Page 7 of 13 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 185

Thread: Pablo Gabriel García Pérez

Senior Member landy's Avatar

2 στους 10 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

τον βρύζα εννοείς;ναι, από τότε που έφερνε τον φλωρίδη κι έκανε μπίζνες με τον σαχπατζίδη.αλλά το συμβόλαιο του γκαρσία μια χαρά το ανανέωνε κάθε καλοκαίρι.
    ο γκαρσία την ψώνισε άγρια.δεν είναι εύκολο πράγμα να διαχειριστείς τόση λατρεία προς το πρόσωπό σου.δεν φταίει και τόσο ο ίδιος όσο ο κόσμος που για άλλη μια φορά αποδείχτηκε πανηγυρτζής.
    όταν λοιπόν δεν μπορούσε να βρίσκεται στην 11αδα,να παίζει και να απολαμβάνει την λατρεία του κόσμου, έπεσε σε κατάθλιψη.γιατί δεν με βάζετε να παίξω και γιατί δεν με βάζετε να παίξω.γιατί δεν γουστάρουμε ρε φίλε δεν σε βάζουμε να παίξεις, αφού δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου...άντε τράβα στο χωριό σου να κυνηγήσεις ελάφια

το παράδειγμα με τα 70ς δεν είναι καθόλου για να γελάει ο κόσμος.η ομάδα ήταν καλή.είχε παικταράδες.έπαιρνε τίτλους...κι έτσι έκανε οπαδούς παντού.ο παοκ πρέπει να είναι μεγάλος σε όλα.όποιος θέλει δ εθνική μπορεί να διαλέξει μια ομάδα της δ εθνικής.

και τέλος πάντων δεν με απασχολεί και τόσο το θέμα, αλλά δεν μπορώ να βλέπω ανθρώπους να κάνουν συνεντεύξεις τύπου και να κλαίγονται...κι απ' την άλλη να κάνουν τους επαναστάτες...

υγ.να πούμε επίσης, ότι αρχηγό δεν τον έκανε ούτε ο σάντος, ούτε ο μπόλονι, ούτε ο χάβος αλλά ο δώνης.
    να πούμε επίσης ότι μια χαρά έλεγε ψέμματα και στο παρελθόν.μια φορά έκανε τον τραυματία επί μπερέτα, μια άλλη έκανε τον ψόφιο στα γιάννενα και φάγαμε 4αρα...
    Last edited by landy; 21-03-2013 at 22:12.

Радость простых мелодий Fireknight's Avatar

6 στους 6 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by landy View Post
    αλλά δεν μπορώ να βλέπω ανθρώπους να κάνουν συνεντεύξεις τύπου και να κλαίγονται...κι απ' την άλλη να κάνουν τους επαναστάτες...
    ena matso malakies, alla edw gelasa pio poly.

Senior Member 00i00's Avatar

5 στους 5 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

.
    Last edited by 00i00; 07-05-2014 at 13:28.

0 στους 3 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

ήθελε μια τελευταία δόση λατρείας ο ανάπηρος

Радость простых мелодий Fireknight's Avatar

ontws gamise ton, to simantiko einai an moutzwse o kontos.

0 στους 3 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by 00i00 View Post
    ο Παμπλος (ορισμος τελειοτητας σε ανθρωπο) ηταν τοσο ψωνισμενος που στην σαλονικη δεν τον βλεπαμε ΚΑΝ
    οχι σε μπουζουκερι, ουτε στο ψωμαδικο στην γωνια δεν εβγαινε για πρωινο κουλουρι

καθε καλοκαιρι? απο ποτε ειναι ο στραβοκανης ''προεδρος'' και ποσες ανανεωσεις εκανε ο Παμπλος (τελεια υπαρξις) ?

