Page 85 of 257 FirstFirst ... 3575838485868795135185 ... LastLast
Results 1,261 to 1,275 of 3846

Thread: Game Οf Thrones

Subspecies: Κώλος Κωλαράκι Τορνευτό's Avatar

Θα συμφωνησω με Ανχολη σε αυτο που λεει, αλλωστε οι προσδοκιες ηταν "χαμηλες" λογω του οτι περιμενα ακριβως αυτο που ειδα, ενα προπαρασκευαστικο επεισοδιο. Τα χουμε πει ξανα αλλου, οποιος θελει μαχες και ναυμαχιες και εκρηξεις, να δει αλλη σειρα. Ολα τα πιονια πρεπει να μπουν στη σκακιερα σε συγκεκριμενες θεσεις πριν ξεκινησει η σεζον για τα καλα, μια χαρα εγινε αυτο, απλως θα θελα να δω κι εγω Αρυα Σταρκ, ντροπη να απουσιαζει ΕΝΤΕΛΩΣ απο το επεισοδιο. Λαννιστερ ψοφα (παει σε οποιονδηποτε εκτος Τυριον).

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

εγώ από την άλλη κάθε φορά που βλέπω τον Tywin Lannister λέω πόσο γαμάτος οίκος είναι, και ουσιαστικά από τους πιο "αληθινούς".
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Senior Member zumorito's Avatar

No Strong Belwas though?

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

μη μας αναγκάζετε (σε όσους βαρέθηκαν στο επεισόδιο) να κάνουν orili σχόλια σε αυτά που γράψατε. Η σειρά είναι τηλεοπτική, ποτέ δε θα μπορούσε να μεταφερθεί όλο το βιβλίο και οι χαρακτήρες του στη σειρά, οπότε δεν κρίνουμε έτσι. Κανείς δε θα έπρεπε να γκρινιάζει που ο Belwas δε θα είναι στη σειρά (σιγά το ρόλο στην τελική), ούτε για τις αλλαγές στους άλλους χαρακτήρες, έχω πίστη ότι όλα έχουν νόημα. Ούτε με νοιάζει που δε δείξαν μάχη, τα λίγα δευτερόλεπτα των δράκων προφανώς εξάντλησαν το budget, όσα υπονοούνται μπορούν και να μην τα δείχνουν (σαν όλες τις μάχες του Robb). Γκρινιάζω γιατί η σειρά βασίζεται κυρίως στους χαρακτήρες της και πολλοί παίζουν σα να είναι έτοιμοι να βάλουν τα κλάματα. Η Daenarys έχει μεγαλώσει από το πρώτο βιβλίο, η ηθοποιός είπε ότι μια τέτοια αλλαγή στη συμπεριφορά της από την πρώτη σεζον θα ξένιζε τον τηλεθεατή, είχε δίκιο. Αλλά είμαστε στην τρίτη σεζόν, πλέον διατάζει ολόκληρο στρατό, έχει δράκους και ακόμα κοιτάει σα κοριτσάκι που περιμένει το μπαμπα της να τη σώσει από όλα αυτά. Αν δε δείξει λίγο νεύρο στη συνέχεια θα είναι μια αποτυχημένη ενσάρκωση χαρακτήρα.
    Είναι και μερικά άλλα, ξαναβλεπω το επεισόδιο τώρα, ίσως να υπερέβαλλα, αλλά αν συνεχίσουν με διαλόγους "your fathers died as heroes to defend all of us", θυμάμαι κάτι episode 1 και γενικά a bad feeling I have about this.

επίσης τι valar dohaeris για τίτλο επεισοδίου, πλάκα κάνετε
    Last edited by enitharmon; 02-04-2013 at 15:52.
    Vielen Dank für alles was mal war

καταρχας κανεις δεν βαρεθηκε το επεισοδιο.για τον belwas δεν βαλαμε και τα κλαμματα απλα θα ειχε μια σχετικη πλακα να τον εδειχνε ετσι απλα.αλλωστε σιγα το σημαντικο ρολο.μια μαχη που δινει και που τρωει τα locust.και τελικα αλλος γκρινιαζει περισσοτερο.λολ

Senior Member MaX Payne's Avatar

Quote Originally Posted by enitharmon View Post

γιατι τι σημαινει;

αν ειναι σποιλερ απο το βιβλιο και παιζει ρολο μετα μην απαντησεις

Quote Originally Posted by MaX Payne View Post
    Quote Originally Posted by enitharmon View Post

γιατι τι σημαινει;

αν ειναι σποιλερ απο το βιβλιο και παιζει ρολο μετα μην απαντησεις
    οχι απλα εννοει οτι δεν δειχνει καθολου την arya,οποτε δεν κολλαει ο τιτλος στο επεισοδιο.

fleshdiver regularpaul's Avatar

για την 3η σεζόν έχω περάσει στην άλλη μεριά, αυτών που έχουν διαβάσει τα βιβλία (σχεδόν, στην αρχή του 5ου είμαι)
    παρολαυτά, αδυνατώ να καταλάβω την ψυχαναγκαστική επιθυμία να ρθείτε όσοι τα χετε διαβάσει, να σχολιάσετε σώνει και καλά τη σειρά
    χαλώντας το για τους υπόλοιπους, χωρίς σποϊλερ μάλιστα μια μέρα μόλις μετά το 1ο επ

