος της ομερτά, έρχεται το "σκασμός" στην αντίθετη άποψη, έρχεται το υπαλληλίκι (ήδη ξεκίνησε σε κάποιες επιχειρήσεις..), έρχονται οι αδικίες εις βάρος άλλων οπαδών, έρχονται οι σφαγές (ήρθαν...γιατί εμείς δεν είμαστε γάβροι, τα λέμε. Ο Πανιώνιος στην Τούμπα ΣΦΑΧΤΗΚΕ), έρχονται τα παραρτήματα. Μείναμε εμείς και ο γάβρος, που τελικά, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, θα αποτελέσουμε τις αντίθετες πλευρές του ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ.....
    Last edited by Reject; 02-04-2013 at 20:40.
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

The Patient H.'s Avatar

0 στους 6 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Γι' αυτό κυπελλάρα φέτος για να τελειώνουμε με αυτούς που θέλουν τον ΠΑΟΚ μικρό

Μια και καλή αυτή τη φορά όμως.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

3 στους 3 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Πόσο λιγουροτάγαρο είσαι ρε Η..... πότε θα καταλάβεις ότι δεν θέλουμε τον ΠΑΟΚ μικρό, τεράστιο τον θέλουμε...Αλλά δίκαια.
    Και με τον κόσμο μία γροθιά.

Πάνε διάβασε και ψάξε πως πήρες το πρωτάθλημα του 1985, με τι ομάδα, και με τι κόσμο...Αυτόν τον ΠΑΟΚ θέλουμε.

4 στους 4 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Και κάτι για το κλείσιμο...
    Φέτος, σε ένα παιχνίδι (δεν θυμάμαι πιο), είμαστε στο 0-0 στο ημίχρονο...ακούω κάτι διπλανούς μου να λένε "έλα μωρέ, στο β' ημίχρονο θα μας αγοράσει ο πρόεδρος ένα πέναλτυ".
    Βγαίνει η ομάδα στο β', πτώση αβαβά τελείως, πουτάνας γιος κοντός εκτελεί το αβαβά, και τα πρόβατα πανηγυρίζουν..."Πουστόγαυροι", είπα από μέσα μου και αηδίασα.

The Patient H.'s Avatar

0 στους 3 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Ωραίο και το πρωτάθλημα του 1985... κοντά 30 μόλις χρόνια πριν από το σήμερα. Δηλαδή άλλες εποχές, άλλη φάση, αλλιώς παιζόταν το ποδόσφαιρο, όχι μόνο από την ομάδα σου, από όλες τις ομάδες παγκοσμίως. Αλλιώς έβλεπε ποδόσφαιρο ακόμα και ο απλός θεατής, αλλιώς ήταν οι οργανωμένοι, αλλιώς οι εκδρομές, αλλιώς το γήπεδο, ακόμα ακόμα διαφορετικοί ήταν και πολλοί από τους κανόνες του αθλήματος.

Κι εσύ λοιπόν μη μου πεις ότι δεν τα ξέρεις αυτά, ή μήπως δεν ξέρεις με τις σύγχρονα διαμορφωμένες συνθήκες πώς μπορεί να πάρει τίτλο μία ομάδα και εδώ στη λιμοελλαδίτσα αλλά και παγκοσμίως? Γνωρίζουμε όλοι πως γίνεται η δουλειά αλλά και ότι είναι μονόδρομος. Θέλουμε τίτλους και διακρίσεις για την ομάδα μας αλλά μόλις φτάνει η ευκαιρία συνεχίζετε ορισμένοι, εθισμένοι στη γκρίνια να τα θέλετε όπως κάποτε τα κράζατε κ.ο.κ., φαύλος κύκλος. Στον δε ΠΑΟΚ συγκεκριμένα είναι ακόμα πιο επικίνδυνο: οργανωμένοι προσκολλημένοι στην ομάδα και τα κάθε τύπου χαρτζιλίκια της, με δυνατότητα επιρροής και σε άλλα άτομα χωμένα αλλά όχι τόσο όσο οι ίδοι σπέρνουν τεχνητά μίση και διχόνοιες, ότι πρέπει για να γυρίσει η ομάδα στην κατάσταση που τους βόλευε η οποία είναι ποια Αλέξη? Κοίτα τον σημερινό Άρη για να την καταλάβεις, ήταν νομοτελιακά το μέλλον σου χωρίς όχι τον Σαββίδη, αλλά τον οποιονδήποτε επενδυτή.