ο ΠΑΟΚ δεν χρειαστηκε κανεναν τιτλο για να φκιασει ΛΑΟ
    η Τουμπα το 59 εγινε, ακομα και με εκεινη την μορφη της ηταν το τριτο η τεταρτο σεχωρητικοτις γηπεδο στην ελλαδα (επιφυλλασομαι για την φιλαδελφεια, ας ενημερωσουν οι αεκς)
    απο πριν ο ΠΑΟΚ ειχε κοσμο, οι τιτλοι και αρχιδιες ειναι ναχαμε να λεγαμε
    η ομάδα του 70 άρχισε απ τα 60ς.σχεδόν καινούριο γήπεδο.κι έπαιξε μεγάλο ρόλο σ αυτό που γινε μετά ο παοκ.ευτυχώς, δεν υπήρχε τότε κάποιος να πει ότι ο λαος του παοκ θελει χαιλικια και δεν του φτανει το συντριβανι.
    ο βρύζας του ανανέωσε 2 φορές αν δεν κάνω λάθος.
    αν δεν είχες καλή ομάδα δεν θα έπαιρνες ούτε θα διεκδικούσες τίτλους για να χει ο κάθε μπούζας να κάνει τον ξανθόπουλο και να τρέφει γεννιές κλαψομούνηδων αδικημένων.το πολύ πολύ να έπαιζες φάπες με τις γριές για το ποιος θα μπει 8αδα.
    υγ.δεν χρειάζεται να κάνει βόλτες στη σαλονίκη για να την ψωνίσει.

.

3 στους 4 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

.

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Quote Originally Posted by Reject View Post
    νέα γήπεδα (λες και η Τούμπα σας χαλάει...ΑΡΧΙΔΙΑ)
    Κατανοώ ότι μπορεί απλά να πήρες φόρα αλλά αντικειμενικά τώρα η Τούμπα είναι σκατά. Ένα μάτσο τσιμέντο έτοιμο να διαλυθεί ή να πλημμυρίσουν τα πάντα όταν θα σπάσουν οι σωλήνες ορ σάμθινγκ. Οκ είναι σημείο θρησκείας για εσάς αλλά δεν είναι ανάγκη να βάζετε παρωπίδες. Ακόμα και αν γίνει άλλο γήπεδο* δε θα είναι το ίδιο για εσάς αν δεν είναι εκεί, στη Τούμπα. Οπότε αν ο Σαββίδης είναι μάγκας και λέει πως έχει να δώσει λεφτά ας νοικιάσει κανα άλλο γήπεδο για 2 χρόνια και ας χτίσει ένα καινούριο στη θέση του παλιού.

Διαλύστε κιόλας το παλιό με δυναμίτη αν θέλετε και βάλτε τον Πάμπλο να πατήσει το κουμπί. Win-win.

*: Αν πέσει ο Άρης νοικιάστε το Βικελίδης, τρολολολ
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

survivor scarecrow's Avatar

Quote Originally Posted by SpiritCrusher View Post
    Κατανοώ ότι μπορεί απλά να πήρες φόρα αλλά αντικειμενικά τώρα η Τούμπα είναι σκατά. Ένα μάτσο τσιμέντο έτοιμο να διαλυθεί ή να πλημμυρίσουν τα πάντα όταν θα σπάσουν οι σωλήνες ορ σάμθινγκ. Οκ είναι σημείο θρησκείας για εσάς αλλά δεν είναι ανάγκη να βάζετε παρωπίδες. Ακόμα και αν γίνει άλλο γήπεδο* δε θα είναι το ίδιο για εσάς αν δεν είναι εκεί, στη Τούμπα. Οπότε αν ο Σαββίδης είναι μάγκας και λέει πως έχει να δώσει λεφτά ας νοικιάσει κανα άλλο γήπεδο για 2 χρόνια και ας χτίσει ένα καινούριο στη θέση του παλιού.

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

4 στους 4 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

.
    Last edited by 00i00; 07-05-2014 at 13:29.