μιλάμε για γνήσια νερντίλα, όχι αστεία

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

ισχύει ότι έχει φύγει η καύλα του 1ου κύκλου (κ εγώ μαζί με το 90% ξεκίνησα μετά τον 1ο τα βιβλία). δε με χαλάει παρόλα αυτά που τώρα το παρακολουθώ σε πιο χαλαρή φάση.
    για την ώρα, δεν αγχώνομαι και περιμένω να βγουν 2-3 επεισόδια ακόμη για να ξεκινήσω να βλέπω.
    Rock or Nothing

Senior Member Kasrith's Avatar

Senior Member Kasrith's Avatar

Quote Originally Posted by Raven Lord View Post
    ισχύει ότι έχει φύγει η καύλα του 1ου κύκλου (κ εγώ μαζί με το 90% ξεκίνησα μετά τον 1ο τα βιβλία). δε με χαλάει παρόλα αυτά που τώρα το παρακολουθώ σε πιο χαλαρή φάση.
    για την ώρα, δεν αγχώνομαι και περιμένω να βγουν 2-3 επεισόδια ακόμη για να ξεκινήσω να βλέπω.
    Και εγώ τα έχω διαβάσει, αλλα δεν μου έχει φύγει καμία καύλα... Όταν ξεκίνησε το 3χ1 και είδα τα intro credits με καμμένο WF και Astapor ε δεν κρατιόμουν

Subspecies: Κώλος Κωλαράκι Τορνευτό's Avatar

Quote Originally Posted by regularpaul View Post
    για την 3η σεζόν έχω περάσει στην άλλη μεριά, αυτών που έχουν διαβάσει τα βιβλία (σχεδόν, στην αρχή του 5ου είμαι)
    παρολαυτά, αδυνατώ να καταλάβω την ψυχαναγκαστική επιθυμία να ρθείτε όσοι τα χετε διαβάσει, να σχολιάσετε σώνει και καλά τη σειρά
    χαλώντας το για τους υπόλοιπους, χωρίς σποϊλερ μάλιστα μια μέρα μόλις μετά το 1ο επ

Πεστα. Τα πραγματικα "ενοχλητικα" (σιγα, δε μας ενοιαξε και πολυ) πραγματακια του επεισοδιου ηταν καποια χιλιοπαιγμενα απο αμετρητες ταινιες και σειρες στο παρελθον τρικ, οπως για παραδειγμα η "αποκαλυψη" του Mance Rayder (φιλε δε σε ειχε καταλαβει κανενας, μα ολοι νομιζαμε οτι ησουν ο ξανθος~!~!!!! ), και το κοριτσακι που τελικα ητο ηβολ (μα πως γινεται να εβγαλε τετοιο ζωυφιο απο τη μπαλα, γουαουου ηταν τελικα ΚΑΚΟ το γλυκυτατο κοριτσακι).

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

Quote Originally Posted by regularpaul View Post

πληζ, κάνουμε ό,τι και για κάθε άλλη σειρά, σχολιάζουμε μετά την προβολή του, πουντο παραξενο δεν καταλαβαινω. Και σε σχέση με τις αλλαγές που έχουν γίνει, κανείς δεν κλαψομούνιασε, το αντίθετο θα έλεγα, συγκρατημένοι είναι όλοι, ακόμα και στο επίσημο φορουμ. 'Οταν βγήκε το Lord of the Rings γινόταν πανικός, τωρα σας πείραξε η νερντίλα. Ανχολάκο μαζέψου, γίνεσαι εκνευριστικά χαζός.
    Η ενσάρκωση της Daenarys είναι άνευρη, ανεξάρτητα από τα βιβλία, τι να κανουμε τωρα
    Vielen Dank für alles was mal war

. Ghoul's Avatar

Quote Originally Posted by _UnHoLy^MaRtYr_ View Post
    σαγαπω. δεν εχω δει αυτο το πραμα σε τετοιο βαθμο με αλλη σειρα.

βασικα σε καθε επεισοδιο τρεχουν πεντακοσες λυσσαρες να δειξουν οτι η σειρα ειν ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ, οτι η ιστορια ειναι ΚΤΗΜΑ ΤΟΥΣ κι οτι ΕΓΩ ΤΟ ΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ τι να μου πειτε σεις εγω ξερω τι θα γινει κι αυτα που γινονται τωρα ειναι σκατα μπροστα σαυτα που ΘΑ

εντιτ. η πλακα ειναι οτι ολοι ηταν πορωμενοι στον πρωτο κυκλο ενω δεν εχει αλλαξει τιποτα ουσιαστικα, απλα κ μονο επειδη δεν ειχαν διαβασει τα βιβλια ε. μετα επεσε λιγο χαιπ κι η σειρα εγινε μαπα επειδη το καθε τσουτσεκι ανα την υφηλιο διαβασε τα πρωτα 5 βιβλια της ζωης του κι εμαθε λογοτεχνια =ρ

(το οποιο μεταφραζεται ως ''μ αρεσε η πρωτη γιατι τοτε τα ηξερα μονο εγω'')

σπόιλερ ε, με προσοχή

Spoiler

We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Όταν τα έλεγα για το πουτανάκι με λέγατε γραφικό όμως !!!
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