Το ξέρατε ότι θα είναι έτσι με επενδυτή, όποιος και να ήταν, απλά κάποιοι δεν ήσασταν επαρκώς έτοιμοι γι' αυτό. Και τι να κάναμε? Να μέναμε με τον ΠΟΥΣΤΗ τον εξυγιαντή? Αν όχι με ποιον? Καλά κράζετε, για πείτε και τι θα έπρεπε να γίνει όμως..
    Last edited by H.; 02-04-2013 at 20:59.

314222 Mitsmann's Avatar

3 στους 5 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by Reject View Post
    Φέτος, σε ένα παιχνίδι (δεν θυμάμαι πιο), είμαστε στο 0-0 στο ημίχρονο...ακούω κάτι διπλανούς μου να λένε "έλα μωρέ, στο β' ημίχρονο θα μας αγοράσει ο πρόεδρος ένα πέναλτυ".

Aυτο ακριβως γινεται και σε καθε ματς στις κερκιδες στο Καραισκακη!
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

6 στους 6 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Το ιδανικό θα ήταν το πρωτάθλημα να επιστρέψει στον ερασιτεχνισμό, αλλά αυτό αποτελεί ουτοπία.

Δεν είμαι αντίθετος στην έννοια "επενδυτής". Είμαι αντίθετος στην νοοτροπία Σαββίδη (το ήξερες πουλάκι μου ότι η Γκοτζάρεβα αποτελούσε συμβουλάτορας του Κόκκαλή στις αρχές του?). Οι κινήσεις του είναι βήμα προς βήμα ίδιες με του πουτάνας γιου πράκτορα. Πρώτα ερχόμαστε σε κόντρα με τους συνδέσμους ώστε να δείξουμε ποιός είναι το αφεντικό, ύστερα καθαρίζουμε τις αντίθετες φωνές, έπειτα δημιουργούμε τον στρατό μας, έναν στρατό που τον καβαντζώνουμε (με δουλειές, παρανομίες και ότι άλλο θες), και φυσικά έτσι, με χορτασμένα τα "κεφάλια", κάθε αντίθετη φωνή παύει να υπάρχει.

Δες τον άρη μου λες. Δες τον οσφπ σου λέω. Μία καρικατούρα οπαδική, με τον αρχιρουφιάνο το Χάρο να είναι μπροστάρης (και τον σωστό, τον καλό τους κόσμο, φυλακή), και τους 200 Χρυσαυγίτες να ηγούνται πλέον της 7. Να μπαίνει ο γάβρος μέσα στο γήπεδο και να φωνάζουν "Θρυλος-Θεός-Εθνικισμός". ΨΕΜΜΑΤΑ ΛΕΩ? Και αυτό, μπορεί να γίνει άνετα στον ΠΑΟΚ. Πολύ άνετα κιόλας.

Δες τον γάβρο. Θέλεις και εσύ τον Σάββα Θεοδωρίδη σου? Έναν γελοίο κερατά να σου λέει "δεν θέλω αποδοκιμασίες στους παιχταράδες μας" και εσύ να βγάζεις ΒΟΥΒΑ?

Τι θέλεις δηλαδή? Να είναι μοιρασμένη η πίτα μεταξύ χοντρού και ρωσοπόντιου "φέτος εγώ, του χρόνου εσύ" και όλα καλά? Δεν είδες το παιχνίδι προχθές? ΦΙΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Αυτόν τον ΠΑΟΚ θέλεις? Γιατί εγώ αυτόν βλέπω.

Ναι ξέρω. Ο ΠΑΟΚ θα σηκώσει στην επόμενη δεκαετία 3-4 κύπελλα και ίσως 2-3 πρωταθλήματα αν πάει έτσι το σχέδιο. Η Β. Ελλάδα θα γεμίσει πιτσιρίκια ΠΑΟΚ ακόμα πιο πολύ, η Θεσσαλονίκη θα γίνει ΠΑΟΚ στο 85-90% (αφού οι άλλοι 2 είναι ανύπαρκτοι και εντελώς μπούφοι), θα κάνεις και κόσμο αλλού. Το ζήτημα όμως είναι άλλο....Θα έχεις γίνει μία εναλλακτική του γάβρου. Δεν θα έχεις γίνει Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ του γάβρου.

Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
    Quote Originally Posted by Reject View Post

Aυτο ακριβως γινεται και σε καθε ματς στις κερκιδες στο Καραισκακη!

Δεν είδα κανέναν δικό σου να μην πανηγυρίζει όταν στην χρυσή εποχή Σωκράτη, τα πέναλτυ και οι σφαγιαστικές (για τους αντιπάλους) διαιτησίες έδιναν και έπαιρναν. Ίσα-ίσα, χύνατε επάνω σας με αυτό...