Anti-Hero Reject's Avatar

4 στους 4 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Tην γαβροποίηση του ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα δεν την βλέπεις landy ε?
    Ο ΠΑΟΚ θυμίζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ φέτος, πρώτες 2 χρονιές Κόκκαλη. Η συνέχεια επιτάσσει την δημιουργία στρατού 300-400 ατόμων, ο οποίος στρατός θα πετάει κλωτσηδόν τους διαφωνούντες από το γήπεδο, και θα κάνει κουμάντα και κόλπα.
    Αυτό πάει να κάνει ο Ρώσος.

Ωστόσο, για το θέμα Γκαρσία, πιάστηκε μαλάκας ο Ρώσος. Δεν ήξερε, και αυτό το πιστεύω. Δεν ήξερε τι μαλακία έκανε, και τι σύνδεση έχει ο Γκαρσία με τον κόσμο. Αλλά η κίνηση του έδειξε πόσο ψυχρός, και κρύος μπάσταρδος είναι. Αυτοί που έφαγαν όμως τον Γκαρσία είναι ο Μαυροφρύδης, ο Βρύζας, και ο Γεωργιάδης. Και χρησιμοποίησαν τον ηλίθιο τον Δώνη για αυτό. Σήμερα ξεκίνησε κιόλας η απομυθοποίηση του στα ΜΜΕ... "πολύ αργός" (λες και ο Πίρλο ας πούμε είναι ταχύτατος), "πολύ μεγάλος" (Λες και ο Ιμπαγάσα είναι νέος...). 20 λεπτά σε κάθε παιχνίδι, θα έδινε τεράστια ποιότητα στον ΠΑΟΚ του Κάτσε, του Φωτάκη (αυτός γαμώ την παναγία του δεν είναι αργός ας πούμε...)

Δε γαμιέται ρε. Εμείς τον Πάμπλο θα τον έχουμε ψηλά όχι για την μπουνιά στον Diogo, αλλά για τα παιχνίδια που τον βλέπαμε να πιάνει την μπάλα και να μην κάνει ποτέ λάθος. Και για όλα αυτά που δήλωσε, και μας εκφράζουν.

«Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να ξανασηκωθείς. Το έμαθα από έναν γυμναστή που είχα σε μία ομάδα. Τον άκουγα να το λέει συνέχεια, μου έμεινε και το ακολουθώ ως στάση ζωής».

Για την ανανέωση της συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, με μειωμένες αποδοχές για τον ίδιο: «Δεν μετρώνται όλα στην ζωή με χρήματα Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή. Αυτή η αγάπη που μου δείχνει ο κόσμος του ΠΑΟΚ σε μένα και την οικογένειά μου είναι απίστευτη».

«Είμαι περήφανος επειδή έπαιξα στην καλύτερη ομάδα του κόσμου, τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τώρα είμαι περήφανος που παίζω στην ομάδα με τον καλύτερο κόσμο, τον ΠΑΟΚ»

Για το δοκάρι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη: «Το σίγουρο είναι ότι αν έβαζα το γκολ ο ΠΑΟΚ θα έμενε με δέκα παίκτες! Διότι όλα και κάποια μαλακία θα έκανα...».

«Έχω παίξει σε μεγάλα πρωτάθλημα και μεγάλα γήπεδα. Καλό το Μπερναμπέου της Ρεάλ, καλό το Νόου Καμπ της Μπαρτσελόνα, αλλά η ατμόσφαιρα της Τούμπας δεν υπάρχει πουθενά»

«Για τον ΠΑΟΚ είναι δύσκολο να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ολοι ξέρετε τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Είναι φανερό ότι δεν είναι καθόλου εύκολο για τον ΠΑΟΚ να πάρει τον τίτλο, γιατί είναι μια ομάδα που παίζει με τιμιότητα».

