Ναι. Τα μάζεψε..
χριστιανοί ρε πούστη μου. Όταν καταλαβαίνουν ότι αμάρτησαν, τους πιάνει η ταπεινότητα, λένε πράγματα που δε πιστεύουν ("..and far more successful [than us], deservedly so") αυτοκαταπιέζονται, και πάλι ξανά μετά από λίγο καιρό θα βγει το απωθημένο μαζεμένο και θα βγουν με το σπαθί και τα σάλια να τρέχουν έξω
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
εγώ γελάω με όσους έκαναν comment στην απολογία του, προσπαθώντας να πείσουν τον εαυτό τους ότι κατά βάση ο Τσάμης είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ άνθρωπος. αηδία γενικά.
η αβάσταχτη πλαδαρότητα του αδυνατισμένου θράσερ
Ναι ρε φίλε μου, όμως με άλλο θύμωσα περισσότερο εγώ. Ξέρω παιδιά από Κύπρο που μόλις έμαθαν για αυτά τα λαιβς άρχησαν να μαζεύουν για να κλείσουν αεροπορικό κλπ ναρθουν να τον δουν. Αυτό το "μα μόνο εσείς θα έρθετε ρε ξεφτιλισμένοι" τους φτύνει στη μούρη, αντί να μετρά τις ευλογίες του που το όνομα warlord υπάρχει ακόμα. Και ναι, όλος αυτός ο ντορος γίνεται για ενα Deliver Us...αν δεν υπήρχε αυτό, θα τους ήξερε κανείς;
Ξέρω πολύ καλά για τι πράγμα μιλάω, ακούω πολλή μουσική, ξέρω και μουσική και γενικά άντε γαμήσου (να βρίσω κι εγώ μη με πούνε και φλώρο ε). Δεν αναφέρομαι στις πωλήσεις, αναφέρομαι στο γεγονός ότι έχουν βγάλει έναν δίσκο (1) της προκοπής πριν κάτι αιώνες και για κάποιον ηλίθιο λόγο θεωρούνται μεγαθήριο.
ώστε το "τίποτα με μηδενική αξία" έγινε τώρα "ένας δίσκος της προκοπής" και με το αντικειμενικό κριτήριο ότι ένας δίσκος δε φτάνει για να θεωρείσαι μεγαθήριο!
Δέκα φορές χειρότερος από τον τσάμη, συγχαρητήρια.
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
επιτελους φλεημ για ΤΟ ΜΕΤΑΛ.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
overdriven, έχουν δίκιο. Υπάρχουν δεκάδες μπάντες του μισού δίσκου που δέρνουν με άνεση το τρομερά κουρασμένο χιέβη πακέτο
Century Media
Φωτογραφίσεις
Album κάθε χρόνο
περιοδεία του τάδε album που βγήκε πριν 20 χρόνια, γιατί με τα τωρινά γελάει ο κόσμος, αν και πήραν 9 στο ελληνικό μεταλ χάμμερ
limited edition digipack
...και όλα όσα ουρλιάζουν το attitude τύπου Paradise Lost εκεί έξω: παραδειγματική έλλειψη οποιασδήποτε υποψίας έμπνευσης και εργατικότητα, υπερδραστηριότητα, οχετός.
Για να σε προλάβω, το ότι οι Warlord την έπεσαν σε μία μπάντα με τα παραπάνω χαρακτηριστικά, δεν τους κάνει φυσικά μία από αυτές τις μπάντες του ενός μεγαθηριακού δίσκου. Οι Kreator στο σύνολο της καριέρας τους υπήρξαν πιο βαρετοί από τον κουβέλη, αλλά οι Warlord είναι δέκα φορές χειρότεροι. Τιτανομαχία γενικά, ο άλλος τα μάζεψε σαν πραγματικός μεταλλάς.
πάμε και ένα κόμμεντ που θα βάλω στο youtube: toylaxiston "Tsamis" o Mille Petrozza egrapse tragoydi gia ta dakrygona stin a8hna kai symbarasta8ike ston ellhniko lao esy ti ekanes? gia na to doyme ligo pio psuxraima, paraponiesai poy xalaei i konoma, eno o terastios Mille ksodepse xrhmata gia na bgalei bideoclip pou timaei tous Ellines. Auto einai metal file mou. Na sou dinei to xeri na siko8eis na palepseis otan to exeis anagkh, oxi na vaukalizetai me to upernarkissistiko tou ego... your thougts..
Δεν θελω να τσιτωνεσαι και να πεφτει το επιπεδο! Δεν συναδει με την ευγενεια και το μεγαλειο που λενε εκει στα επικ μεταλ. Οι Αριστοι δεν παρεκτρεπονται.
Δεν ξερω τις σχολες του επικ μεταλ, ομως ειναι αντικειμενικοτητα το οτι οι γουρλορντ ειναι πουθεναδες εδω και κατι δεκαετιες και ξαφνου ερχεται ο Τσαμης να κρινει (ως ενας εκ των Αριστων φανταζομαι) αλλες μπαντες. Δεν γινεται ρε φιλε. Οι πλανετ οφ ζους μπορει να μη σ'αρεσουν και καλα κανεις κλπ. Αλλα ειναι εδω, ειναι ενεργοι και την παλευουν. Και δεν ειναι τοσο μικροτσουτσουνοι ώστε να προσβαλουν αλλα συγκροτηματα που στην τελικη δεν ειναι ουτε μια τριχα από τα αρχιδια τους οπως ακριβως ο τσαμης δεν ειναι ουτε μια τριχα απ'τα αρχιδια του πετροζα.
ΥΓ: καλα σας γαμανε οι πλανετ (φλεημ ον)
δεν έχεις ακούσει έπικ μέταλ, δεν ξέρεις ότι οι Warlord ΔΕΝ είναι ανενεργοί εδώ και δεκαετίες (οι δύο Lordian Guard δίσκοι -που είναι και καλύτεροι από Warlord- είναι οι Warlord με γυναίκα τραγουδίστρια) δεν ξέρεις ότι ο Τσάμης έχει έτοιμο δίσκο που βγαίνει σε λίγο καιρό, υποστηρίζεις ότι "ξέρεις καλά", και το μοναδικό σου επιχείρημα στo οι "Warlord γαμάνε τους Kreator" του Τσάμη είναι το "Οι Kreator γαμάνε τους Warlord" "επειδή έχουν βγάλει περισσότερους δίσκους". Και δεν έχεις καν τη ντροπή να μη χαρακτηρίζεις τα πράγματα που δε γουστάρεις ως "πουθενάδες" "τίποτα" "μηδενική αξία". Αυτά τα θρεντ είναι η χαρά του αργόσχολου. Πώς ήταν στο γυμνάσιο που έλεγε ένας φλώρος μία μαλακία, του έδιναν οι σκληροί κάτι σφαλιάρες, και έπειτα και οι υπόλοιποι μαλάκες από πίσω που δεν είχανε ακούσει τίποτα, έτσι για να πάρουν και αυτοί λίγο δόξα.
pisteuw pantws oti ton timaei ton tsami pou zitise signwmi, to oti mesa sta plaisia autou anagnwrizei to "megaleio twn kreator" gia na fanei kaloulis, ntaksei mesa sto programma einai. alla fantazomai oti einai mia ipervasi gia enan tetoio pswnismeno pikrameno tipo mia tetoia signwmi opote mpravo tou