0 στους 3 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by H. View Post
    Κοίτα τον σημερινό Άρη για να την καταλάβεις, ήταν νομοτελιακά το μέλλον σου χωρίς όχι τον Σαββίδη, αλλά τον οποιονδήποτε επενδυτή.
    Δηλαδή αν έρθει το αφεντικό της δουλειάς και σου πει "στράτο ξέρεις, η επιχείρηση πρόκειται να κλείσει, εμείς αυτό δεν το θέλουμε, αλλά για να μην μπούμε μέσα και χρειαστούν απολύσεις θα πρέπει να σου κόψουμε το μισθό, την ασφάλεια, να δουλεύεις υπερωρίες κλπ", εσύ τι θα πεις, αυτή ειναι η δουλειά μου και όπως και να χει θα μαι πιστός σε αυτή με οποιοδήποτε καθεστώς;
    All alone, or in twos,
    The ones who really love you
    Walk up and down outside the wall.
    Some hand in hand
    And some gathered together in bands.
    The bleeding hearts and artists
    Make their stand.
    And when they've given you their all
    Some stagger and fall, after all it's not easy
    Banging your heart against some mad bugger's wall.

314222 Mitsmann's Avatar

1 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

loop.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

The Patient H.'s Avatar

1 στους 3 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Tsimpouklano το παράδειγμά σου άστοχο, θα μου επιτρέψεις εκτός αυτού αθλητικά ή πολιτικά μαζί σου να μη συζητήσω, ειδικά όταν λες "δεν θέλω κύπελο για τον ΠΑΟΚ" νομίζω ότι εκπέμπεις αλλού, για χαβαλέ ότι θες.

Πάνκη, επιμένεις επικίνδυνα στον παραλληλισμό τωρινού ΠΑΟΚ με ομάδα ελληνικού δημοσίου σε σημείο που είμαι αβέβαιος ότι προτίθεσαι να επαινέσεις οποιαδήποτε ακόμα και αντικειμενικά σωστή κίνηση του όποιου επενδυτή στην ομάδα. Πολύ δε περισσότερο φοβάμαι ότι δε μιλάει ο πάνκης αλλά ένας ράντομ συνδεσμίτης, δεν διαφέρει η φωνή σου από αυτούς. (Βγάλε το συνδεσμίτης αν δεν σ'αρέσει, βάλε το οργανωμένος αν σου κάθεται καλύτερα, τέσπα καταλαβαίνεις τι θέλω να πω, να μην κολλήσουμε στις λέξεις). Είναι δύο τόπικ που επαναφέρεις αυτή την ιδέα σχεδόν εμμονικά, πρόσεξέ το.

Η σκληρή αλήθεια είναι η εξής: το καράβι δεν είχε μέλλον. Ότι και να κάναμε. Δηλαδή τι άλλο έβλεπες ότι μπορεί να γίνει? Φτάσαμε να μην πατάνε μέσα ούτε τα μισά διαρκείας, πέρσι δε προς το τέλος φτάσαμε σε χρυσές εποχές εναγγαλίσματος στην 4α όσοι ήμασταν μέσα με κάτι Δόξες για να μην κρυώνουμε τόσοι λίγοι που ήμασταν. Επαναλαμβάνω μακάρι το ποδόσφαιρο ΣΥΝΟΛΙΚΑ να ήταν όπως παλιά αλλά δεν είναι, τι να κάμουμε τώρα?
    Last edited by H.; 02-04-2013 at 22:22.

Senior Member

1 στους 4 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Και γιατί να γίνετε γάβροι και να μη θέλει ο Ιβάν να γίνετε μια σοβαρή ομάδα του εξωτερικού; Πρώτα δείτε και μετά κρίνετε. Μου φαίνεται οτι όλοι θέλουμε να ξεφύγουμε από το στυλάκι οπαδού, μαλάμω-δίφυλλο-ντου-κοτρωνίδια-μάνες.

Senior Member 00i00's Avatar

+

http://www26.zippyshare.com/v/59105665/file.html

+

http://www8.zippyshare.com/v/75523401/file.html

βρε τον φουκαρα τον ΠΑΟΚ με τον Βρυζα προεδρα....
    (και τον ΧουΧου)

Senior Member

3 στους 4 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Πριμ 25.000 για την απόδοση με το Ολυμπιακό. Μη το μάθει ο Ριτζέκτ μόνο, θα στείλει e-mail αλλά Τσάμης στον Ιβάν.

Junior Member

0 στους 6 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Last edited by insect; 08-09-2013 at 17:59. Reason: fear