«Σίγουρα οι οπαδοί μας είναι η μεγάλη διαφορά. Δεν έχω δει τέτοιους οπαδούς είτε στην Ευρώπη είτε στην Λατινική Αμερική, πιο παθιασμένους, πιο φανατικούς με την ομάδας του. Έχουν μεγάλα αρχίδια".

«Πριν πάρω την απόφαση να έρθω στην Ελλάδα, είχα μιλήσει με τον Χόρχε Μπάριος. Μου είπε για τον ΠΑΟΚ και τη ζωή στη Θεσσαλονίκη και με έπεισε. Δεν θα μετάνιωνα ποτέ για επιλογή μου. Λίγες φορές έχω μετανιώσει. Η οικογένεια μου αισθάνεται πολύ καλά εδώ. Αν ήμουν είκοσι χρονών θα ήταν καλύτερα για μένα. Τώρα είμαι λίγο ...παππούς και τα γόνατα μου πονάνε… Πάνω από το συμβόλαιο είναι ο ανδρικός λόγος. Αν από την πλευρά μου δεν μπορώ να ανταποκριθώ περαιτέρω ή ο ΠΑΟΚ έχει άλλες απαιτήσεις από μένα, τότε δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Παίρνω οικογένεια μου και φεύγω…»

"Η Μύκονος είναι κοσμικό νησί, δεν είναι για αριστερούς. Τι δουλειά έχω εγώ εκεί;"
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

κι ο ζαγοράκης είχε 50-100 άτομα στην 4 που ρίχνανε σούτια σε όσους διαφωνούσαν.αυτό πάντα θα συμβαίνει.παρατρεχάμενους-τραμπούκους με χαρτζηλίκι έχουν όλοι

εγώ διαφώνισα στα περι χαιλικιων που είπες.δλδ κακό είναι να θελει ομαδαρά,παικταράδες,τσ λου, γηπεδάρα ο κόσμος;

Anti-Hero Reject's Avatar

1 στους 1 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Δεν είναι κακό να τα θέλει αυτά.
    Κακό είναι να ΨΟΦΑΕΙ για αυτά. Να θέλει να τα κατακτήσει αυτά, με κάθε κόστος.
    Και οι πατατάκηδες, οι Η., οι ΠΑΟΚ-2007, είναι σε φάση "Έλα Σαββιδάρα, γάμησε τους όλους".
    Δεν θέλω παραρτήματα. Δεν θέλω να δώ τον ΠΑΟΚ να κερδίζει με πέτσινα πέναλτυ στυλ γάβρου-φέτος είναι ΞΕΦΤΥΛΑ αυτό που γίνεται. Δεν θέλω να βλέπω να μπαίνουν μέσα στην Τούμπα ομάδες που "φιλάνε δαχτυλίδι" για ένα ξεροκόμματο από τον Ρώσο. Δεν είμαστε γάβροι γαμώ τον Αλλάχ μου, το ξαναλέω.

Ναι, το βλέπω ρομαντικά. Δεν μπορώ να το δώ αλλιώς. Αν το έβλεπα αλλιώς, θα ήμουν ένας ακόμα κοκκινομάγουλος που θα φώναζε "Ουλιεμπιακούς" και θα σήκωνε πλακάτ υπέρ στήριξης του Προέδρου Μαρινάκη, θα είχα το Κρόκους εικόνισμα και θα έλεγα "μεγάλη η χάρη σου τεράστιε πρόεδρε", θα ήθελα τον Τσιρώνη να με καβατζώνει οπαδικά.

Ο Ζαγοράκης είχε 188 άτομα τα οποία τα είχε διορίσει σαν security. Ήταν όλα από Δυτικά (σε ποσοστό 97-98%). Δεν σήκωσαν χέρι σε ΚΑΝΕΝΑΝ συνοπαδό τους. Α ναι, και όταν δεν τους χρειάστηκε ο Βρύζας, ξέρεις τι έγινε ε...?
    Last edited by Reject; 21-03-2013 at 23:11.
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.